Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A možeš s njim i uparkirati bez problemavidećemo, vidiš da mi svi preporučuju parking

Kad si polagao vožnju, ne zezajU mojoj auto školi je to bilo, mada po meni nije baš bilo korisno.

Što? Jel si mogao bar osnovne neke navike da uvežbaš?U mojoj auto školi je to bilo, mada po meni nije baš bilo korisno.
Ma jok, više smo se igrali.Što? Jel si mogao bar osnovne neke navike da uvežbaš?
Pre 42 godine.Kad si polagao vožnju, ne zezaj![]()
I tada je bilo tih simulatoraPre 42 godine.

To misliš na fliperanu i automate?![]()

najgora sam bila mada i najmladja tu 

Neeeee ... mada sam voleo flipere.To misliš na fliperanu i automate?
Prava stvar a i nema veze sa fudbalomJa sam do skoro imao stoni fudbal u sred stana veze nemam sa fudbalom![]()

Немогуће је не приметити подигнуту ручну... Знак се види сасвим јасно, црвени знак.Bolje plati dodatne sate vožnje.
Ja sam sve položio iz prve (pismeni, prvu pomoć i vožnju), ali mislim da je onaj ispitivač koji mi je na vožnji dao prolaznu ocijenu, lud čovjek.
Ili ga je netko podmitio da prođem, a ja to do dan danas nisam saznao.
@dlugomir me jednom nasmijao kada je napisao da mu je kćer isto sve položila iz prve, ali da kod njega nikada ne bi tako lako prošla.
Uostalom, vozački ispit nije ništa, trenutak kada počinješ učiti je onda kada prvi put sam sjedneš u auto... i čudiš se zašto auto šteka, da bi nakon pet minuta shvatio da si zaboravio spustiti ručnu.
To su te stvari koje te oplemenjuju kao vozača, a ne neki instruktor koji ima duple komande.
Na kraju krajeva, ako su mojoj materi dali vozačku, onda mislim da stvarno može položiti svatko.
За вежбање на паркингу... Паркиралиште које није низ улицу, него издвојено, ако имаш тако нешто у крају.videćemo, vidiš da mi svi preporučuju parking
Naravno da se vidi, imalo normalnom vozaču... i meni se danas vidi.Немогуће је не приметити подигнуту ручну... Знак се види сасвим јасно, црвени знак.