tratinchica_hrizantema
Obećava
- Poruka
- 84
Eto muskarci/djecaci:jeste li imali "bliske susrete" takve vrste i sta mislite o silikonima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirion:lepio sam kadu neki dan.Ulepe se prsti ali okej.Bolje nego git masa.
Nisam nikad ugradjivao silikone niti planiram!tratinchica_hrizantema:Eto muskarci/djecaci:jeste li imali "bliske susrete" takve vrste i sta mislite o silikonima?
Sama sam kriva za ovakav odgovor. Kakvo pitanje takav i odgovor,je l` tako?!inspirion:lepio sam kadu neki dan.Ulepe se prsti ali okej.Bolje nego git masa.
Ej nego,moze li se i sporet tim lijepiti?inspirion:lepio sam kadu neki dan.Ulepe se prsti ali okej.Bolje nego git masa.
pa probaj i ako ne uspe znači da ne može...tratinchica_hrizantema:Ej nego,moze li se i sporet tim lijepiti?inspirion:lepio sam kadu neki dan.Ulepe se prsti ali okej.Bolje nego git masa.
tratinchica_hrizantema:Sama sam kriva za ovakav odgovor. Kakvo pitanje takav i odgovor,je l` tako?!
Sad vas ozbiljno pitam:jeste li nekada bili sa djevojkom koja ima ugradjene silikone(U GRUDI!),i kakav je to osjecaj?Zivo me zanima(samo mi nemojte predlagati da ih ugradim pa onda sama vidim kakav je feeling!)!
inspirion:lepio sam kadu neki dan.Ulepe se prsti ali okej.Bolje nego git masa.
šljokice?random_cloud_form:Nisam imao prilike, ali zgadi mi se kad vidim silikone. Ali neke zene ili * sve rade da bi *, pa ipak ne mislim da to * nesto znaci i da moze * da *. Ali ako pogledamo one * to onda nije * i *. Jednom recju *. Toliko mnogo *, * a kad treba da *, jasno je da *. Totalno *. * ti te i takve *, *.
etotako:šljokice?random_cloud_form:Nisam imao prilike, ali zgadi mi se kad vidim silikone. Ali neke zene ili * sve rade da bi *, pa ipak ne mislim da to * nesto znaci i da moze * da *. Ali ako pogledamo one * to onda nije * i *. Jednom recju *. Toliko mnogo *, * a kad treba da *, jasno je da *. Totalno *. * ti te i takve *, *.
SINDI:etotako:šljokice?random_cloud_form:Nisam imao prilike, ali zgadi mi se kad vidim silikone. Ali neke zene ili * sve rade da bi *, pa ipak ne mislim da to * nesto znaci i da moze * da *. Ali ako pogledamo one * to onda nije * i *. Jednom recju *. Toliko mnogo *, * a kad treba da *, jasno je da *. Totalno *. * ti te i takve *, *.![]()
![]()
![]()
Hvala ti sto si bio tako jasan.random_cloud_form:Nisam imao prilike, ali zgadi mi se kad vidim silikone. Ali neke zene ili * sve rade da bi *, pa ipak ne mislim da to * nesto znaci i da moze * da *. Ali ako pogledamo one * to onda nije * i *. Jednom recju *. Toliko mnogo *, * a kad treba da *, jasno je da *. Totalno *. * ti te i takve *, *.