Sindrom „plava jaja“

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to ce ti svaki doktor reci...
Ups, zaboravio sam u kakvom je stanju zdravstvo..

Testisi poplave usled hladnoce, prehlade, usled sedenja na tvrdom, ko ima slabiju cirkulaciju...leci se burovim oblogama, bar ja znam za slucajeve koji su leceni time..
Testisi mogu da oteknu iz raznoraznih razloga, od prenapaljenosti, sto je izuzetno bolno a nije bas ni bezazleno , tako da mozes da se prijavis da spasavas muske zivote, ako ti je to cilj bio, mada sumnjam..
Mogu da oteknu iz loseg postupanja sa njima, sto zene cesto rade a majmuni cesto dozvoljavaju...
Mogu da se uvrnu kanali, sto moze biti i ozbiljno
Mogu da oteknu i zbog neke od polnih bolesti, sto doktori ignorisu, da li ne znaju ili ih zabole jaje za to...
Mogu da poplave i zbog ruza za uzne, da eto navedem i jedno ne toliko pozitivno plavetnilo, ali manje opasno...

Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.

Jok. Ako se krv negde i slije, slije se u pačence, ne u yaya.
Meni se dešavalo da on malo potamni od preteranog višesatnog rabljenja, nikad od neyebice.

Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.

Nisu jaja usmine pa da krv udara u jaja...
Usput usmine su kod muskarca u glavi penisa. tako da ono sto vama jurne dole u usmine, to nama jurne u glavic....

- - - - - - - - - -

Jesi ti videla posteno muska jaja?

1526194_700b.jpg

To se dogadja kada te neko udari cipelom u jaja.....

Jaja oteknu i poplave.

A moze se ostati lako i sterilan.

Дешава се када партнерка затекне свог мужа или дечка у извршењу акције на туђој територији па га помази чизмом, ципелом или неким сличним нежним објектом по међуножју док још није стигао ни да се изненади њеном изненадном појавом.

Зато је Нина и отворила пре неки дан тему Где на брзака сакрити љубавника. Вероватно има неки план на уму, па нас овде полако припрема :think:

Gledaj to ovako : npr. ti i ja vodimo ljubav, a onda tebi dosadi pa hoćeš da se j.ebemo ko blesavi. A ta nagla promena u meni izazove neverovatnu erekciju ali za posledicu da nikako svršim po tebi, po tvojim sisama, u tebe i dr.... Ti se zadovoljiš, a ja ti ostanem bolnih jaja. A stvarno boli, boju nisam zagledao. Lek je ejakulirati, tako dok ti sva izdrmana zadovoljno dremaš, u kupatilu se mučim guleći kitu da me jaja prođu. Za boju ne znam, znam da bole ali stvarno.

Back