gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
Каже мени једна познаница следеће: "е, вечерас морал остављам код куће, и идем да се из*ебем са неким типом", даље нисам слушао, реално боли ме ку*ац са ким се она је*е, а тек ми звижди за њене планове.. Но није ми јасно само како то човек може да оставља морал и скупља? Мсм ја још нисам чуо за то па рекох да видим да л' има оЂе неко такав да је моралан ал' нема фрку с' тим да се растане са моралом на тренутке, па чисто да ми објасните?
И немој да ми се тема претвори у пљување ње, жена, овог, оног, то ме све не занима.. Чисто ме занима тај феномен горе наведен у тексту..
И немој да ми се тема претвори у пљување ње, жена, овог, оног, то ме све не занима.. Чисто ме занима тај феномен горе наведен у тексту..
Zamisljam sebe kako svom naj prijatelju tako nesto govorim i pravo da ti kazem,zgrozena sam.
Ona ode sestra da se malo iznemorališe, a ovaj npr, moj drugar iz vojske: viđam ga kako uveče, posle radnog dana, bleji sa društvom na pivcetu na jednoj klupici blizu naše zgrade, a kad igra Spartak, dečko je baš pijan i ide u glavnoj grupi, sprovođen policijom. Kada izbije tuča, onda je on tamo. To je isto nemoral, ali kao i kod te male: nemoral kada misli da je vreme i mesto za to. E pa, ne ide rođaci. Sad ovako, pa sad malo onako, pa opet nazad.