- Poruka
- 47.037
Ne bi mi sad ovde nagadjali...Ma da je to zaiskrilo sa obje strane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi mi sad ovde nagadjali...Ma da je to zaiskrilo sa obje strane...
Sad bi se oni ljubili u liftu firmeNe bi mi sad ovde nagadjali...
Ili se smejali ko blesavi kada se pogledajuSad bi se oni ljubili u liftu firme![]()
A za njegov rođendan bi pravili te kolačiće goli u njenom stanu, ljubavne modrice na njenoj guzi se ne bi vidjele od brašna kojim bi je on...Ili se smejali ko blesavi kada se pogledaju![]()
Ma jeste obostrano,mislim koji sef jos popravlja nausnicu radniku,ili uvijek zadirkuje i flertuje.Samo je problem sto je stranac i onda nam je losija komunikacija jer ja ne mogu iskazati svoje misli na pravi nacin.Ma da je to zaiskrilo sa obje strane...
A i ta situacija šef-radnik.. niti on zeli da se sta prica po firmi a ni ja.
Ja se vodim onim : muskarci "love" a ne zene.Ako bih ovo uradila mozda bih mu dala do znanja da me ne treba osvajati i da sam zaljubljena u njega. Zato mi treba savjet , kako "muskarci" tumace ovakve poklone i situacije.
AmmDa li je okej da zensko muskarcu koji joj se svidja za rodjendan pokloni nesto(tipa rafaelo kuglice za porukicom)? Sta mislite, da li bih ga na ovaj nacin samo udaljila od sebe ili bi ga to poguralo da se potrudi oko mene?Inc radimo na istom mjestu 7 mj vec. Uvijek je tu nesto izmedju nas.Problem je sto je on nadredjeni a ja radnik(student) Razlika izmedju nas je 5 godina.
japanske....Je li bio na veceri kod tvojih? Je li pricao sa ocem?
Ako se samo zaebavate, kupi mu kuglice.