Simptomi prvi dan nakon vakcinacije

ljubota

Veoma poznat
Poruka
12.077
Da li ste se vaksinisali,sa kojom vakcinom i kako se osecate dan posle?
Ja sam sinoč,vakcina AstraZeneca,nisam sinoć ništa osetio,napravili smo žurku zbog kupovine antitela.
Deralo se,galamilo,jelo,pilo...
Danas me sve boli,ruka,glava,neki znoj na čelu...
Neam pojma,el od žurke il vakcine.
Kakva su vaša iskustva sa žurkama i vakcinama?

Da li ste se vaksinisali,sa kojom vakcinom i kako se osecate dan posle?
Ja sam sinoč,vakcina AstraZeneca,nisam sinoć ništa osetio,napravili smo žurku zbog kupovine antitela.
Deralo se,galamilo,jelo,pilo...
Danas me sve boli,ruka,glava,neki znoj na čelu...
Neam pojma,el od žurke il vakcine.
Kakva su vaša iskustva sa žurkama i vakcinama?
Готов си!
Очеткај одело, изгланцај ципеле а жена нека опегла кошуљу. Седи, лежи и чекај судњи моменат!

dzokara,svi ce morati da se vakcinisu,iz ovog ili onog razloga,tako da će i pametni i glupi,biti u istom redu...
Moja mama se vakcinisala i revakcinisala, kineskom vakcinom doduše, nikakve simptome nije imala posle toga. Možda ima veze i što se dugi niz godina vakciniše protiv običnog gripa. Drugarica se vakcinisala ruskom, dve nedelje temperatura, nemoć i slično, rekli su joj da nije od vakcine, već je usput nešto pokupila, pa ko zna...

Moja mama se vakcinisala i revakcinisala, kineskom vakcinom doduše, nikakve simptome nije imala posle toga. Možda ima veze i što se dugi niz godina vakciniše protiv običnog gripa. Drugarica se vakcinisala ruskom, dve nedelje temperatura, nemoć i slično, rekli su joj da nije od vakcine, već je usput nešto pokupila, pa ko zna...
To svima kazu, svi se vakcinisali ali nikome nije od vakcine...

Evo ja sam primio sinopharmovu vakcinu prošlog meseca i jedino sam imao upalu mišića u toj nadlaktici jedno dan ipo i ništa drugo.Sad sinopharmova je malo sporija,treba joj nekih dvadesetak dana da napravi dovoljno antitetala ali zato ima njamanje šanse da diže temperaturu tako da je to očekivano.Inače je noralno da prvi ili drugi dan malo ima temperatura od vakcinacije.

Blago Ljuboti sada moze da radi sta hoce,da putuje gde hoce i da pravi razne zurke.A mi koji nismo i ne nameravamo ima da zivimo kao u kavez,nadam se ne zauvek. :D
Da rokno se pametno astra zenekom a sa njom se moze u eu...i jedino to valja(ako ne bude kontra efekta od vakcine)kineskom i ruskom mozes do batrovaca samo...Ali stoka su oni gore...uvest ce ako si srb drzavljan ne mozes ni sa eu vakcinom preko,,,

Ko ne mora ici preko na baustel u vrankvurt am majn ne treba mu nikakva vakcina..e vec ovi koji baustelaju ce biti rock my baby....jer vec slovenci nece dati ulaz bez njihovih vakcina....a vucko navalio sa kineskom vakcinom od brata ji pinga...da se sto pre utope kupljene doze...nigde na svetu toliko izrokanih kao kod nas.Sta li je pozadina da se pozuri sa vakcinama?Da spasu jadan narod.!!!!!!

Back