sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Aj sad ovako.... Saturn zenske osobe na smc muske i venera zenske na jmc muske... ? Znaci opozicija saturna sa venerom u natalu... na cvorovima muskarca... Sve se desava na osi vrh 12 i vrh 6 kuce u zenskom natalu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saturn je više-manje generacijska pozicija pa sam po sebi može a ne mora biti važan, ali je bitno čime vlada u njenom natalu. Venera kao lična planeta na JMČ-u je već konkretnija stvar (mada je uvek bitno i čime sve te planete vladaju - i kojim kućama i kojim drugim planetama).Aj sad ovako.... Saturn zenske osobe na smc muske i venera zenske na jmc muske... ? Znaci opozicija saturna sa venerom u natalu... na cvorovima muskarca... Sve se desava na osi vrh 12 i vrh 6 kuce u zenskom natalu.

i sta sad to znaci?hocu li ja opet da patim vecno za njim?jer vec sad crkoh..
)Zavisi kolikog je orbisa, ali uopšteno se taj aspekt često javlja u vezama i brakovima. Označava jaku povezanost.
Gledala sam sinastrije nekih mojih bivsih veza i videla da mi cesto pada juzni cvor na kiron tih osoba :?