Siner pobednik Miamija

Agresivan,brz,dobre tehnike,pravi nemacki stil ponasanja i igre.
Tesko ce ga i Nole dobit ako se vrati u staru formu.
Ovaj sve stize sve ali bas sve.
Nema sta ko Franz Bekenbauer.

Јусуфе, човек је Италијан !
Кренуло му, повезао неколико турнира.

То је све јаааако далеко од Новакових 400+ недеља на трону.
Јако !

E tebe odavno nisam cuo sta cu ja bez tebe inspektore cak se petljas i na sport.Ajmo ovako poreklo mu je Nemacko to je bitno.I vidljivo.Nebitno sto ga majcica rodila u Italiji.Zar mu facu ne vidis?Ti kao inspektor bi to morao znati a?
Novak je mit najbolji ikada pricam ti da ce Sinera tesko dobiti ove godine,iduce godine.Nece on stići Novaka po titulama nikada.Pričam ti priču ove i još dve godine.Njemu je 23 godine.
Obiliću ajmo bre na hroniku tamo možemo.To je tvoj nivo i ponašanja i kulture.I pogledaj neki Sinerov meč za svaki slučaj.Nego reci ti meni hoće li apelacija osloboditi onog Marijanovića iz borče pustimo sport.

Obiliču bre nemoj da brišeš postove kada maltretiraš druge?Ne ljutim se ja tebra na tebe.Navikao sam na te tvoje ubode nožem.Ajde ajde ti si ostatak onih nekih vremena.Evo zamenit ću i ime neću biti juka više nego Srbobran .A da znaš odakle potiče ime juka?Jes bolan gledo kad nadrealiste i one šale?
Selo veselo itd?
Edukuj se za sport malo pre nego što pišeš.
Manga bre nisam znao da ovi stručnjaci sa hronike ovoliko znaju o sportu.
Malo podjebavaju,pa onda brišu postove.Kad nešto napišeš ostani Obiliću bre.Šta ima veze?
Sveznalice su uvek dobrodošle.

Poslednja izmena:
Јусуфе, човек је Италијан !
Кренуло му, повезао неколико турнира.

То је све јаааако далеко од Новакових 400+ недеља на трону.
Јако !
ok svi mi ovde , sa časnim izuzecima navijamo za Novaka, i nema šansi da će neko u narednih 30setak godina oboriti sve njegove rekorde to je fakt , ali
post od juka je bio namenjen isključivo za pobedu Sinnera za ovaj turnir , gledao sam finale , i mali je sasvim zasluženo dobio trofej
igra mu je bila u stilu Novaka , brz , nepredvidljiv , racionalan, takoreći svaki poen mu je bio matematički razrađen, jednom rečju momentalno on , Sinner, ima konstantnu odličnu formu
pomalo mi deluje da ovaj tip nema baš i neke emocije , sav je proračunat , što reče juka pravi Nemac
ali Novak je Novak , neka osvoji zlato na Olimpijskim igrama i biće sasvim , sa pečatom overen GOAT
:ok: :pivce:

poreklo mu je Nemacko to je bitno.I vidljivo.Nebitno sto ga majcica rodila u Italiji.

E сад Јурице видим да си прави познавалац спорта,
чим знаш да је Синер пореклом Немац.

Иначе волим италијанске тенисере
јер Италија воли нашег Нолета.

Не волим оног малог Шпанца
јер личи на оног нашег масовног убицу
1711941395729.png

Deluje da je Siner smireniji od Alkaraza i u zadnjih pola godine deluje
znaju ponekad da iznenade , nije problem, forum može da iznese sve , svi su dobrodošli
:ok::pivce:
Ako se primereno i duhovno ponšaju DA.
Upade ovaj Obilić policiskog stava pa mudruje i vređa ali vidim niko ga ne upozorava.
Pa rekoh ja ću.Obrisao je post brže bolje.
Ne smeta nijedna tematika ali provociranja cu odgovoriti ako smem?
Šta misliš jel u redu da se branim?

Prilozi

• IMG_20240331_232421.jpg
    IMG_20240331_232421.jpg
    148,5 KB · Pregleda: 4
ok svi mi ovde , sa časnim izuzecima navijamo za Novaka, i nema šansi da će neko u narednih 30setak godina oboriti sve njegove rekorde to je fakt , ali
post od juka je bio namenjen isključivo za pobedu Sinnera za ovaj turnir , gledao sam finale , i mali je sasvim zasluženo dobio trofej
igra mu je bila u stilu Novaka , brz , nepredvidljiv , racionalan, takoreći svaki poen mu je bio matematički razrađen, jednom rečju momentalno on , Sinner, ima konstantnu odličnu formu
pomalo mi deluje da ovaj tip nema baš i neke emocije , sav je proračunat , što reče juka pravi Nemac
ali Novak je Novak , neka osvoji zlato na Olimpijskim igrama i biće sasvim , sa pečatom overen GOAT
:ok: :pivce:
Nema potrebe to Jusufe!Čak i da sam Jusuf!!!A nisam.Evo Obiliću ću se ispovediti.Vidi se da je agresivan i ok je to.Sindrom primenjivanja sile.
Pametovanja bez potrebe!
Ne smeta mi što će neko reći ne valja Siner.Ma naravno.Čista demokrtija.Super.Da je Sinke talijanske krvi ne bi bio ovakva mašina to je u genima nemaca.
Ja samo kazem da ce Novak za iduce 2/3 sezone imati velike i teska borbe sa ovim momkom.Ne pričam u grend slemovima i ko će ikada dostići Novaka.Niko nikada naravno za nas je Novak mit.Eno i kućicu sredjuje u Visokom piramida sunca što više energije da duže traje.Ja sam svojevremeno pre 30 god gledao u živo treninge Borusije Dortmund.Koje su to zivotinje.E ovaj Siner može komotno sa njima u dril.
Trci bre čovek 10 sekundi 100 metara.I aj ga dobi!?Jes talijan naravno.I po stavu i faci i svemu haha.
Bre okoreli švabo bundesliga.
A Novak kreće sa Monte Carlom nadajomo se da gresim i da ce pobeđivat ove mlade.

I dalje nema razloga da ikog stavljate u isti kos s noletom,za 20 god mozda
Piše se da je trenutno stanje stvari da je Siner Janik najveći Noletov konkurent do kraja Novakove karijere.
A niko njega ne stavlja u isti koš niti će iko ikada da ga dostigne Novaka.

Radi se ovde samo o priči da je Siner dobar igrač i da će bit teške borbe Siner,Alkaraz,Novak itd Međed i ta ekipica.
Mislio sam da je Siner prolazni lik ali nije ima konstantu pola godine.
Trči ko najbrži nemački fudbaler iako je teniser.I usput zna i da mlati reketom.

Piše se da je trenutno stanje stvari da je Siner Janik najveći Noletov konkurent do kraja Novakove karijere.
A niko njega ne stavlja u isti koš niti će iko ikada da ga dostigne Novaka.

Radi se ovde samo o priči da je Siner dobar igrač i da će bit teške borbe Siner,Alkaraz,Novak itd Međed i ta ekipica.
Mislio sam da je Siner prolazni lik ali nije ima konstantu pola godine.
Trči ko najbrži nemački fudbaler iako je teniser.I usput zna i da mlati reketom.
Nista nole ne gubi ako od njih dvojice gubi,moze 2 godine i treci da bude i uzima dobre pare i dobije po neki pehar

Nakon što je osvojio Vimbldon prošle godine Alkaraz je upao u krizu rezultata, koja dugo traje. Siner je zadnjih nekoliko mjeseci jako napredovao. Takođe i Cicipas već dugo loše igra. Medvedev i Zverev promjenljivo igraju. Nole će teže nego prošlih godina osvajati grend slemove.

Najveći i najtezi konkurenit će mu biti Siner.Ne zato što ovaj dobro igra već što deluje nepobedivo u trenutnoj formi.Novak ako se vrati na formu pre nove godine bit će zanimljivo.Ako mu uspe.Ja verujem da hoće.Osvežio se malo Visoko oni tuneli,odmor,da se zaželiš opet tenisa.Pa nema više Ivaniševića.Videt cemo Monte Carlo prva 2 meca šta se desava.Ipak mu je 37 god nije lako.

Back