Siner prejak za Drejpera, Janik posle Melburna i u finalu Njujorka

IMG_20240906_233645687~2.jpg

uživo, momentalni rezultat

Poslednja izmena:
Izvinjavam se, ja se uspavao pa nisam ispratio meč do kraja ... evo stiže vest
.............

Siner prejak za Drejpera, Janik posle Melburna i u finalu Njujorka​

Prvi reket sveta je u polufinalu posle velike borbe i tri sata i ri minuta igre, pobedio 25. nosioca, Britanca Džeka Drejpera, 7:5, 7:6 (3), 6:2.

Drejper, koji do ovog meča nije izgubio ni set, naišao je na "alpski zid", Siner je opravdao ulogu favorita i stigao do prvog finala u karijeri u Njujorku.

Tako će posle pobede na Australijan openu, imati priliku da godinu zaokruži trijumfom i na Flašing Medouzu.

Bio je to iscrpljujući meč, Drejper je od sredine meča imao i stomačnih tegoba, tako da je verovatno i to uticalo da se treći set završi brže nego početna dva u kojima je bilo mnogo borbeno.

I jedan i drugi su počeli žestoko, bilo je to vrelo opipavanje pulsa snažnim udarcima sa obe strane.

Tražili su slabost u igri onog drugog, Drejper je pokušavao da forsira Sinerov forhend, ali prvi je Italijan došao do brejka.

Prvu brejk priliku koja mu se ukazala u sedmom gemu, pretvorio je u vođstvo od 4:3.

Međutim, Drejpera to nije uplašilo, odmah je uzvratio ribrejkom tako što je iskoristio treću brejk loptu.

U maratonskom 11. gemu, Britanac je ipak popustio, dozvolio prvom igraču sveta da mu ponovo oduzme servis za 6:5, a potom je Siner posle 55 minuta upisao prvi set, 7:5.

Početak drugog seta protekao je u maratonskim gemovima.

Vodila se žestoka bitka za svaki poen, Siner u prva tri gema nije iskoristio četiri, a Drejper jednu brejk loptu.

Ponovo je Siner propustio šansu u petom gemu, da bi u sedmom videli nekoliko dugih i sjajnih poena, a Drejper je u jednom momentu od napora povratio.

Izvinio se protivniku, obrisao je sve peškirom, a potom je Siner pao nezgodno na levu ruku u tom devetom gemu.

Oba su zatražili medicinsku pomoć i kada su se vratili na teren, uskori su stigli i do 6:6 i taj-brejka.

Tu je Italijan briljirao, posebno na forhendu i posle 7:3 stigao do vođstva od 2:0 u setovima.

I već tada je bilo jasno da momka iz Sarija čeka planina od zadatka u nastavku meča.

Deluje da je početkom tog trećeg seta malo i fizički posustao, Siner je nastavio u svom ritmu i lakše dolazio do poena.

I strpljivo je čekao šansu i konačno je dočekao u šestom gemu.

Iskoristio je prvu brejk loptu za 4:2 i bilo je jasno šta sledi. Dobio je i naredna dva gema i plasirao se u veliko finale.

https://www.b92.net/sport/tenis/ves...posle-melburna-i-u-finalu-njujorka-video/vest

ovde umešao nečastivi prste
Manga cenim pobednike,sport,koji na častan način pobeđuju.Siner deluje kao da može 48 sati ko mašina da šamara loptu.Nerealno.Za moj pojam to više nema smisla.
Eto ih tamo nek rade šta hoće meni se to ne gleda više.Nema nikakve kontrole za doping.Mešetare meštri biraju šta će i kako će.

Manga cenim pobednike,sport,koji na častan način pobeđuju.Siner deluje kao da može 48 sati ko mašina da šamara loptu.Nerealno.Za moj pojam to više nema smisla.
Eto ih tamo nek rade šta hoće meni se to ne gleda više.Nema nikakve kontrole za doping.Mešetare meštri biraju šta će i kako će.
sasvim si u pravu :ok: , ja sam pridodao Eurosport samo zbog onih par teniskih turnira za koje samo oni imaju tantijeme, međutim sve je postalo jedna velika šarena lažna predstava
ono kada imaju malu pauzu između gemova ne znam dali si primetio da Siner ni kapu sa glave ne vadi, ovi drugi upotrebe po dva tri ubrusa , promene nekoliko dresova zbog znoja , a tip tako je iskulirano naštelovan da nije mu došlo niti se oznojio pa celo vreme kapa mu na glavi
nešto se slično dešava i u F1 , par godina jedan , i od jedanput neko se pojavi i produžiti par godina
bio Hamilton, pre njega ne znam ko, pa Verstapen, i posle tri godine eto novog vozača , za koji sam siguran da će biti prvak dve do tri sezone , pa opet neko drugi
sve su to kkadionice stavile pod svoju kapu
@jukabg druže :pivce: facsmo mi živi i zdravi

sasvim si u pravu :ok: , ja sam pridodao Eurosport samo zbog onih par teniskih turnira za koje samo oni imaju tantijeme, međutim sve je postalo jedna velika šarena lažna predstava
ono kada imaju malu pauzu između gemova ne znam dali si primetio da Siner ni kapu sa glave ne vadi, ovi drugi upotrebe po dva tri ubrusa , promene nekoliko dresova zbog znoja , a tip tako je iskulirano naštelovan da nije mu došlo niti se oznojio pa celo vreme kapa mu na glavi
nešto se slično dešava i u F1 , par godina jedan , i od jedanput neko se pojavi i produžiti par godina
bio Hamilton, pre njega ne znam ko, pa Verstapen, i posle tri godine eto novog vozača , za koji sam siguran da će biti prvak dve do tri sezone , pa opet neko drugi
sve su to kkadionice stavile pod svoju kapu
@jukabg druže :pivce: facsmo mi živi i zdravi
SVE VIDEO.SVE SI U PRAVU.NAĐU SVOJU MUZU KOJU PAPAJU I FIXSAJU DO IZNEMOGLOSTI.Pa nismo sisali vesla.Pa na Sineru se vidi da je njihov robot bez emocija.Tuci ubijaj bez umora,bez znoja.Ma daj molim te lepo.Kad sam gledao crnce da nezagrejan zakuca 20 puta iz mesta sve mi bilo jasno.Nije vise sport normalan.

Tako je.Ja sam kao mlad igrao sa par crnaca i lično video kako šmrču pre utakmice.I to baš svake.Užas.Ja nisam hteo.Zajebi.Da me srce zvekne.Neznam kako će ovi u 40 oj živet od svih tih doza i dozica.
primer , e sada da ne grešim dušu , ali eno kako izgleda i u kom je stanju Rafa, sav polomljen
msm da njemu nikada nisu napravili test
u stvari sve te supstance stimulativner su na neki način droge , pa i u kasnijem dobu godinama , takve i posledice ostavljaju

SVE VIDEO.SVE SI U PRAVU.NAĐU SVOJU MUZU KOJU PAPAJU I FIXSAJU DO IZNEMOGLOSTI.Pa nismo sisali vesla.Pa na Sineru se vidi da je njihov robot bez emocija.Tuci ubijaj bez umora,bez znoja.Ma daj molim te lepo.Kad sam gledao crnce da nezagrejan zakuca 20 puta iz mesta sve mi bilo jasno.Nije vise sport normalan.
ne znam da li se sećaš svetskog prvenstva u košarci u Trstu , tadašnja ex Yu postava svetske kkase pregažena beše od nekih anonimusa

primer , e sada da ne grešim dušu , ali eno kako izgleda i u kom je stanju Rafa, sav polomljen
msm da njemu nikada nisu napravili test
u stvari sve te supstance stimulativner su na neki način droge , pa i u kasnijem dobu godinama , takve i posledice ostavljaju
Sve to ostavlja velike posledice posle 50 godine.Cuveni Mozes Meloun nba legenda se raspao od tog.Rafa,Alkaraz,Siner i jos mozda poneko ce nagrabusit posle 50e.Djaba i titule i sve ako padne zdravlje i srce.Siner je nedavno vec imao upozorenje srca kad su ga spasavali.Neznam koji mec bese.Nije mogao udahnut dijafragma se nabila u srce.Te isao u svlacionicu pobledeo sav.Spasi se jer je mlad jos uvek.Nije se igrati sa tim preparatima.
Ali ko njega sta pita?Mora biti sampion.A da bi bio mora raditi kako mu se kaze.

Sve to ostavlja velike posledice posle 50 godine.Cuveni Mozes Meloun nba legenda se raspao od tog.Rafa,Alkaraz,Siner i jos mozda poneko ce nagrabusit posle 50e.Djaba i titule i sve ako padne zdravlje i srce.Siner je nedavno vec imao upozorenje srca kad su ga spasavali.Neznam koji mec bese.Nije mogao udahnut dijafragma se nabila u srce.Te isao u svlacionicu pobledeo sav.Spasi se jer je mlad jos uvek.Nije se igrati sa tim preparatima.
Ali ko njega sta pita?Mora biti sampion.A da bi bio mora raditi kako mu se kaze.
ma i njemu sladak novac i to crni novac, da smo živi i zdravi , ako ovaj produži ovako , brzo ćemo videti posledice svega toga, za par godina nesta će

Back