Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.684
mala jaja ne mogu ni da poplave nego verovatno budu nešto rozikasto do umereno ciklama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala jaja.....tuga velika..
![]()
pa kad brijas muda mozes se iskasapiti testis je osetjiva tvar
Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.
što se tiče jaja , dokazano je da najači bol koje ljudsko biće može da ima dolazi kada se ukrste jaja tj kada se uvrnu . Nije bez veze ona narodna " nemoj da ti uvrnem jaja " .
3 sata života ostaje nakon toga , ili će se jaja vratiti u prvobitni položaj ili trt-mrt . Morfijum , jer pacijent ne može mirno da sedi ili leži , i 3 sata vremena da se stvar namesti kako treba ......nakon toga jaja idu na panj , i CAP , nema jaja .
Posle ove naše upišure , mi ovo ono .....mislim kako ih nije sramota![]()
Ovo ti je najinteligentnije od svega sto si do sada napisao na Krsatrici...![]()
što se tiče jaja , dokazano je da najači bol koje ljudsko biće može da ima dolazi kada se ukrste jaja tj kada se uvrnu . Nije bez veze ona narodna " nemoj da ti uvrnem jaja " .
3 sata života ostaje nakon toga , ili će se jaja vratiti u prvobitni položaj ili trt-mrt . Morfijum , jer pacijent ne može mirno da sedi ili leži , i 3 sata vremena da se stvar namesti kako treba ......nakon toga jaja idu na panj , i CAP , nema jaja .
Posle ove naše upišure , mi ovo ono .....mislim kako ih nije sramota![]()
ma jok, ovo je od previše jebanjanikad čuo nikad imao
jel to od nejebice il kako ?
misim ako je nejebica da očekujem tu pojavu
ma jok, ovo je od previše jebanja
pa pomodre jaja
e sad, ne znam dal je Nina ozbiljno pitala ili da nastavim da zajebavam.
oduvek sam se pito kako obrijaju jaja kad se to zbrčka![]()
Kada i zasto muskarcu mogu da poplave testisi? Da li je to opasno i kako se leci ?
ajmo ozbiljno o ovom problemu koji se moze pojaviti kod muskaraca
Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.
ne mogu kada vec volim zokija ..![]()