Sindrom...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Posle dužeg vremena ajde da zavirim na čet Krstarice, pričaonicu...

I opet isto kao i nekada, možda još i gore.

Pitanje glasi, da li je moguče da je Krstarica "lepak" za pedere?

Zadnje 3-4 godine sve ih više ima, i jedino na pričaonici se skupljaju. Zbog tog i ne odlazim na čet, jer nemogu da se odbranim od njih.
Pa se sad pitam, da li moderatori na pričaonici samo njih podržavaju, ili je to neki gej Krstarica sindrom?

:hahaha:

Poslednja izmena:
Uopšte ne znam kako da se prikačim na taj čet.

Al, posle ovog što si rekao, baš mi nešto i ne zeva dupe da pokušavam.
I nemoj, odmah bi te "namestili". Pala bi u ruke onih koji iskoriščavaju iz svih razloga.

A što se tiče nas muškaraca, mene posebno netrpe ni moderatori, jer i oni učestvuju u "raspodeli" zenskih, za lovu, naravno. Bave se nameštaljkama. Postoje organizovane ekipe. :)

Ako si željna žeščih avantura, i propasti, ti se loguj na čet. :)

Poslednja izmena:
I tamo ima moderatora? Pa da, zasticeni su i ne sme se ni rec reci jer odmah sledi ban. Mnogi od njih to koriste, kamufliraju se u strejt i insunirano vrse napade. To je vidljivo ovde, a sta se tamo desava ne zelim da znam.

I tamo ima moderatora? Pa da, zasticeni su i ne sme se ni rec reci jer odmah sledi ban. Mnogi od njih to koriste, kamufliraju se u strejt i insunirano vrse napade. To je vidljivo ovde, a sta se tamo desava ne zelim da znam.

Admini, moderatori, sve jedno....
Ma straobalno zlo.

Nego, stvarno mi nije jasno da toliko podržavaju gej ekipe, a nas normalne banuju....

To se događa sve više i više zadnjih 2-3 godine.

Ne znam, pre dve godine sam pokusao da se ulogujem tamo i i nisam uspeo..... koliko se secam tada je bilo zena. Nista, ako je tako kako je, nemoj ici ako ti ne odgovara i to je to.

Ne znam, pre dve godine sam pokusao da se ulogujem tamo i i nisam uspeo..... koliko se secam tada je bilo zena. Nista, ako je tako kako je, nemoj ici ako ti ne odgovara i to je to.
Pa ni ne idem već skoro dve godine...

Samo sam navračao da bih preneo neku poruku, jer imam dosta prijatelja, poznanika i poznanica. :)

I sad sam hteo da dođem do neke informacije od jedne prijateljice, ali očigledno da ću morati telefonom. :)

Posle dužeg vremena ajdne da zavirim na čet Krstarice, pričaonicu...

Zadnje 3-4 godine sve ih više ima, i jedino na pričaonici se skupljaju. Zbog tog i ne odlazim na čet, jer nemogu da se odbranim od njih.
Pa se sad pitam, da li moderatori na pričaonici samo njih podržavaju, ili je to neki gej Krstarica sindrom?

Pa ja ne mislim tako... Mislim da ima puno umobolnika koji dolaze tamo da zezaju ljude...
kao i ovde al ovde se vise paze tamo kao ne moraju

Pa ja ne mislim tako... Mislim da ima puno umobolnika koji dolaze tamo da zezaju ljude...
kao i ovde al ovde se vise paze tamo kao ne moraju
Da, u pravu si, ima mnogo umno poremečenih pačenika, a sad najviše gej populacije. A moderatori udaraju po onima na koga ne bi trebali, mesto da počiste zlo.

I nema šta da misliš, jer ****** napadaju nas muškarce, a ne žene. :)

Posle dužeg vremena ajdne da zavirim na čet Krstarice, pričaonicu...

kate gej startuje naci da si dobar fraer zapamti to

ne znam samo sam cula da tamo ima puno manijaka

- - - - - - - - - -

kakvih namestaljki?
Nameštanje partnera. i grupnjaka, i mnogo gore od tog.

- - - - - - - - - -

kate gej startuje naci da si dobar fraer zapamti to

Pa žene alapače, a poznaju me mnogo njih, dugo sam četovao vremenski, i veruju svakoj slatkorečivoj budali. :)

I hvala adminima sa Pričaonice što me banuju čim me vide. :lol:

A bila sam tamo skoro... i kako oni idioti mogu da nameste bilo šta? Pa vidiš da je izopačeno i da žensko nije videlo od kad smo osvojili prvenstvo u košarci. Koliko ti tek moraš biti lud da se sa njima dopisuješ?

jesi ti onaj sto je na politici pisao da ce te u'apse?

- - - - - - - - - -

il' smaknu za glavu okruglu, pa na cose? :think:

Aham, izgleda da sma ja taj. :lol:

- - - - - - - - - -

A bila sam tamo skoro... i kako oni idioti mogu da nameste bilo šta? Pa vidiš da je izopačeno i da žensko nije videlo od kad smo osvojili prvenstvo u košarci. Koliko ti tek moraš biti lud da se sa njima dopisuješ?
Nerazumem? Sa kime se ja dopisujem? :lol:

Nisi razumela, ja već više od dve godine ne idem na čet, a kad uđem odmah me banuju. :)

Za to vreme da li sam ušao 3-4 puta...

Drugo, ja imam dosta poznanstva, stvarnog, i to stara poznanstva, i to nisu te i takve osobe na koje ti misliš :)

Poslednja izmena:

Aham, izgleda da sma ja taj. :lol:

- - - - - - - - - -

Nerazumem? Sa kime se ja dopisujem? :lol:

Nisi razumela, ja već više od dve godine ne idem na čet, a kad uđem odmah me banuju. :)

Za to vreme da li sam ušao 3-4 puta...

Drugo, ja imam dosta poznanstva, stvarnog, i to stara poznanstva, i to nisu te i takve osobe na koje ti misliš :)
Mislila sam uopšteno, ne na tebe. Koliko žensko mora biti blesavo da ode da se vidi sa onim poremećenim idiotima?!

Back