Za EROTIKU
Glavna stvar je da si reagovala a u takvim situacijama ne postoji prerano reagovanje,postoji samo neefikasan sistem,pogotovo sto kao sto sam rekao,oni koji vode sistem se uopste ne trude da promene situaciju,oni se igraju sa zrtvama,kao neki program za oporavak,pa pola se nije dokazalo i gluposti.... umesto da sprece uzroke nastanka takvih situacija....naravno da se promovise sloboda gradjana,ali postoji razlika izmedju slobode i ludosti da ne kazem gluposti...
Dakle dobro si odradila i sigurno da zahvaljujuci tebi tvoja cerka jaca sa unutrasnjom snagom,mada da vidi tvoj nik na forumu,to joj bas ne bi dalo toliko snage koliko bi moglo da nosis neko ime kraljice elfa il tako nesto

al u svakom slucaju uradila si o.k.
Mnogi se smeju religioznim ljudima sto drze celibat,sto rade na razvijanju i prociscavanju svoje svesti...istina je da i ja mislim da nekad odu preko mere dotle da sebi malo onemoguce vise napredovanje koliko se plase da nesto ne pogrese,medjutim,svet ide u totalnu krajnost,suprotnu od navedene,i to u onu losiju u totalnu nekontrolu ...
Evo danas sam se vracao Beovozom ,i malo je falilo da bude tarapana...nekih 4-5 prljvih osoba sa cigaretama je prolazilo kroz vagone i urlalo u isto vreme drzeci upaljene cigarete u ustima...ja sam musko i bio sam spreman da ce izbiti sukob,u mojoj svesti sam samo video gomilu krvi ,slomeljenih ekstremitetai pesnica i ko zna cega kako bi u momentu pocelo da leti ka meni(moguca seciva i slicno)... sta bi se desilo ako izgubim svest i sposobnost odbrane mogu lako pretpostaviti i nije neki svetli ishod da vam opisujem... Nije doslo do toga,al bilo je par znacajnih pogleda ,i nije mnogo falilo..(jedanput je jedan prisao i trazio cigarete,jednostavno sam rekao ne pusim) al...da je neki drugi,od agresivnih dosao da trazi nesto...ne bitu bilo neke alternative... a bilo je i zena po vozu...u mojoj kozi nije bilo najlepse u njihovoj ne zelim da pretpostavljam...
Da se nesto krenulo desavati u mom kupeu,reagovao bih ,vrlo verovatno ako ne sigurno,al ne jurim da izigravam sveca,radio sam to vise puta i vise mi nije interesatno...