Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Nije to zbog sexa...to je zbog dominacije i uzzivanja u strahu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to zbog sexa...to je zbog dominacije i uzzivanja u strahu.

) Zaista ne postoji izraz kojim bih to opisala...nije cak ni gadjenje, josh gore....ne znam....:| ali uvodni post na ovoj temi je STRASHAN, zaista me je potresao....:-( verovatno joj nishta ne znaci, ali stvarno mi je jako zao zbog nje....jadna devojka....

Najtuznije je to sto se siledzije izvuku sa samo par godina zatvora...
u proseku oko dve godine siledzije budu u zatvoru..doduse, tamo ih siluju, tuku, pale i slicno, ali opet...kazne bi morale biti mnog, mnogo ostrije...
To je zanimljivo kastriranje...Mozda, ali sta cemo sa onima koji su nepravedno optuzeni za silovanje...Kada se pojavila DNK analiza - ispostavilo se da dobar deo ljudi koji su pogubljeni zbog ubistava i slicnih nedela uopste nisu pocinili ono zbog cega su ubijeni...
Nikada necu razumeti te bolesne umove..
njeno ne je zakon za mene..
a te bolesnike veshao bih za jaja
Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"? Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?Nikada necu razumeti te bolesne umove..
njeno ne je zakon za mene..
a te bolesnike veshao bih za jaja
Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"? Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?
Helena cirkas ceo dan u kafanici ccc![]()
Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"?
Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?

)A posle se chudite shto vas devojke ignorishu, shto vam ne veruju shto su grube kada pokushate da im pridjete i shto se brane od vas, takvih naopakih...trazzite ljubav i iskrenost a sami nemate nishta sem velikog qurca i neshto sitno kesha u dzepu.
Ljuta sam.
(Verovatno ste to vech i primetili)
:-PA posle se chudite shto vas devojke ignorishu, shto vam ne veruju shto su grube kada pokushate da im pridjete i shto se brane od vas, takvih naopakih...trazzite ljubav i iskrenost a sami nemate nishta sem velikog qurca i neshto sitno kesha u dzepu.
Ljuta sam.
(Verovatno ste to vech i primetili)

Koliko se cesto desava da njeno "NE" znaci zapravo "DA"? Ili dodje kod tebe u stan sva onako vrckasta u extremno malom minicu, naziru se tangice, sise samo da ne izlete napolje, predigra i sve to ... napali te ko majmuna i odjednom NE!!! Hoce li i tada njeno "NE" BITI ZAKON ZA TEBE?
Ista je pricha i na onoj temi o prostituisanju....one koje kazzu da se ne bi jebale za pare, one lazzu....bash ste to lepo smislili....
Ja ipak mislim da one koje kazzu NE neche, a one koje kazzu da ne bi za pare i ne bi za pare
Pun mi je qq tih teorija koje se raspredaju na dve popularne predrasude - zzene su lazzljive i zzene su qurve.
Zzene su bre vashi najbolji prijatelji i saborci kroz zzivot, vashe majke,sestre, devojke ebachice,drugarice,shefice i ko zna shta sve josh...
Saberite se malo pre nego shto ovako lupetate.
?