Simpatija

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shojo

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.775
Tema se odnosi baš na prvu ljubav onu dečiju, potpuno dečiju.

Kakvi su bili ti mali ljudi po svojim osobinama i da li uočavate neki obrazac u svim svojim kasnijim izborima u smislu tipa ljudi koji vas privlače?

Moja prva dečija ljubav je bila jedna fina sva ugladjena mudrica, koju sam ja volela da gadjam raznim sitnicama i da mu pravim svakakve zvrčke.
Može se reći da sam bila onaj što vuče za kikice u ženskom obliku.

Bila sam mu odana i nastavila da simpatišem a i gadjam njega i samo njega sve do kraja 4 razreda.
Bio je pametan i uzdržan, sve mi je opraštao i umeo je da bude tako dostojanstven tokom tih mojih sesija.
Osećala sam divljenje nekakvo. :D

Opišite svoje prve male simpatije da ocenimo kakvi ste u ljubavi :p

Prilozi

• sheldon_1.JPG
    sheldon_1.JPG
    39 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Pa ne znam, mene su uvek devojke prve jurile, nabacivale se :rumenka: volele su moje drustvo i davale mi sve :heart:

Jedna Ivana je pisala leksikon o meni od 4 - 8 razreda i prilazila mi prva :lol: namestala zvrcke i ne samo ona , mnoge su nile zaljubljene u mene cak iz druge skole :lol: i dolazile u moju skolu da se smuvaju sa mnom

Uvek imam srece sa devojkama :cool: takva mi sudbina da budem zenskaros :mrgreen:

Pa ne znam, mene su uvek devojke prve jurile, nabacivale se :rumenka: volele su moje drustvo i davale mi sve :heart:

Jedna Ivana je pisala leksikon o meni od 4 - 8 razreda i prilazila mi prva :lol: namestala zvrcke i ne samo ona , mnoge su nile zaljubljene u mene cak iz druge skole :lol: i dolazile u moju skolu da se smuvaju sa mnom

Uvek imam srece sa devojkama :cool: takva mi sudbina da budem zenskaros :mrgreen:

Nikad nisam u leksikonima otkrivala ko je moja ljubav.

Zamisli kada su meni ribe dolazile na vrata da podjem sa njima haha :lol: Jednu Vanju nisam poznavao a ona bila zaljubljena u mene mnogo :eek: i svakog dana je dolazila u moj kraj da se smuvam sa njom jer su me njene frendice molile da je smuvam :aha:

Isto jedna Sandra ... iz druge skole ... bas sam imao uvrnute devojke :rotf:

Kakvi su bili ti mali ljudi po svojim osobinama i da li uočavate neki obrazac u svim svojim kasnijim izborima u smislu tipa ljudi koji vas privlače?

Moja prva dečija ljubav je bila jedna fina sva ugladjena mudrica, koju sam ja volela da gadjam raznim sitnicama i da mu pravim svakakve zvrčke.

Bila sam mu odana i nastavila da simpatišem a i gadjam njega i samo njega sve do kraja 4 razreda.
Bio je pametan i uzdržan, sve mi je opraštao i umeo je da bude tako dostojanstven tokom tih mojih sesija.

i sta sad,priznajete da samo napusavanje prolazi?ccc strasno od malih nogu da se ne opametite,a mi smo cuvalli ljuljaske jedno drugom

Moje prva simpatija је iz porodilista, tu prvu ljubav tesko je zaboravti, rodjeni smo istog dana, ona malo kasnije, kad su je doneli u susedni krevetac gledao sam je sav izbezumljen.. bilo nam je lepo sve dok nije doslo vreme rastanka, odneli su je, plakao sam i plakao.. a ove babice i majka misle -zedan je mleka hoce sise... posle su se nizale od komsinice, preko predskolskog vrtica, pa tek onda prvi deo skole pa kasniji periodi.
Sa devet god. na letovanju na moru druzio sam se da jednom crnkom sa bistrim plavim okicama, njen adut bile su i grudi koje zavodnicki nije skrivala na plazi, i ona je otisla, iscezla kao i mnoge druge potom. Tako citav zivot sve nestaju bez traga i odnose deo mene. Ta letnja afera je svakako pormetila moje odnose sa smedjookom brinetom iz razreda i kasnije me cvrsce vezala za plavooku, doduse plavooka je bila plavusa, i asocirala me na onu iz vrtica plavusu, koja s ove distance gledano mi je mozda i prva realna simpatija, izuzev komsinice sa 2-4. god koje se i ne secam kako je izgledala, jer u tom dobu sam nekako vise osecao, a ne pamtio po izgledu, a ova iz porodilista nije imala kosu ni ime. Bitan faktor su i drugi ljudi, deca u okruzenju, roditelji i citav sistem, koji svojim spletkama ume da pokvari i manipulise stvarima, mogla bi neka fina sapunska serija da se napravi.

Dovoljan opis- I tata bi sine tvoju simpatiju :eek:

:hahaha:

i sta sad,priznajete da samo napusavanje prolazi?ccc strasno od malih nogu da se ne opametite,a mi smo cuvalli ljuljaske jedno drugom

Ne, upravo suprotno Dzordzi, strpljenje :heart:

On nije reagovao kao prosečni klinja, prosečni bi uradio to o čemu pričaš i prosečna devojčica bi se moguće oduševila time, a smorila od moje simpatije, ali on i ja smo bili jedinstveni u reakcijama.
:rotf:

Poslednja izmena:

Uvek su mi se dopadali stariji decaci. I kasnije su nastavili da mi se svidjaju stariji muskarci.
Vikendom sam sa bakom i dedom odlazila na selo. U vocnjaku je bila ogromna, stara kajsija i na njenu granu okacena moja ljuljaska. Tada mi se dopadao decak koji je u susednoj basti radio sa svojim tatom, pomagao mu, kosio,... Kada sam naucila da citam, na toj istoj ljuljasci sam se zaljubljivala u likove iz knjiga. Volela sam te crvice u stomaku i miris behara, a leti ako nisam na moru, miris voca.
Moja tetka se zabavljala sa Bojanom Milanovicem, i secam se njenog drustva u nasoj dnevnoj sobi, gitare i njega :heart: Sve mi je to delovalo tako nekako... :aha: Mozda me bas zato i privlace dugokosi tipovi.
Onda bombardovanje, ja 13, on 17 god. i prvi pravi poljubac. Dalmatinac tamnog tena, neverovatno dugih trepavica kao da ima maskru. Predivan i osmeh i smeh. Secam se da su se u pozadini culi Osvajaci "S kim cekas dan". :rotf:
Kasnije, u osnovnoj sam bila luda za Petkom :lol: Ja 7., on 8. razred, ali dve god. stariji jer je ponavljao 6. :lol: Jedini metalac u skoli, mrtvacki belog tena, sav u crnom, dubok glas,... I uvek su me spopadali neki fini decaci, ali jedino na zvuk njegovog lanca sa pantalona sam mogla da se nasmejem :heart:
I tako...

Uvek su mi se dopadali stariji decaci. I kasnije su nastavili da mi se svidjaju stariji muskarci.
Vikendom sam sa bakom i dedom odlazila na selo. U vocnjaku je bila ogromna, stara kajsija i na njenu granu okacena moja ljuljaska. Tada mi se dopadao decak koji je u susednoj basti radio sa svojim tatom, pomagao mu, kosio,... Kada sam naucila da citam, na toj istoj ljuljasci sam se zaljubljivala u likove iz knjiga. Volela sam te crvice u stomaku i miris behara, a leti ako nisam na moru, miris voca.
Moja tetka se zabavljala sa Bojanom Milanovicem, i secam se njenog drustva u nasoj dnevnoj sobi, gitare i njega :heart: Sve mi je to delovalo tako nekako... :aha: Mozda me bas zato i privlace dugokosi tipovi.
Onda bombardovanje, ja 13, on 17 god. i prvi pravi poljubac. Dalmatinac tamnog tena, neverovatno dugih trepavica kao da ima maskru. Predivan i osmeh i smeh. Secam se da su se u pozadini culi Osvajaci "S kim cekas dan". :rotf:
Kasnije, u osnovnoj sam bila luda za Petkom :lol: Ja 7., on 8. razred, ali dve god. stariji jer je ponavljao 6. :lol: Jedini metalac u skoli, mrtvacki belog tena, sav u crnom, dubok glas,... I uvek su me spopadali neki fini decaci, ali jedino na zvuk njegovog lanca sa pantalona sam mogla da se nasmejem :heart:
I tako...

:eek:

Leptiriće, bre leptiriće :sad2: :dash:

I tako...

z:)
Mislim da već i tada postoji obris onoga šta će nas privlačiti i kad odrastemo.
Ne u smislu fizičkog izgleda, već kom tipu muškaraca pripadaju.
Kad se setim svojih simpatija zaista uočavam neku pravilnost i uskladjenost sa svojim izborima kasnije.
I kad je bilo pomeranja u tom smislu ka nekim drugim tipovima opet sam se nepogrešivo vraćala na taj neki svoj.

Dečak iz uvodnog posta je mala skica takvog muškarca.

Bio je neki klinja u vrtiću koji mi se dopadao, pa sam mu dala dve bone umesto jedne lol kada sam čatila društvance povodom rođendana.

Jel ste vi nosili tako slatkiše u školicu i to?

Msm mene su naterali, nerviralo me to iskreno, ali dala sam tom liku i svoju bonu.... :rumenko:

Sad kontam da su mi moji ladno kupili samo dve kesice. :dash: :zcepanje:

Tema@Prvu simpatiju sam imala sa 5 godina, mada msm da je to više bilo zbog onog glupog zapitkivanja ljudi koje retko viđaš (mamine koleginice,babine drugarice, neke daleke tetke itd...) tipa: ,,Jaooo što si ti lepa devojčica, JESI LI SE ZALJUBILA?" Oduvek su me nervirala ta pitanja,pa pretpostavljam da sam zato u tadašnjem okruženju pronašla simpatiju,čisto da me ne bi davili, imala sam spreman odgovor:,,To se kaže simpatija,a ne zaljubljenost, on se zove M..... i ima .. godina" Onda one zakovrnu i zaneme jer izgovorim godine dečaka koji je 10 god stariji od mene,na stranu to što sa tim dečakom nisam ni bila u kontaktu, samo sam mu ponekad mahnula sa terase :lol:
Ona baš simpatija, bila je u predškolskom- super jedan miran pametnjaković,kojem sam se divila-jer je uvek sve najbolje znao da odgovori vaspitačici, nije se tukao okolo niti provocirao drugu decu. Pomalo je delovao poput vanzemaljca. I sećam se vaspitačica nas sve redom pita imamo li simpatiju i ko je, ove moje drugarice jednog,dva tada ,,popularna" dečaka navode, a ja kažem ovoga vanzemaljca ime.Vaspitačica pita:,,A zašto on?" Ustanem sva ponosna i izgovorim:,,Zato što je pametniji od svih." :lol:
...........................................................................................................
E,sada neki obrazac.....Pa postoji, možda kao neka nit, tek u tragovima. I bio bi da sam i od tada polagala mnogo na intelekt muškarca. I da me nikada nisu privlačili ni kao klinku,a ni posle-likovi koji su radili na svom imidžu da se dokazuju na neki levi način kao tukadžije,problematični, vođe čopara,bučni, brbljivi (zaista ne podnosim ni danas brbljive likove), delinkventi,itd...A opet,ovi koji su me privlačili-jesu bili osobenjaci na neki način, dosledni sebi, bez one titule ,,šonja" jer umeli su na neki način da se nametnu i budu zapaženi, malo da štrče iz okruženja, a dovoljno čvrsti da ne dozvole da ih neki kromanjonci šikaniraju zbog toga. Podvalčim-ne asocijalni tipovi, neko muškarci sa stavom.

Mislim da mi taj klinja ni hvala nije rekao, a ja se odrekla bone zbog njega. :(

Meni su se uvek neki mutavi dopadali....

z:)
Mislim da već i tada postoji obris onoga šta će nas privlačiti i kad odrastemo.
Ne u smislu fizičkog izgleda, već kom tipu muškaraca pripadaju.
Kad se setim svojih simpatija zaista uočavam neku pravilnost i uskladjenost sa svojim izborima kasnije.
I kad je bilo pomeranja u tom smislu ka nekim drugim tipovima opet sam se nepogrešivo vraćala na taj neki svoj.

Dečak iz uvodnog posta je mala skica takvog muškarca.

:sad2:

Bio je neki klinja u vrtiću koji mi se dopadao, pa sam mu dala dve bone umesto jedne lol kada sam čatila društvance povodom rođendana.

Jel ste vi nosili tako slatkiše u školicu i to?

Msm mene su naterali, nerviralo me to iskreno, ali dala sam tom liku i svoju bonu.... :rumenko:

Sad kontam da su mi moji ladno kupili samo dve kesice. :dash: :zcepanje:

Jaoj, jesmo. :) Ali je moja mama preterivala pa sam nosila Bananice i Bonzite.
Deci ne prija da se razlikuju i strasno me je to nerviralo :(

Dovoljan opis- I tata bi sine tvoju simpatiju :eek:

:hahaha:

Pa i ne, bar ne tad, nije bio interensantan devojčicama. Bio je miran i neupadljiv ali meni neverovatno zanimljiv.

- - - - - - - - - -

Mislim da mi taj klinja ni hvala nije rekao, a ja se odrekla bone zbog njega. :(

Meni su se uvek neki mutavi dopadali....

:sad2:

To su moja neka zapažanja, na primer one koje su bile zaljubljenje u male tabadzije, jednog dana su volele i velike :)
Misliš čutljivi?

Poslednja izmena:
pre zabavišta sam brisao obraze kad bi me neko poljubio, pa makar to bila i rođena sestra jer su devojčice bile fuj i dosadne
a kako sam krenuo u zabavište zaljubljivao sam se svaki dan u drugu :confused:
sa godinama se sve teže zaljubljujem pa ti sad vidi kako ja funkcionišem :(

Back