DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Ja svoj moral nosam sa sobom ............
mi to znamo i da nisi rekla...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja svoj moral nosam sa sobom ............
Девојка је главата, има фацу пацова, и тело пингвина, као таква ми апсолутно није занимљива чак ни за пеглање, .
Па да, ал' он вероватно и није у трипу да просипа морал.. И ја сам се као клинац пеглао, и радио свакакве глупости, дакле све ово што сам данас, био сам апсолутно супротно пре неких 5 година, али исто тако сад не просипам морал, и не говорим "оставићу га код куће".. То и јесте поента приче..
si siguran
![]()
A, pa ja onda nisam primetio da si ti rekao da malecka prosipa moral okolo naokolo. To je nešto drugo - to je njesra.
Evo jedne proste priče: zagledao sam se na jednoj "ijadi" (da ne kažem kojoj, jer ko me zna, zna i koja bi mogla biti "ijada") u jednu slatku crvenokosu devojku. Onako, po mom ukusu, fina, mirna, slatka cura, tanka i nežna kao violina. I mi smo po malo u busu za tamo ušli u neku priču, ali posle joj se gubi trag, kada krene istovaranje i organizacija po sobama, pa ovo, pa ono... Uglavnom, ne sretnem je kasnije, ali jedna od večeri ima sledeću priču:
dođem ja sa nekog džuskanja (tada kao i sada ja i džuskanje - samo skakanje i nigde ništa drugo) gde je bilo naše društvo, završio se takmičarski deo tog dana. Sedeo četiri sata i radio neke zadatke i uveče zezanje. Dakle, dođem ja ono kao - ajmo spavati, kad kaže meni cimer: "Dao sam Šonetu ključeve, našao je neku ribu". Kažem ja, ok, idem malo blejati još sa budnima na hodniku, kad posle nekih sat-dva pojavljuje se Šone sa dotičnom devojkom. On je inače tada bio u vezi sa devojkom, koja mu je sada žena i majka njegove ćerkice, što znači - ova dotična curica mu dođe kao sa strane. Kaže on meni: "Sad će tamo Kole biti sa njegovom ribom. On je isto našao neku. Ajd' reko karrajte vi, a ja ću negde da izblejim do jutra i tako je i bilo.
Ova curica je bila sva neka skenjjana, a posle nam je Šone pričao kako je ona htela sa njim prvo malo ovako, pa posle malo pošteno - odnosno vezu. Kad je on njoj rekao da je ona njemu samo usput, mala se skenjjala. Valjda se zato i stidela da me pogleda, kada ju je on doveo do nas i rekao mi to za sobu. Bio sam dovoljno fin da se pravim blesav i da ne budem tenkre i celu tu ijadu i put nazad sam i dalje bio fin i prijateljski raspoložen, ali bez daljih tendencija.
Jednom sam je potom sreo u GSP-u i samo sam joj se javio. Zagledala je ona mene, ali gledao sam samo da budem ljubazan i u suštini sam se pravio blesav. Nije me zaista dalje interesovala kao devojka, ali nisam hteo da je morališem ili da joj upućujem preke ili ne znam kakve poglede, jer ne treba mi to. Samo mi je trebalo da dalje tražim![]()
jeste..a kako da kaze poznanici hebo bi te kada je moral ostavila kod kuce....... razocaran sto ne rece.. a sta ti radis sada?![]()
Опасан си брате, не желиш никога да слушаш, али су увијек брате ту неке жене које ти причају... значи брате мек си, глумиш неко лудило, а материјал си да ти и неке пингвинасте жене износе своје најинтимније планове... оно брате, налазиш се у зони ортака за смарање... а овамо, јак сам, фрајер сам, ништа ја то не бих слушао...Девојка је главата, има фацу пацова, и тело пингвина, као таква ми апсолутно није занимљива чак ни за пеглање, па не видим разлог зашто бих је слушао, а још мање питао шта је желела да каже.. Као што сам рекао она је небитна, не желим да коментаришем њу, занима ме тај феномен одвајања морала од човека н тренутке.. И никог не пратим до куће.. То ме апсолутно не занима..
Дакле да си читала тему, и да не глумиш рибу, можда би и одговорила нешто паметно..
Па чујеш да каже како ће оставити морал код куће, дакле иначе је високо морална осим кад скакуће тако около..
А таквих прича има колико хоћеш..
Опасан си брате, не желиш никога да слушаш, али су увијек брате ту неке жене које ти причају... значи брате мек си, глумиш неко лудило, а материјал си да ти и неке пингвинасте жене износе своје најинтимније планове... оно брате, налазиш се у зони ортака за смарање... а овамо, јак сам, фрајер сам, ништа ја то не бих слушао...
Пингвинаста није ни за пеглање, ал зато тебе женске из околине пеглају како која стигне... лик за изношење фрустрација... при томе, остале су ти дилеме у вези са њеним ставом остављања морала, а ти, или ти је требало дан времена да процесуираш то шта је рекла, или се плашиш да ћеш се пингвинастој замјерити ако питаш који је то трип... него на форуму као шта се крије иза тога...Кад седиш ту, и она дође и бам са том причом излети нити је ико питао, нити је икоме интересантна, ти просто чујеш ту причу, хтео ти или не.. Дакле као што сам рекао нити сам јој ортак, нити било шта, зато и кажем познаница..
Имаш глупе закључке, но то ме и не чуди много..
Пингвинаста није ни за пеглање, ал зато тебе женске из околине пеглају како која стигне... лик за изношење фрустрација... при томе, остале су ти дилеме у вези са њеним ставом остављања морала, а ти, или ти је требало дан времена да процесуираш то шта је рекла, или се плашиш да ћеш се пингвинастој замјерити ако питаш који је то трип... него на форуму као шта се крије иза тога...
Како мене смара та врста људи, сједи и слуша и мули, а после када оде човјек, буде, хаха, јесте чули шта прича... а да се врати, опет би се ућутали...
Ма скроз је небитна, и она и то шта је рекла, толико је све то небитно да ти сад куцаш на мојој теми: )
Каже мени једна познаница следеће: "е, вечерас морал остављам код куће, и идем да се из*ебем са неким типом", даље нисам слушао, реално боли ме ку*ац са ким се она је*е, а тек ми звижди за њене планове.. Но није ми јасно само како то човек може да оставља морал и скупља? Мсм ја још нисам чуо за то па рекох да видим да л' има оЂе неко такав да је моралан ал' нема фрку с' тим да се растане са моралом на тренутке, па чисто да ми објасните?
И немој да ми се тема претвори у пљување ње, жена, овог, оног, то ме све не занима.. Чисто ме занима тај феномен горе наведен у тексту..
Ма кажем познаник зато што не признајем те главе за другарице, заправо другарице и немам, нити верујем у та пријатељства мушко-женска.. А код ње ми ништа занимљиво нема па кажем познаница... А знамо се овако..
Каже мени једна познаница следеће: "е, вечерас морал остављам код куће, и идем да се из*ебем са неким типом", даље нисам слушао, реално боли ме ку*ац са ким се она је*е, а тек ми звижди за њене планове.. Но није ми јасно само како то човек може да оставља морал и скупља? Мсм ја још нисам чуо за то па рекох да видим да л' има оЂе неко такав да је моралан ал' нема фрку с' тим да се растане са моралом на тренутке, па чисто да ми објасните?
И немој да ми се тема претвори у пљување ње, жена, овог, оног, то ме све не занима.. Чисто ме занима тај феномен горе наведен у тексту..
Па не може да се остави код куће.Каже мени једна познаница следеће: "е, вечерас морал остављам код куће, и идем да се из*ебем са неким типом", даље нисам слушао, реално боли ме ку*ац са ким се она је*е, а тек ми звижди за њене планове.. Но није ми јасно само како то човек може да оставља морал и скупља? Мсм ја још нисам чуо за то па рекох да видим да л' има оЂе неко такав да је моралан ал' нема фрку с' тим да се растане са моралом на тренутке, па чисто да ми објасните?
Онда се стави у фиоку...znači kad ribe idu u jebačinu, moral se ostavlja kod kuće.
a šta ako ******** dođe u kuću?![]()