silikonske grudi

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Danas posle posla svratim kod drugarice, dok smo pile kaficu i sokic ja skontam da je nekako sitatija no inace i pitam je ----> jesi to ti metala silikone ili od cega si ti tolko sisata

ona---> pa jesam bre

ja----> nemoj zaebavati? stvarno? e ajde daj da ih pipnem bas me zanima na sta to lici

ona dize majicu odkopcava brustgalter i onako ih uperi prema meni, ja najprije kazi prstima onako naokolo opipavam zatim ih uzmem bas u ruke

i kontam ----------> u je dobra stvar! di si metala!?

ona--> u beogradu kostale su 2800 evrica

zavidim pomalo i stvarno su lepe zatim se sjetim masu tema gde muskarci vazda kazu da je to grozan osjecaj pipati silikonske grudi a ja vam sad mogu kazati grozan vam je jer nemate love da platite zeni nove sise

a sto se tice osjecaja ne razlikuje se od ne silikonskih

razmisljam da sebi stavim te silikone malo se plasim srpskih operacija opet cena je primamljiva

sta da radim sad!?

Danas posle posla svratim kod drugarice, dok smo pile kaficu i sokic ja skontam da je nekako sitatija no inace i pitam je ----> jesi to ti metala silikone ili od cega si ti tolko sisata

ona---> pa jesam bre

ja----> nemoj zaebavati? stvarno? e ajde daj da ih pipnem bas me zanima na sta to lici

ona dize majicu odkopcava brustgalter i onako ih uperi prema meni, ja najprije kazi prstima onako naokolo opipavam zatim ih uzmem bas u ruke

zavidim pomalo i stvarno su lepe zatim se sjetim masu tema gde muskarci vazda kazu da je to grozan osjecaj pipati silikonske grudi a ja vam sad mogu kazati grozan vam je jer nemate love da platite zeni nove sise

razmisljam da sebi stavim te silikone malo se plasim srpskih operacija opet cena je primamljiva

sta da radim sad!?

Sad mi prosledi broj te drugarice,a ti se javi kad ugradis...:whistling:
Ako ne ugradis,ne javljaj se,bicemo frendovi na forumu,i to je nesto...
Ghelyon.gif

ona---> pa jesam bre

sta da radim sad!?

sad idi spavat, pa ujutro sve opet pročitaj.....
jedina korist od tih silikona što se ne možeš udavit. ako tebi to nešto lepo, ti se ugrađuj....
ja lično volim radije da je ravna ko daska nego da stavi silikon....

nije ih tamo stavljala

vec mi je objasnjavala u beogradu gde je Beogradjanka pa tu ima crkva i samo tom ulicom produzis do zgrade broj 13

kao tu ih je radila i zadovoljna je a lepe jesu

mislim da je na vma najbezbednije. ne bi se usudila da idem negde gde nemaju opremu za reanimaciju i ostale aparate.... a o strucnim licima da ne govorim,iako je moguce da dr sa vma radi i privatno

sad idi spavat, pa ujutro sve opet pročitaj.....
jedina korist od tih silikona što se ne možeš udavit. ako tebi to nešto lepo, ti se ugrađuj....
ja lično volim radije da je ravna ko daska nego da stavi silikon....

Drago mi je da si jos tu drugar:D, bas lepo da nisi otisao, zakasnio sam u Kafani da pozelim sve najbolje. A evo, kao sto sam ti obecaso, evo me ovde;) i...slazem se sa tobom::D u potpunosti:aha:

ti nemas pojma kakvih sve sisa ima

i zbog toga i pricas to sto pricas

jaoj bre.....pa ne bih ja nikad nikog zbog toga eliminisao iz svog života. ali kad bi mene žena pitala jel da stavim silikone ja bi joj tako rekao....opet će uradit kako želi, njeno telo, njena odluka....
rade ljudi zbog estetike svašta, jel znaš čoveka Frank Riberi?
ima ožiljak preko celog lica, jer je jurio kolima i slupao se, bio je pijan. neće estetski da ga sredi, jer želi svaki put kad uzme čašu u ruku da ga taj ožiljak podseti na to......

nisam površna osoba da delim ljude po boji kože, raličitim mišljenjima, načinu oblačenja, tetovažama, pirsinzima......
jedino što mi nikad neće biti normalno i preko čega ne bi mogao preći su gej, incest pedofilija, rasizam i tome slično, to za mene nije razlika nego bolest

ćao pasivni, doću u na filozofiju koji dan

jaoj bre.....pa ne bih ja nikad nikog zbog toga eliminisao iz svog života. ali kad bi mene žena pitala jel da stavim silikone ja bi joj tako rekao....opet će uradit kako želi, njeno telo, njena odluka....
rade ljudi zbog estetike svašta, jel znaš čoveka Frank Riberi?
ima ožiljak preko celog lica, jer je jurio kolima i slupao se, bio je pijan. neće estetski da ga sredi, jer želi svaki put kad uzme čašu u ruku da ga taj ožiljak podseti na to......

nisam površna osoba da delim ljude po boji kože, raličitim mišljenjima, načinu oblačenja, tetovažama, pirsinzima......
jedino što mi nikad neće biti normalno i preko čega ne bi mogao preći su gej, incest pedofilija, rasizam i tome slično, to za mene nije razlika nego bolest

ćao pasivni, doću u na filozofiju koji dan

Bice mi jako drago, posebno sto imamo mnogo identicne poglede:D

Postavljacici teme:cvet: i uspeh u otvorenoj temi;), pravo mesto za konstruktivne odgovore:hahaha:

ona---> pa jesam bre

sta da radim sad!?

metni ih :aha:

Back