SILOVANJE!!!!

Evo pokushavam vec 5 minuta da smislim recenicu kojom bih izrazila svoje gadjenje prema ljudima koji siluju zene (devojke, devojcice:!::!::!:) Zaista ne postoji izraz kojim bih to opisala...nije cak ni gadjenje, josh gore....ne znam....:| ali uvodni post na ovoj temi je STRASHAN, zaista me je potresao....:-( verovatno joj nishta ne znaci, ali stvarno mi je jako zao zbog nje....jadna devojka....:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

To je zanimljivo kastriranje...Mozda, ali sta cemo sa onima koji su nepravedno optuzeni za silovanje...Kada se pojavila DNK analiza - ispostavilo se da dobar deo ljudi koji su pogubljeni zbog ubistava i slicnih nedela uopste nisu pocinili ono zbog cega su ubijeni...

Da podelim sa vama moje iskustvo. Pre dve godine roditelji moje devojke su se razveli i onda je nasavila da zivi sa majkom, nas dvoje smo tada imali 18 godina. Njena majka je imala jednog tipa koji je redovno dolazio kod njih. Vremenom sam provalio da je moja devojka postala jako depresivna, povucena i nikako nisam mogao da je nagovorim da prica o tome...e onda je jedno vece pukla i rekla mi da je taj tip od njene majke uznemirava, pipka, prica svakakve gadosti a ona nije mogla da reaguje jer se cinilo da je njena majka sa njim stvarno srecna. Njena majka mene nikada nije gotivila pa sa njom nikako nisam mogao da razgovaram. Na kraju sam nasamo porpicao sa tim covekom koji moze otac da mi bude i ozbiljno mu zapretio da pripazi sta radi i prica...u to vreme sam bio jaaako besan jer nisam vise mogao da gledam svoju devojku koja je 24h na dan sjebana! On je nastavio po svome i meni nije bilo druge nego da ga naucim pameti, pozvao sam dva druga i jedno vece smo ga sacekali u ulazu njene zgrade i od njega napravili samo fleku na plocicama...cini mi se da sam ga svakim zamahom sutirao sve jace i jace, nije mi bilo bitno sta ce biti sa njim samo sam imao sliku svoje devojke u glavi...iako smo i ja i moja dva druga nosili martinke teske pola kg, nismo gledali gde ga sutiramo i gazimo. Rezultat je bio, polomljen prst, cetiri rebra, vilica i kljucna kost...dobro vreme je prelezao u bolnici i kada je izasao nije je vise ni pogledao. Nas nije prijavio policiji a njena majka nikada nije saznala sta mu se ustvari desilo i zbog cega...

Nikada necu razumeti te bolesne umove..
njeno ne je zakon za mene..
a te bolesnike veshao bih za jaja
Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"? Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?

Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"?

Nikad se ne deshava da NE znachi DA. ******, jel vi mushkarci kad kazzete ne mislite da? Obichna smrdljiva isprika za nasilnishtvo.
Ako kazzesh da neshto ne zzelish, onda ne zzelish, pa majku mu nismo MALOUMNE pa da ne znamo shta govorimo, zapravo i maloumni znaju shta ne zzele i to treba poshtovati.
A kako bi to leba ti trebalo da se kazze Ne da bi bilo jasno da je NE?

Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?

PA? I da gola hoda ulicom u tri nochu to ne znachi da zzeli biti silovana i ne znachi da zzeli ichi dalje od toga dokle ste stigli i koliki majmun chovek mora biti da svoju nesposobnost da iskontrolishe svoje nagone podvede pod bio sam izazvan i sama je trazzila...
:evil::evil::evil:

Ista je pricha i na onoj temi o prostituisanju....one koje kazzu da se ne bi jebale za pare, one lazzu....bash ste to lepo smislili....
Ja ipak mislim da one koje kazzu NE neche, a one koje kazzu da ne bi za pare i ne bi za pare

Pun mi je qq tih teorija koje se raspredaju na dve popularne predrasude - zzene su lazzljive i zzene su qurve.
Zzene su bre vashi najbolji prijatelji i saborci kroz zzivot, vashe majke,sestre, devojke ebachice,drugarice,shefice i ko zna shta sve josh...
Saberite se malo pre nego shto ovako lupetate.

A posle se chudite shto vas devojke ignorishu, shto vam ne veruju shto su grube kada pokushate da im pridjete i shto se brane od vas, takvih naopakih...trazzite ljubav i iskrenost a sami nemate nishta sem velikog qurca i neshto sitno kesha u dzepu.
Ljuta sam.
(Verovatno ste to vech i primetili :) )

Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"? Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?

Ako kaze "NE" to znaci "NE"....I Niko nema prava da to "NE" interpretira kao "DA".
Tako je po zakonu svake normalne drzave na svetu...
Neke devojke i zene su nesigurne, pa ti izgleda kao da se premisljaju -sto nije tacno. Ali cak i kad bi bilo - prema zakonu kada god zena kaze NE, a ti ipak navalis, jer si uveren da si joj procitao misli, pa znas sta je ona u stvari htela, iako onatvrdi drugacije - to znaci silovanje..
To sto nosi mini suknju, tange, sise koje ispadaju - kako si napisao - ne znaci da hoce da je neko na silu....
Napali te kao majmuna? Upravo kontrola i razum NAS-LJUDE odvajaju od zivotinja....Tako bi barem trebalo da bude...

Ista je pricha i na onoj temi o prostituisanju....one koje kazzu da se ne bi jebale za pare, one lazzu....bash ste to lepo smislili....
Ja ipak mislim da one koje kazzu NE neche, a one koje kazzu da ne bi za pare i ne bi za pare

Pun mi je qq tih teorija koje se raspredaju na dve popularne predrasude - zzene su lazzljive i zzene su qurve.
Zzene su bre vashi najbolji prijatelji i saborci kroz zzivot, vashe majke,sestre, devojke ebachice,drugarice,shefice i ko zna shta sve josh...
Saberite se malo pre nego shto ovako lupetate.

Pipi lepo si to rekla. Svaka cast. Samo sto vecina muskaraca svaku novu zenu koju su imali (seksualno) smatraju osvojenom teritorijom, tj, svojom pobedom, dominacijom...
I samim tim misle da je ona u potcenjenom polozaju..Ako se uzme u obzir sredina u kojoj zivimo i na to se doda zenska nesolidarnost i borba na zivot i smrt za svakog muzjaka - dobijemo ovakve tj.nikakve muskarce, koji misle da im je sve dozvoljeno i da ni za sta nece trpeti sankcije...Ili ce one biti minimalne...

Za pipi i ostale

Ova tema vec dugo postoji pa samo da pitam devojke:
KOLIKO VAS JE KRENULO NA BORILACKE VESTINE :)?

nema sigurnijeg nacina odbrane od dobijanja samopouzdanja i licnog naoruzaju u smislu znanja koriscenja svojih ruku i nogu,

tako da kada prstima u oci kazes ne,uglavnom odustaju,pogotovu ako sledi na do uradarac pesnice u grlo... a silovatelj se priblizi sasvim dovoljno i za jedno i za drugo ... naravno tehnika koju sam spomenuo moze da ocoravi i utepa napadaca al da me neko spopada i zeli da me siluje ne bih mnogo razmisljao o tome,...mada ne bih ni prijavio da sam to uradio zasto da robijam sto sam se zasittio od ludaka ne ?
naravno cesto nije neophodna toliko drasticna mera al ako je napadac ,mnogo jaci onda da.

pozdrav.

Back