Simbol uspeha

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
za vas je:

mislim bez fazona o relativnosti i tako dalje
ali ono koja slika je za vas sinonim uspeha
šta - kad vidite porodicu sa troje dece upeglane, kad vidite mečuu ispred garaže, kad vidite CV koji se preliva, kad vidite plakar pun cipela..........

Мени је то бити остварен у породичном смислу, а успех појединачни резултат настао улагањем у себе и своје способности.... индивидуалитет. Један Иво Андрић је свакако успешнији од једног циге са буљук деце који воли своју жену Рајку.
Непоштен не значи неуспешан.

Како год да обрнеш, дупе је позади и зове се дупе. Палма је успешан без обзира што је лопина, Ноле исто без обзира што му је отац кретен...

Како год да обрнеш, дупе је позади и зове се дупе. Палма је успешан без обзира што је лопина, Ноле исто без обзира што му је отац кретен...

Ne diraj Palmu...postujem ga zbog stava oko gej parade. :mrgreen:
Nole je jedna osoba, individua za sebe i ne vidim kakve to ima veze sto je njegov tata kreten. :think: Sav uspeh je stekao svojim trudom, svojim radom....nije ukrao, nije ubio nikog (doduse ubija Federera i Nadala redovno :lol: ). Lik je najbolji na svetu u onome sto najvise voli da radi...to je recimo simbol njegovog uspeha.

p.s.: jel ima neko svetsko prvenstvo u ispijanju piva da se prijavim? Trazim kao budala i ne mogu da nadjem nigde. Jedino sam naisao na rakijadu...evo ga pobednik, kakve scene sunce ti... :hahaha:

Мени је то бити остварен у породичном смислу, а успех појединачни резултат настао улагањем у себе и своје способности.... индивидуалитет. Један Иво Андрић је свакако успешнији од једног циге са буљук деце који воли своју жену Рајку.
Непоштен не значи неуспешан.

Pa ali u tome i jeste stvar...ljudi cine tu porodicu
.A da bi bili zadovoljni moraju biti ostvareni na mnogo vise polja od samog razmnozavanja.

Nebitno je u cemu precizno su ostvareni...ali zadovoljan covek je uspesan covek
Ta porodicna slika je samo okvir koji zaokruzuje taj uspeh.

Pa ali u tome i jeste stvar...ljudi cine tu porodicu
.A da bi bili zadovoljni moraju biti ostvareni na mnogo vise polja od samog razmnozavanja.

Nebitno je u cemu precizno su ostvareni...ali zadovoljan covek je uspesan covek
Ta porodicna slika je samo okvir koji zaokruzuje taj uspeh.

Tacno je ovo sto kazes. Ja recimo mrzim krave (i konje podjednako), koji misle da su uspeli u zivotu jer su napravili dvoje/troje, nebitno koliko, dece. :roll: Svaki kreten moze da napravi decu. To i nije neki uspeh, niti smatram da je neko uspeo u zivotu ako se razmnozio. Postoji vise od toga. Ostvariti se na drugim poljima, sto ti kazes. U poslu, u hobiju...
Da se razumemo, nije mala stvar izvesti decu na pravi put...naprotiv, to je veliki izazov i zahteva puno rada...ali samo razmnozavanje po sebi nije nikakav uspeh.

a relativna je stvar taj uspeh :think:
sa jedne strane si uspesan sa druge nula
recimo ja sam porodicno uspesna,i ako sam sa muzem prosla i raj i pakao,nekako nam je isto kao i kad smo pocinjali
i decu imam lepu,zdravu,dobru
materijalno ne stojim lose
al recimo poslovno sam katastrofa ,i kao domacica sam blaga jeza
i posle sto godina ucenja engleskog i dalje pricam kao indijanac i u inostranstvu se najbolje razumem sa arapima i slicnima
ne umem ni da se doteram ko zensko,nemam ni jednu jedinu krpicu firmiranu,ako ne racunamo stare leviske :D
pa onda drustvo,moje drugarice su zapisane u kamenu.malo ih je al traju bukvalno vise od 35 godina
a sa druge strane,zalim sto nemam neko veliko ludo drustvo za kafanu,bancenje
znaci kako god okrenes,negde si uspesan,negde kiksas i mislim da coveka treba gledati celog

Pa naravno da je uspeh relativan....zato i kazem da onaj ko je zadovoljan time sto je postigao je u stvari uspesan.

Mozes da napravis kule i gradove...ali da ti nikad nije dosta, samim tim sto si nezadovoljan postignutim ti za sebe licno nisi uspeo.

Uspeh je kad stignes do cilja, koji god da je.

Ne verujem da porodični status odredjuje zadovoljstvo...mnogi jesu uspešni i bez porodice..

to je individualno.mene porodica usrecuje,cak i onda kad sam najsretnija kad nedeljom popodne svi negde odu aj a ostanem sama da uzivam
sa druge strane imam drugaricu koja je strasno nesretna jer nema priliku da napreduje na poslu,a misli da zasluzuje

meni nije jasno kako krzno moze da se provlaci kao simbol uspeha jos od praistorije.
na koju foru se zene/reperi i dalje sepure u bundama.
kapiram na primer prsten sa skupim kamenom, jer je to kamenje neporecivo lepo, ali prirodne dlake, ili tepisi od koze zivotinja... nemam predstavu kako to i dalje postoji

meni nije jasno kako krzno moze da se provlaci kao simbol uspeha jos od praistorije.
kapiram na primer prsten sa skupim kamenom, jer je to kamenje neporecivo lepo, ali prirodne dlake, ili tepisi od koze zivotinja... nemam predstavu kako to i dalje postoji

a sto ti je kamenje lepo?
mislim za mene dijamant ima manju vrednost od kamena sa plaze koji mi je moj muskarac poklonio

Očigledno nikada nisi nosila bundu od stvarno finog krzna, hihi. Nema ništa lepše ni udobnije, ni prijatnije. A što je finija, to je skuplja.
(Ne nosim bundu, mislim da je grozno ubijati životinje radi istih, sve se slažemo, ali ovo što sam napisala je i dalje istina).

Tema: uspeh je lična stvar, nemam recept koji bio za sve ljude isti, i uopšte ne razmišljam o ljudima na taj način. Za mene, ljudi mogu da budu imućni, bogati, dobri u svom poslu, čuveni, slavni itd. a uspeh je stvar pojedinca, tj. kako se on/a oseća u vezi svog života. Iz istog razloga ne koristim reč 'uspešan' kada opisujem ljude, a reč 'luzer' kod mene nema negativne konotacije, i ako je koristim, koristim je samo kao odrednicu, da svrstam nekoga u određeni kontekst (za nekoga ko nije konformista, ne trči za 'opšte prihvaćenim vrednostima', buntovnik - panker, jednom rečju :) ).

za vas je:

mislim bez fazona o relativnosti i tako dalje
ali ono koja slika je za vas sinonim uspeha
šta - kad vidite porodicu sa troje dece upeglane, kad vidite mečuu ispred garaže, kad vidite CV koji se preliva, kad vidite plakar pun cipela..........

Kada govorim o drugim ljudima, pod uspješnim čovjekom smatram poslovno ostvarenog. Njegova porodična situacija je njegova intimna stvar, i o tome sa strane ne može da se govori. Poslovni uspjeh je očigledan.
Za sebe bih mislila da sam uspješna onda kada bih objedinila sve ono šta mi je bitno. U ovom momentu mi škripi poslovna, samim tim i finansijska strana, pa mogu reći da sam srećna, ali ne i uspješna.

Očigledno nikada nisi nosila bundu od stvarno finog krzna, hihi. Nema ništa lepše ni udobnije, ni prijatnije. A što je finija, to je skuplja.
(Ne nosim bundu, mislim da je grozno ubijati životinje radi istih, sve se slažemo, ali ovo što sam napisala je i dalje istina).

images

evo Kanye je bas ovo obukao da mu bude udobno i prijatno dok prepesaci svoja cetiri koraka
cuva bubrege i zdravlje, uopste nema pretenzije da pokaze da ima pare i da je uspeo u zivotu

ali ok, kapiram da se i vlasnici bundi razlikuju... ;)
neko vise pozira, neko manje, a neko stvarno zivi u sibiru pa je krzno neophodno...
p.s. inace, ja volim ovog u bundi gore :)

meni je isto kamen sa letovanja iz detinjstva mnogo vredan
ali to ne znaci da mi je dijamant ruzan
mozda ne razumem najbolje sta hoces da kazes...

nije ni meni ruzan,al iskreno ne vidim nikakvu ni lepotu u njemu,osim sto svetluca,al sveluca i cikron,pa...
mada ne bih se ljutila nekom povecem dijamantu koji bi dzedzio u kutiji za nakit ,nesto kao zlatna poluga za ne daj boze

Back