silovanje .

silovanje po kazni treba izjednaciti sa ubojstvom ?

• da .

• ne .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne treba ali treba povecati kaznu za ubistvo, a samim tim i kaznu za silovanje. ovaj slucaj posebno treba kazniti visokom kaznom zbog nanetih povreda opasnih po zivot. ja bih ovome sudila kao pokusaj ubistva.

Ne bih mu ja sudio nego bih ga zavezao za neko drvo i pustio magarca da ga nategne .
Naravno , pozvao bih i djevojku da dodje da navija . Poslije toga bih ga pustio kuci .
Neko bi rekao da je to ~oko za oko ~ zub za zub . Pa sta onda ?

Nije, preskocio sam taj dio. Dosadno. Sta je poenta?

prelistaj malo ne kaci se za ono sto tebe licno tangira....
november child...
pisali smo na ljisu nesto :lol: o sm odnosima. tema je robinja sam tvoja, nisu gadostai vec sam pokusala da prodrem u dubinu problema...
a problem je taj..iz primera.
u mom mestu se desio slucaj gde je decko vukao scvoju sesnaestogodisnju devojku kolima po sumi. kada sam pricala sa nekim mladjim osobama o tome, na moj komentar da je doticni verovatno poremecen dobila sam odgovor da su "danasnje klinke skroz lude i vole grube igre, pa je covek mozda malo preterao" . sve bi ostalo na muskom sovinizmu i nezrelosti da nisam i pre toga sticala ovakve utiske o mladim devojkama..koliko se ja secam iz mog licnog iskustva..kada sam ja bila tih godina i tek stupala u taj svet bila je jako bitna neznost i paznja. te sm varijante bi trebale da dodju, ako dodju, sa iskustvom. medjutim danas imamo te mlade devojke koje su izrazito submisivne, i meni je to totalno naopako. po meni jos jedan pokazatelj dekadencije. imamo dosta slucajeva zlostavljanja bas mladih devojaka...jeste liprimetili to?

kao, mozda je i sama htela? :think: moze biti da je htela grubu igru al bas da je razbuca tako da je krpe 3 sata... cisto sumnjam da je to imala u planu... a on jadan samo slusao sta hoce i ispunjavao zelje :roll:

Poslednja izmena:

Back