- Poruka
- 388.565
Kada i zasto muskarcu mogu da poplave testisi? Da li je to opasno i kako se leci ?
ajmo ozbiljno o ovom problemu koji se moze pojaviti kod muskaraca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
siguran sam da sinnke zna odgovor
Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.
Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".
Do sindroma "plavih jaja" dolazi kada se, zbog uzbuđenosti, u spolne organe slije krv i tamo ostane.
Nisu jaja usmine pa da krv udara u jaja...
Usput usmine su kod muskarca u glavi penisa. tako da ono sto vama jurne dole u usmine, to nama jurne u glavic....
- - - - - - - - - -
Jesi ti videla posteno muska jaja?
ajmo ozbiljno o ovom fenomenukako znam da ce te potvrdna izjava usreciti ..izjavljujem javno
nikada videla muska jaja..ni na slici![]()
Kada i zasto muskarcu mogu da poplave testisi? Da li je to opasno i kako se leci ?
To se dogadja kada te neko udari cipelom u jaja.....
Jaja oteknu i poplave.
A moze se ostati lako i sterilan.
To se dogadja kada te neko udari cipelom u jaja.....
Jaja oteknu i poplave.
A moze se ostati lako i sterilan.
Gledaj to ovako : npr. ti i ja vodimo ljubav, a onda tebi dosadi pa hoćeš da se j.ebemo ko blesavi. A ta nagla promena u meni izazove neverovatnu erekciju ali za posledicu da nikako svršim po tebi, po tvojim sisama, u tebe i dr.... Ti se zadovoljiš, a ja ti ostanem bolnih jaja. A stvarno boli, boju nisam zagledao. Lek je ejakulirati, tako dok ti sva izdrmana zadovoljno dremaš, u kupatilu se mučim guleći kitu da me jaja prođu. Za boju ne znam, znam da bole ali stvarno.Kada ste uzbuđeni, a iz nekog razloga niste doživjeli orgazam, kao posljedica se mogu javiti takozvana "plava jaja".