gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Danas posle posla svratim kod drugarice, dok smo pile kaficu i sokic ja skontam da je nekako sitatija no inace i pitam je ----> jesi to ti metala silikone ili od cega si ti tolko sisata
ona---> pa jesam bre
ja----> nemoj zaebavati? stvarno? e ajde daj da ih pipnem bas me zanima na sta to lici
ona dize majicu odkopcava brustgalter i onako ih uperi prema meni, ja najprije kazi prstima onako naokolo opipavam zatim ih uzmem bas u ruke
i kontam ----------> u je dobra stvar! di si metala!?
ona--> u beogradu kostale su 2800 evrica
zavidim pomalo i stvarno su lepe zatim se sjetim masu tema gde muskarci vazda kazu da je to grozan osjecaj pipati silikonske grudi a ja vam sad mogu kazati grozan vam je jer nemate love da platite zeni nove sise
a sto se tice osjecaja ne razlikuje se od ne silikonskih
razmisljam da sebi stavim te silikone malo se plasim srpskih operacija opet cena je primamljiva
sta da radim sad!?
ona---> pa jesam bre
ja----> nemoj zaebavati? stvarno? e ajde daj da ih pipnem bas me zanima na sta to lici
ona dize majicu odkopcava brustgalter i onako ih uperi prema meni, ja najprije kazi prstima onako naokolo opipavam zatim ih uzmem bas u ruke
i kontam ----------> u je dobra stvar! di si metala!?
ona--> u beogradu kostale su 2800 evrica
zavidim pomalo i stvarno su lepe zatim se sjetim masu tema gde muskarci vazda kazu da je to grozan osjecaj pipati silikonske grudi a ja vam sad mogu kazati grozan vam je jer nemate love da platite zeni nove sise
a sto se tice osjecaja ne razlikuje se od ne silikonskih
razmisljam da sebi stavim te silikone malo se plasim srpskih operacija opet cena je primamljiva
sta da radim sad!?