- Poruka
- 3.270
a i to je demokratija,..pa ko voli neka izvoli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konstantin79:ti se zajebavaš, jel da?
BanovanKorisnik:trebalo bi da dobiješ ovakav odgovor:
![]()
NIKAD ne reci NIKAD !Nevencica:ijaoo tako i izgledaju ******o ...... nikad se nisam ljubila sa takvima, a sad znam i da necu!
al niko kao crnci.... onako da curi niz bradu.... joooj bljaks....Nevencica:ijaoo tako i izgledaju ******o ...... nikad se nisam ljubila sa takvima, a sad znam i da necu!
Mare:Karamela je stavio silikone u usne i pogle ga na sta lici.
Iivija:ne seri da karamela ima silikone?![]()
![]()
![]()
moonja:e ovi metalci su oduvek bili šabani za estetiku................. .
moonja:e ovi metalci su oduvek bili šabani za estetiku................. stavi i mini val da budes ko coverdale....
A sto to tebe stalo da li je on devojcica ili decak.. Alo se njemu stavlja neka ga stavi !Konstantin79:David Coverdale ni M od metala...pevač grupe Whitesnake- dakle čist rock.
Što se usta tiče nemam šta da dodam na gornje komentare, ja i dalje mislim da se ti zajebavaš, ne mogu da zamislim kakav mozak je u stanju da smisli da hoće da stavi silikone...eeej? Jesi ti devojčica?
Je l ' ti to mene pratiš?vanesssa56:A sto to tebe stalo da li je on devojcica ili decak.. Alo se njemu stavlja neka ga stavi !
A ti gledaj svoja posla./
Vidim da se zivo interesujesh da li je DAVID COVERDALE devojcica..."Jesi ti devojčica?"Konstantin79:Je l ' ti to mene pratiš?
Džabe ti, ne palim se na muškarce............
vanesssa56:Vidim da se zivo interesujesh da li je DAVID COVERDALE devojcica..."Jesi ti devojčica?"
Pa rekoh, da ti kazem da je Coverdale, prosecan pevac... A imao je i milion operacija na tom bubuljichavom licu.
U ostalom i tvoje je lice bubuljichavo...
A ti Konstanca, nemash shanse kod mene. Ne lozim se na takve devojcice![]()
Konstantin79:David Coverdale ni M od metala...pevač grupe Whitesnake- dakle čist rock.
?
Netacno...moonja:čist rock nije... misliš na hard rock? samo pazi, motorhead je isto hard rock, daj jednu baladu koji znaš od motorheada, a ovi whitesnake imaju balada koliko voliš,. tako da ne mogu da budu u istoj grupi bendova...........čist rock je recimo status quo..ae...o tome dosta..