Силовање сопственог детета. Да ли је то исто што и "обично" силовање ?

Књаз Милош

Ističe se
Poruka
2.065
Често виђам овакве чланке,
али овај ме је баш потресао :

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...AC-Hteo-sam-da-se-ubijem-nisam-mogao-da-trpim

...
- Први пут сe то дeсило када сам имао 11 година - прича дeчак.
- Ушао сам у каду да сe окупам, када јe отац дошао у доњeм вeшу.
На главу ми јe ставио прeвишe шампона, нарeдивши ми да отворим уста и очи.
Пeну нисам могао да пљунeм, а очи су мe пeклe од њe.
Онда мe јe окрeнуо и силовао мe.

По рeчима дeчака, након силовања, отац му јe запрeтио да мајци ништа нe смe да прича.
У противном, обeћао му јe да ћe га “прeбити тако да ћe га запамтити”.

- Након тога увeк сам глeдао да, нeкако, удeсим да мe окупа мајка - наставља дeчак.
- Мeђутим, отац јe, поврeмeно, инсистирао на томe да мe он купа.
Мајка га сe бојала и ништа нијe смeла да му кажe.
...

Upravo sam naletela na članak.

Potresla sam se jako, jer su krivi i otac i majka.

Majka je očito znala da se nešto događa.

Ne razumem te životinje, ni majke koje se boje. Pa čega se može više bojati od patnje svog deteta?

Za silovatelja nema adekvatne kazne.

Užas.

Em silovanje, em pedofilija, em rođeno... Nema goreg monstruma.

- - - - - - - - - -

I to kupanje deteta od 11 godina i starije...

Članak je za nevericu. Dehumanizacija najgore sorte. Za svaku osudu.

Ono što mene interesuje, ko još dozvoljava da se dečak od 11 godina treba kupati u pratnji roditelja? To, takođe, nije normalno.

Pa do koje godine je normalno da roditelj brise dupe svom detetu?
Da mi se ne pravite toshe za kupanje a ovamo detetu brisu dupe a ima 12 godina..

- - - - - - - - - -

Можда децу треба пустити да се сама купају,
али монструм би нашао начина ...

Moram da priznam da me zasmejavate i to ozbiljno..
Sve vise mi ***** narod kakav je u Srbiji izaziva smeh, to vise nije ni za zaljenje...to je otislo sa vihorom..
Mislim toliko truda i razmisljanja kao da je kupanje izazvalo nagon pa se omaklo upadanje kite u guzu sopstvenog deteta..
Jel to neki zanr u erotskoj literaturi...slip fetish...

Pa do koje godine je normalno da roditelj brise dupe svom detetu?
Da mi se ne pravite toshe za kupanje a ovamo detetu brisu dupe a ima 12 godina..

- - - - - - - - - -

Moram da priznam da me zasmejavate i to ozbiljno..
Sve vise mi ***** narod kakav je u Srbiji izaziva smeh, to vise nije ni za zaljenje...to je otislo sa vihorom..
Mislim toliko truda i razmisljanja kao da je kupanje izazvalo nagon pa se omaklo upadanje kite u guzu sopstvenog deteta..
Jel to neki zanr u erotskoj literaturi...slip fetish...

Ko brise detatu dupe kada ima 12 godina? :eek:

Smesna situacija i bas sam slusao o tim dilemama, vec prica dete o tome da mu se svidjaju devojcice te i te, pa ove ne daju , a one hoce da se ljube i da daju (ne znam sta da daju, mada bih ja u tom godistu i uzeo da sam bio ponudjen, nego hoces i hoce a ne znas kako da uzmes)...

Mislim da ce do 13te valjda da prestanu, bar sam ja savetovao da se sa tim prestane, ali me iznenadilo da ih ima povise...
Radi se o muskoj deci, ali bi to bio sok za mene da ukapiram da su devojcice koje su bile i trudne i ja jurio kao klinac bile brisane od strane roditelja..
Ali nikad ne znas sta se desava na drugoj strani...
Privid je maksimalan..
Pa evo ovde ti izgledaju ljudi kao da su normalni i kao svesni , a ustvari to jedva zna da sastavlja recenice, ali zna da se svadja....

mentalno poremećen roditelj koji gaji seksualne aspiracije prema sopstvenoj deci je osoba koja ostatak života treba da provede izolovana od sveta. volela bih da i njemu u zatvoru nasapunjaju kosu i nateraju ga da se sagne po sapun u zajedničkoj kupaonici

ipak ušlo mi je u kadar i ovo
u potrazi za senzacijom kao da sadržina vesti već nije dovoljna sama po sebi piše - dečaka je godinama silovao otac.
to je u stvari dve godine...ali priča tako dobija na intezitetu pa se pitam čemu ta hiperbola jer nam je već muka i od samog naslova
takođe dečak kaže da nije mogao da traži pomoć jer mu je otac pretio da će ga prebiti pa se pitam šta je jednostavnije dobiti batine ili trpeti očev ud u anusu?

mučne su vesti a još je mučniji stil na koji su napisane. nisam mogla da čitam do kraja...odustala sam.

Poslednja izmena:
Cilj je da oni koji su svesni pocnu sve da ignorisu i da shvate da zive u koritu sa svinjama.
A da zive u Srbiji koja je koritarska, to je tacno...
To ce se sve vise videti, naravno uz estetski zahtev koji je naglasen, znaci hromirana kada, ali kara ti sleduje dete moje...
Ali sta cu ja tu, takvi su trendovi, mogu samo da se sklonim i da se nadam da neki zalutali lovac kao onaj sto je savatao onu klinku Tijanu, ne zakaci mene i moje..

...
mučne su vesti a još je mučniji stil na koji su napisane.
...

Мора тако !
Да нормални знају да са неким стварима нема ни зезања.

За будале то не важи,
па видиш ваљда и на овој теми ко се спрда ?

mentalno poremećen roditelj koji gaji seksualne aspiracije prema sopstvenoj deci je osoba koja ostatak života treba da provede izolovana od sveta. volela bih da i njemu u zatvoru nasapunjaju kosu i nateraju ga da se sagne po sapun u zajedničkoj kupaonici

ipak ušlo mi je u kadar i ovo
u potrazi za senzacijom kao da sadržina vesti već nije dovoljna sama po sebi piše - dečaka je godinama silovao otac.
to je u stvari dve godine...ali priča tako dobija na intezitetu pa se pitam čemu ta hiperbola jer nam je već muka i od samog naslova
takođe dečak kaže da nije mogao da traži pomoć jer mu je otac pretio da će ga prebiti pa se pitam šta je jednostavnije dobiti batine ili trpeti očev ud u anusu?

mučne su vesti a još je mučniji stil na koji su napisane. nisam mogla da čitam do kraja...odustala sam.

da tebi u tim godinama neko preti batinama i pisholoskim nasiljem nisam siguran da bi bila toliko hrabra, da mu se suprotstavis

A pritom roditelj nije tamo neki čovek...

Potrudi se da saznaš šta detetu predstavljaju roditelji - božanski par.

Zato je destrukcija koja prati ovaj čin daleko veća od "puke traume" koja prati silovanje.

To je tacno, onaj ko treba da te zastiti...tragedija je i kad je roditelj slab ili odsutan, a tek kad je agresivan je neprihvatljivo.

Nisam verovala da cu ikad da se slozim sa Blajbijem ali stvarno, takve ljude treba ubiti.

Toliko su mi mrski da bih ja licno mogla da izvrsavam smrtnu kaznu nad takvim roditeljima i da posle mirno spavam bez problema.

...
takve ljude treba ubiti.

Toliko su mi mrski da bih ja licno mogla da izvrsavam smrtnu kaznu nad takvim roditeljima
i da posle mirno spavam bez problema.

Мислим да ће у будућности једна права и квалификована превенција решавати ствар.
Медицина ће бити на вишем ступњу развоја
као и наше финансије.

Ради се о благовременој детекцији неизбалансираног деловања хормона.

Ако нечија мудда праве срањње на овоме свету - одсецимо му их !
Одавно се залажем за кастрацију - као најидеалније решење за силоватеље.

У неку руку они нису криви,
већ неспособни да се супротставе навали хормона
у погрешно време, на погрешном месту,
према погрешним особама.

Превентивном кастрацијом решавамо гомилу проблема,
између осталог и претрпаности затвора.

da tebi u tim godinama neko preti batinama i pisholoskim nasiljem nisam siguran da bi bila toliko hrabra, da mu se suprotstavis
A jel sad dobio batine pre nego sto je ova boles sa Ocem izasla na videlo

- - - - - - - - - -

Ocu da ti kazem da svako iole razumno ljudsko bice razmislja na ovaj nacin

Sta su jedne batine spram dve godine seksualnog zlostavljanja

A jel sad dobio batine pre nego sto je ova boles sa Ocem izasla na videlo

- - - - - - - - - -

Ocu da ti kazem da svako iole razumno ljudsko bice razmislja na ovaj nacin

Sta su jedne batine spram dve godine seksualnog zlostavljanja

Па добро,
ти би волела да је дете било храбрије,
није, јебби га ...

Немој га кривити због тога ...

Често виђам овакве чланке,
али овај ме је баш потресао :

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...AC-Hteo-sam-da-se-ubijem-nisam-mogao-da-trpim

...
- Први пут сe то дeсило када сам имао 11 година - прича дeчак.
- Ушао сам у каду да сe окупам, када јe отац дошао у доњeм вeшу.
На главу ми јe ставио прeвишe шампона, нарeдивши ми да отворим уста и очи.
Пeну нисам могао да пљунeм, а очи су мe пeклe од њe.
Онда мe јe окрeнуо и силовао мe.

По рeчима дeчака, након силовања, отац му јe запрeтио да мајци ништа нe смe да прича.
У противном, обeћао му јe да ћe га “прeбити тако да ћe га запамтити”.

- Након тога увeк сам глeдао да, нeкако, удeсим да мe окупа мајка - наставља дeчак.
- Мeђутим, отац јe, поврeмeно, инсистирао на томe да мe он купа.
Мајка га сe бојала и ништа нијe смeла да му кажe.
...

Значи да је мајка знала да јој муж силује дете и није ништа чинила поводом тога ..има тих случајева колико желиш али управо због оваквих "мајки" никада не изазе у јавност

Знала је она све .

Није могуће да живиш са неким цео живот и да не видиш шта ради твом детету .такве жене постоје .оне знају и не говоре ..

не желе да виде и не желе да признају .

психопате и бирају такве жене за своје супруге да би могли да раде што желе .то је све унапред планирано .

и оца и мајку на РОБИЈУ !

Значи да је мајка знала да јој муж силује дете и није ништа чинила поводом тога ..има тих случајева колико желиш али управо због оваквих "мајки" никада не изазе у јавност

Знала је она све .

Није могуће да живиш са неким цео живот и да не видиш шта ради твом детету .такве жене постоје .оне знају и не говоре ..

не желе да виде и не желе да признају .

психопате и бирају такве жене за своје супруге да би могли да раде што желе .то је све унапред планирано .

и оца и мајку на РОБИЈУ !

Gđo Komunistkinjo,iz odakle se ti nama javljaš?!:sad2:

Па добро,
ти би волела да је дете било храбрије,
није, јебби га ...

Немој га кривити због тога ...
Ja bih volela da nijedno dete nikada ne bude povredjeno od strane odraslog coveka
to bih ja zaista volela
Ali ovde je nepopravljiva steta vec ucinjena i sada bi prvo trebalo naci detetu normalnu hraniteljsku porodicu koja bi probala da svojim toplinom i ljubavlju amortizuje traumu koja mu se desila

Back