Simpatično obraćanje polovima sa hey guys, hi guys, and hi girls hey girls od sada su uvredljivi termini i biće zabranjeni

Zašto sam dao ovakav naziv teme i kakve to ima veze sa politikom?

[..]

Simpatično obraćanje polovima sa hey guys, hi guys, and hi girls hey girls od sada su uvredljivi termini i biće zabranjeni. Da dobro ste čuli uvredljivi termini ili izrazi. Neke kretenke za ravnopravnost polova odlučili su da ovi izrazi vređaju njihova ljudska osećanja! :evil:

Mozda su kretenke odlucile da pomenuti izrazi vredjaju njihova ljudska osecanja ali ko je zapravo usvojio pomenute mere i zasto?

Kad me pretresa neko na aerodromu , da li kao musko da trazim da me pretresa zensko posto je gej in , a strejt out, tj podrazumevace se jos malo pa da su svi gej...
Ali da radi potomstva i roditelja imaju heteroseksualne veze i brakove....bar u Srbiji je tako....Moj komsa je jedan od takvih , a ima drustvo jos 4 ili 5 porodica, tj gejeva koji su u heteroseksualnom braku...
Predamnom ne kriju, ali ovako mislim da ne znaju cak ni roditelji , jer sto bi ga stalno gnjavili da znaju.

Moj YouTube kanal je opet u opasnosti pošto se stalno obraćam sa hey guys i orijentisan je ka muškom polu. Verovatno će da mi ukinu YouTube kanal jer sam po tim standardima seksista i vređam ljude. :mrgreen:
Ти лепо пресавијеш табак и кажеш да си стално говорио "hey gays" са лошим акцентом, и да су ти канал забранили због хомофобије и расизма према људима којима енглески није матерњи језик.

Ти лепо пресавијеш табак и кажеш да си стално говорио "hey gays" са лошим акцентом, и да су ти канал забранили због хомофобије и расизма према људима којима енглески није матерњи језик.

Šta ti lupetaš!

Nisu mi YouTube kanal zabranili bar ne još. A nadam se da neće nikada jer ja podučavam momke kako da budu uspešni kod žena.

Samo kažem da može u budućnosti da mi YouTube kanal bude ukinut ako se ovo proglasi seksizmom i ženo mržnjom.

To je stara vest. Ali, kao i sve vesti zadnjih godina, ludačka.
kao i najveci procenat ovakvih vesti, i ova vest je samo "lakmus" za da se ispita reakcija gradjana.
E pa gospodo zakonodavci, ako ocete da cujete reakciju ona glasi: i onaj ko donese ovakav zakon i onaj koji ga upotrebi, bice eliminisan sa ovog sveta.
Doslo se dotle da buducnost sopstvene dece moramo braniti oruzjem.

PREDSEDNIK PUTIN STAVIO TAČKU NA OVU TEMU PROTIV ISTOPOLNIH BRAKOVA U RUSIJI! NEĆE IH BITI!
17. октобра 2020. (Vedomosti)

Putin je ove sedmice podneo nacrt amandmana na porodični zakon Rusije koji zabranjuje „nemoralna tumačenja“ međunarodnih ugovora.

Predsednik Rusije Vladimir Putin želi da uvede promene kojima bi ruskim vlastima bilo zabranjeno priznavanje homoseksualnim brakovima registrovanim van zemlje.

„Pravna rupa“ u ruskom porodičnom zakonu prepoznaje istopolne parove koji su se venčali u inostranstvu sve dok nije reč o bliskim rođacima ili nekome ko je već venčan.

To je dovelo do najmanje dva slučaja u kojima su ruski službenici nenamerno priznali homoseksualne brakove od 2018. godine.

Putin je ove sedmice podneo nacrt amandmana na porodični zakon Rusije koji zabranjuje „nemoralna tumačenja“ međunarodnih ugovora.

– Zabrana se prvenstveno odnosi na istopolne brakove – citira se neimenovani član Putinove radne grupe za ustavne amandmane. Izvor je posebno ukazao na istopolne brakove registrovane u inostranstvu, prenosi „The Moscow Times“.

Međunarodno pravo imalo je prioritet u Rusiji pre nego što je letos širom zemlje glasanjem o ustavnim amandmanima dodeljena prednost ruskom ustavu nad međunarodnim ugovorima.

Ruske vlasti će tako sada moći da ospore „nemoralne“ međunarodne odluke pred Ustavnim sudom.

Sama Rusija ne registruje istopolne brakove, a glasanje za amandmane dodalo je u Ustav i definiciju braka kao zajednice muškarca i žene.

PREDSEDNIK PUTIN STAVIO TAČKU NA OVU TEMU PROTIV ISTOPOLNIH BRAKOVA U RUSIJI! NEĆE IH BITI!

Predsednik Rusije Vladimir Putin želi da uvede promene kojima bi ruskim vlastima bilo zabranjeno priznavanje homoseksualnim brakovima registrovanim van zemlje.

„Pravna rupa“ u ruskom porodičnom zakonu prepoznaje istopolne parove koji su se venčali u inostranstvu sve dok nije reč o bliskim rođacima ili nekome ko je već venčan.

To je dovelo do najmanje dva slučaja u kojima su ruski službenici nenamerno priznali homoseksualne brakove od 2018. godine.

– Zabrana se prvenstveno odnosi na istopolne brakove – citira se neimenovani član Putinove radne grupe za ustavne amandmane. Izvor je posebno ukazao na istopolne brakove registrovane u inostranstvu, prenosi „The Moscow Times“.

Međunarodno pravo imalo je prioritet u Rusiji pre nego što je letos širom zemlje glasanjem o ustavnim amandmanima dodeljena prednost ruskom ustavu nad međunarodnim ugovorima.

Ruske vlasti će tako sada moći da ospore „nemoralne“ međunarodne odluke pred Ustavnim sudom.

Sama Rusija ne registruje istopolne brakove, a glasanje za amandmane dodalo je u Ustav i definiciju braka kao zajednice muškarca i žene.
Ma kakvi bre istopolni brakovi?

Nešto dobro i kod Rusije.

Back