gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Ahahahhahahaahhahaha
Nisam znao da ima klip, tj ok ima iz njega je napravljen gif ali nisam ga do sada prepoznao.....
Ko zna zasto je napao meda, ima tu 100 razloga, ali zna se, koliko god istrenirana zivotinja, to je na kraju zivotinja..... Nema superego tj moral.... Dresure se vrse klasicnim uslovljavanjem i to je to......Covek bre pa je u stanju stresa zaslepljen a kamoli zivotinja...
Sto se ovog coveka tice, hehe neko na YT-u napisa komentar - Predstavljen kao cikuzant i dreser, a zasto je onda dosao u kimonu? Hahahhahaaha
Mada ja ga prozvah misticarem, a priznajem odlicno se snasao u stresnoj situaciji, svaka cast......
Hehe sada mi pade nesto napamet, evo nove teme i pravca pisanja - Koja je borilacka vestina najbolja za odbranu od napada zivotinja hahahahhahahhahaaah
Ne verujem ni ovde da bi bio Wing Chun i Aikido, nego neko rvanje i BJJ uglavnom ......
Bilo je takvih sukoba i da rvanje je uglavnom upalilo.Davne 1976. Willie Williams, legenda Kyokushina se oprobao sa međedom. Prvo sam mislio da je u pitanju neka zajebancija, ali borba se zaista desila.
Kasnije se oprobao u MMA i imao solidan uspeh, ali se odavno povukao.
Poslednja izmena: