mario80 Stara legenda Poruka 84.929 juče u 23:03 - Sinalko opet u ponudi? #1 Ovo nisam vido sto godina zvali smo ga slinavko
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 8.720 juče u 23:08 - Sinalko opet u ponudi? #2 Ne mogu da se setim da li sam ga nekada kupila. Sećam se da su na stolu, kad god bih otišla kod nekoga u goste, uvek stajali Pepsi i Sinalko.
Ne mogu da se setim da li sam ga nekada kupila. Sećam se da su na stolu, kad god bih otišla kod nekoga u goste, uvek stajali Pepsi i Sinalko.
Skafander Domaćin Poruka 4.658 juče u 23:11 - Sinalko opet u ponudi? #3 Džudi S: Ne mogu da se setim da li sam ga nekada kupila. Sećam se da su na stolu, kad god bih otišla kod nekoga u goste, uvek stajali Pepsi i Sinalko. Kliknite za proširenje... To samo oni koji su protiv originalnih pića koka kole i fante. Pepsi i sinalko su kopije i falsifikati.
Džudi S: Ne mogu da se setim da li sam ga nekada kupila. Sećam se da su na stolu, kad god bih otišla kod nekoga u goste, uvek stajali Pepsi i Sinalko. Kliknite za proširenje... To samo oni koji su protiv originalnih pića koka kole i fante. Pepsi i sinalko su kopije i falsifikati.
mario80 Stara legenda Poruka 84.929 juče u 23:12 - Sinalko opet u ponudi? #4 A cena ko da je bio eko lux
Zlatko 01 Poznat Poruka 8.244 danas u 00:04 - Sinalko opet u ponudi? #6 Skafander: PepSinalko. Kliknite za proširenje... podseca na meksicji kartel Sinaloa
DarkMoon Legenda Poruka 56.854 danas u 02:36 - Sinalko opet u ponudi? #7 mario80: A cena ko da je bio eko lux Kliknite za proširenje... Smece od soka, kod mene ga narkomani pili zbog secera. Znam da jedan moj rodjak se davio u njega.
mario80: A cena ko da je bio eko lux Kliknite za proširenje... Smece od soka, kod mene ga narkomani pili zbog secera. Znam da jedan moj rodjak se davio u njega.