Sindrom „plava jaja“

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
demotivation.us_No-matter-how-much-sex-I-have-I-cant-get-rid-of-this-blue-balls_13328292131.jpg

Mladi Mujo ošo hećimu i žali se da ga bole jaja...
Hećim ga pita da li je tuco nešta,a Mujo vrti glavom da nije...
-Id tucaj pa da vidimo...
Ošo Mujo i sutradan se vrati s poplavelim jajcima koje pokaza hećimu...
-I tuco si?
-Još kako!
-I kad ti bilo najljepše?
-Kad sam omašio!
:hahaha::rotf:

Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.

jel to nastavak serijala , ide muž , gde ću sa švalerom .....mislim ono prekinut u po posla i jaja poplavila + problem sa sakrivanjem ......šta je sledeće

što se tiče jaja , dokazano je da najači bol koje ljudsko biće može da ima dolazi kada se ukrste jaja tj kada se uvrnu . Nije bez veze ona narodna " nemoj da ti uvrnem jaja " .

3 sata života ostaje nakon toga , ili će se jaja vratiti u prvobitni položaj ili trt-mrt . Morfijum , jer pacijent ne može mirno da sedi ili leži , i 3 sata vremena da se stvar namesti kako treba ......nakon toga jaja idu na panj , i CAP , nema jaja .

Posle ove naše upišure , mi ovo ono .....mislim kako ih nije sramota :deda:

što se tiče jaja , dokazano je da najači bol koje ljudsko biće može da ima dolazi kada se ukrste jaja tj kada se uvrnu . Nije bez veze ona narodna " nemoj da ti uvrnem jaja " .

3 sata života ostaje nakon toga , ili će se jaja vratiti u prvobitni položaj ili trt-mrt . Morfijum , jer pacijent ne može mirno da sedi ili leži , i 3 sata vremena da se stvar namesti kako treba ......nakon toga jaja idu na panj , i CAP , nema jaja .

Ovo ti je najinteligentnije od svega sto si do sada napisao na Krsatrici...:hahaha:

naravoucenije: cuvajte jaja ..:zkez:

Povodom rasprave stare koliko i samo vreme oko toga šta više boli - udarac u jaja ili porođaj i nemogućnosti da se dođe do zaključka, jer naravno, ni muškarci ni žene ne mogu da iskuse obe stvari, neko je rekao (zaboravio sam ko) sledeće, parafraziram... "Kako porođaj može biti bolniji, kada će posle njega žena često reći svom mužu - hej, mogli bismo da napravimo još jedno dete. NIJEDAN muškarac neće reći - hej, mogao bih da dobijem još jedan udarac u jaja".

Mudar čovek.

Nekad su nam testisi poprimali modru boju od masturbacije,a sad od klik-klak! Nekima i jer se vuku pa zapinju...z:cry:

Pričaju dvojica jako starih momaka:
-Ujutru me bole krsta i jedva mokrim...Kaže jedan,a drugi mu:
-Ja nemam više tih problema ,samo se kasno budim...
-Pa kad se budiš?
-U sedam!
-Otkud ti to kasno?
-Jeste...kakim oko pola sedam...
z:cry:

Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.

To je trebalo da kažeš u uvodnom postu,
jer drastično menja pristup problemu.

U preteranom seksualnom uzbuđenju, kad ne dolazi do pražnjenja,
testisi, osim što poplave, vrlo jako bole...i na najmanji dodir !
Stvar vrlo brzo ulazi u normalu kad do ejakulacije dođe...

Back