Silikoni na usta

Konstantin79:
ti se zajebavaš, jel da?

Ma onako... Volim da se zezam i sa onima koje gotivim.Mislim na Cedu Jovanovica.Njemu sigirno ne trebaju silikoni na usne.Ovu temu sam postavio jer ljudi ipak teze promjeni.Ljudi vole da se mijenjaju da bi izgledali karakteristicni.Kad mogu zene zasto ne bi mogli i muskarci.

powerofdiamonds7bs7.jpg
pokušaj ovako

mis ovaj gore se osuncho i sredio nos... nije samo silikonska pussa.... e mene to uvek podsecja na kobacice.. tako kad imaju ljudi te debele usne... ko crnci....
onda mnogo i zhvale dok dok se ljube..... :?

@David Coverdale
Pa da, mozesh prvo malo usta da napumpash, pa onda kad vidish da su ti usta veca nego dupe,onda napumpash dupe, pa onda vidish da ti sise nisu srazmerne pa napumpash i njih...bicesh prava smokvica,ljubi ga majka!
Ishhh sotono....

moonja:
e ovi metalci su oduvek bili šabani za estetiku................. stavi i mini val da budes ko coverdale....

David Coverdale ni M od metala...pevač grupe Whitesnake- dakle čist rock.
Što se usta tiče nemam šta da dodam na gornje komentare, ja i dalje mislim da se ti zajebavaš, ne mogu da zamislim kakav mozak je u stanju da smisli da hoće da stavi silikone...eeej? Jesi ti devojčica?

Konstantin79:
Što se usta tiče nemam šta da dodam na gornje komentare, ja i dalje mislim da se ti zajebavaš, ne mogu da zamislim kakav mozak je u stanju da smisli da hoće da stavi silikone...eeej? Jesi ti devojčica?
A sto to tebe stalo da li je on devojcica ili decak.. Alo se njemu stavlja neka ga stavi !
A ti gledaj svoja posla./

Konstantin79:
Je l ' ti to mene pratiš?
Džabe ti, ne palim se na muškarce............
Vidim da se zivo interesujesh da li je DAVID COVERDALE devojcica..."Jesi ti devojčica?"
Pa rekoh, da ti kazem da je Coverdale, prosecan pevac... A imao je i milion operacija na tom bubuljichavom licu.
U ostalom i tvoje je lice bubuljichavo...
A ti Konstanca, nemash shanse kod mene. Ne lozim se na takve devojcice;)

vanesssa56:
Vidim da se zivo interesujesh da li je DAVID COVERDALE devojcica..."Jesi ti devojčica?"
Pa rekoh, da ti kazem da je Coverdale, prosecan pevac... A imao je i milion operacija na tom bubuljichavom licu.
U ostalom i tvoje je lice bubuljichavo...
A ti Konstanca, nemash shanse kod mene. Ne lozim se na takve devojcice;)

Veoma mi je drago, veruj mi.
n050.gif

Još sam mislio da će da mi se nakači neki feget za vrat...

Konstantin79:
?

čist rock nije... misliš na hard rock? samo pazi, motorhead je isto hard rock, daj jednu baladu koji znaš od motorheada, a ovi whitesnake imaju balada koliko voliš,. tako da ne mogu da budu u istoj grupi bendova...........čist rock je recimo status quo..ae...o tome dosta..

moonja:
čist rock nije... misliš na hard rock? samo pazi, motorhead je isto hard rock, daj jednu baladu koji znaš od motorheada, a ovi whitesnake imaju balada koliko voliš,. tako da ne mogu da budu u istoj grupi bendova...........čist rock je recimo status quo..ae...o tome dosta..
Netacno...
STATUS QUO su BOOGIE :lol: :lol: :lol: :lol:

Back