luda nasta
Aktivan član
- Poruka
- 1.628
srami se.ženomrzac..Potpuno tačno....
Samo mi reci od te tri osobe koja si ti? Ili te krasi možda više osobina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srami se.ženomrzac..Potpuno tačno....
srami se.ženomrzac..
kako poštuješ kad ih osudjuješ i vredjaš?!Ja žene obožavam i poštujem za razliku od tebe. Al nema veze, još si ti balava
kako poštuješ kad ih osudjuješ i vredjaš?!
nasilan..leči se.Vidi se da nisindovoljno mentalno zrela da razumeš...
A svakoj osobi muskoj bih jaja odsekao koja je silovala ženu ili dete, a zenu koja misli da treba da bude seksualni rob maljavog, glupog skora i da treba da širi nogice jer se ovom skoru jedva digao pa hoće da uleti, iako ona neće, bih poslao kod psihijatra....
Hahaha lepo ja kažem, krasi tebe vise osobina a još si i balava i luda...nasilan..leči se.
ne bi verovao kako je to swatko picheHahaha lepo ja kažem, krasi tebe vise osobina a još si i balava i luda...
шта се ложиш, видиш да само лупа и провоцира.Potpuno tačno....
шта се ложиш, видиш да само лупа и провоцира.
"ТРОЛ је особа која започиње свађе или узнемиравање људи на Интернету како би одвратила пажњу и посејала несклад "
e sad ja tebe pitam u kom delu bliskog istoka je biblija dozvoljena?ајде, ево да се поновим:
Библија је ионако шовинистичка пропаганда чија су многа начела данас законом забрањена скоро свуда (изузимам талибански блиски исток и делове африке).
и да додам примере:
- каменовање жена до смрти због невере
- убиство рођеног детета које је опсовало родитеља
Библијска начела, као што сам предходно подебљао. Ислам је заснован на Старом Завету, тј. библији. Исте приче, исти закони.e sad ja tebe pitam u kom delu bliskog istoka je biblija dozvoljena?
meni taj podatak nije poznat i daj ne zanosi se poredis ono i ovo vreme
tesko ces je ti odbaciti cim ti je i na rec sex asocijacija biblijaБиблијска начела, као што сам предходно подебљао. Ислам је заснован на Старом Завету, тј. библији. Исте приче, исти закони.
А то да не поредим ово и оно време значи да можеш целу библију да одбациш као превазиђену?