Silos i zastita zivotne sredine

Buki12

Početnik
Poruka
25
Poštovane kolege forumaši,

Obraćam se u nadi da će neko podeliti svoja
iskustva ili uputiti me na pravu adresu,dati savet.

Zivim na selu,iza kuće bukvalno ne znam da li ima 20 -30 m je napravljen silos od kojeg smo ograđeni žicom,i celu sezonu što traje 5-6 meseci u punom jeku ,ne možemo da izađemo na dvorište od prašine jer bukvalno osetiš u ustima,o kući da ne pričam,prozore možeš svaki dan da pereš svaki dan buka je non-stop od 6,7h do 21,22,23h sve zavisi i to ne staje evo već par godina.
Pokušali smo da im kažemo da bilo šta učine ali nema odgovora.
Nismo sitničavi ali ovo je ne zamislivo.

Hvala na odgovorima

Hvala na odgovoru
svakako mi je kao opcija ali gledam da izbegnem ,imućni su pa kapiram da će da saniraju to.Ne treba mi novac,samo malo mira i prostora napolju ,nisam ni obraćao ranije pažnju dok nisam dobio dete koje ne može da izađe celo leto napolje

Poštovane kolege forumaši,

Obraćam se u nadi da će neko podeliti svoja
iskustva ili uputiti me na pravu adresu,dati savet.

Zivim na selu,iza kuće bukvalno ne znam da li ima 20 -30 m je napravljen silos od kojeg smo ograđeni žicom,i celu sezonu što traje 5-6 meseci u punom jeku ,ne možemo da izađemo na dvorište od prašine jer bukvalno osetiš u ustima,o kući da ne pričam,prozore možeš svaki dan da pereš svaki dan buka je non-stop od 6,7h do 21,22,23h sve zavisi i to ne staje evo već par godina.
Pokušali smo da im kažemo da bilo šta učine ali nema odgovora.
Nismo sitničavi ali ovo je ne zamislivo.

Hvala na odgovorima
Bila je emisija gde je deda tuzio nekog proizvodjaca pilica-jaja i mesecno je dobio spor da mu placaju 200€,nije lose

Ne znam ni sam koliko mogu da kostaju ti advokati?
Plasim se da me ne zavlace a da ovaj ne nadje neku vezu pa da samo na kraju platim sto svakako mi nije u cilju.Iskreno nam smeta ali ne znam da li sam upravu.Molim Vas za neko iskustvo ili odgovor.

Hvala na odgovorima

Hvala na odgovoru
svakako mi je kao opcija ali gledam da izbegnem ,imućni su pa kapiram da će da saniraju to.Ne treba mi novac,samo malo mira i prostora napolju ,nisam ni obraćao ranije pažnju dok nisam dobio dete koje ne može da izađe celo leto napolje
verujem da postoje filteri koji se ugradjuju za prociscavanje vazduha a koje bi trebali vlasnici silosa da ugrade

Back