Simbol Beograda spušten na zemlju prvi put posle 90 godina (foto)

Zlopamtilo dabome :lol: :lol: :lol:
Činjenica je da ekstremno dobro pamtim.Sve.

Vidi,jedno je sučeljavati mišljenja koristeći filozofsko posmatranje stvari,a nešto sasvim drugo je koristiti jasnu i nepogrešivu matematiku i činjenice.Ja sam za svojih 35 god. života već dovoljno putovao,video i doživeo pa o nekim stvarima ne moram ni govoriti koristeći dostupne podatke.Čuj,činjenica o Moldaviji je manipulacija...Da li je manipulacija reći da je Nemačka bogatija od Srbije,ili reći da se u bankrotiranoj Grčkoj živi bolje nego u Moldaviji i Srbiji zajedno?

Vidi drugar ti i ja smo ušli u ovu polemiku (ispravi me ako grešim ) gde si ti replicirao na moje viđenje da je taj spomenik simbol jugoslovenstva i da je ok da se opere i on i mi od toga

Ti si onda pokušao proturuti poluistinu kako je spomenik zapravo iz 1913 , ali eto postavljen je 1928 na jednu važnu srpsku godišnjicu i shodno tome nije jugoslovenski . Pomešao si realizaciju i nameru . Namera jeste bila 1913 da se podigne spomenik Pobedi , ali idejno rešenje nije bilo ovakvo, ono je nastalo kao plod ideologije već 10-to godišnje države koja je imala nameru stvoriti jugoslovene- integralno jugoslovenstvo i na kraju krajeva čoveka koji je u tom periodu navodno bio pobornik te ideje Meštrovića - kasnije je bio pobornik raznih ideja, ali to nije tema.

Tvoj je manir da uzmeš činjenicu i da je fabrikuješ .a onda kada dobiješ kontraargumet ne odgovaraš na isti, već izvodiš neku gimnastiku da dokažeš da nečije mišljenje generalno je pogrešno u svemu, pa prema tome logično i na ovoj temi
Da budemo jasni i kod sebe to primećujem , no pokušavam ispraviti i zaustavim se ako vidim da nisam u pravu

Takođe razumem zašto to radiš - ti svaki post ovde vidiš u kontekstu za ove na vlasti i protiv . Sve što bi tebi ponavljam tebi ličilo da nije krtitika ti onda tražiš opciju da diskredituješ ... moraš da razumeš da ima nas kojima ova vlast ili neka naredna nije ni na kraj pameti. Moj stav o spomeniku bi bio isti i da su neki drugi na vlasti

Znajuci o kakvoj kriminalnoj bandi se radi, neki gradjani Starog grada su otisli na Kalemegdan da vide Pobednika poslednji put. Boje se ovo nije do vidjenja nego ZBOGOM POBEDNIČE!

Здраво Нато! Иначе, Ната је ишла у одељење са мојом мајком...
....
Да, то сам исто и ја помислио, ПОБЕДНИКА НЕМА ВИШЕ!!!!!!!!!!!!
ЈЕР ПОБЕДНИК ЈЕ ЗА ПОБЕДНИКЕ, А МИ СМО ГУБИТНИЦИ! (постали)
....
С пролећа ће нам јавити како су грешком ПОБЕДНИКА претопили у ГУБИТНИКА, и то ће да нам поставе.
Иначе, ево малог записа из радионице где ће се победник оправљати...код Љубише ливца...

72738240_10217763297569017_9084369113991610368_n.jpg

Како неки људи воле да серуцкају то је чудо једно..било је време да се победник дотера и среди и то је све ,нема завере у томе

Малоумна багра у свему види знак и претњу. Шта ћеш...

Back