SILE TAME U BELOM SPORTU - NOVAKU DJOKOVICU SMESTILI SEKTU !!!

Bas me briga za Djokovica imam dovoljno svojih problema.
Mada moguce je da se i Djokovic udruzio sa sektasima kada se probijao u vrh tenisa?

Novak Djokovic je bilbord koji sponzori koriste kao reklamu za svoje 'proizvode' ,a on sam zna samo jezik novca..
Ne verujem da se probio u vrh tenisa zahvaljujuci njima.To je izborio sam ,a onda je postao interesantan za "sponzore".

Mozda nekad ode i u politicare ako mu dovoljno plate,naravno.

...

4ptkqf.jpg

...

Manite izvore telegraf, kurir, informer sa ovim smesnim stvarima. Covek je dosao do vrha vrhova u tenisu i nema dalje. Motivacija, ambicije, motiv smanjeni, tesko je to sve odbraniti i to je to. Ici ce rekreativno po svetu na turnire, uzimace pare manje para na njima, odradice sponzorske ugovore i to je to.

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока

Manite izvore telegraf, kurir, informer sa ovim smesnim stvarima. Covek je dosao do vrha vrhova u tenisu i nema dalje. Motivacija, ambicije, motiv smanjeni, tesko je to sve odbraniti i to je to. Ici ce rekreativno po svetu na turnire, uzimace pare manje para na njima, odradice sponzorske ugovore i to je to.

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока

Nema dalje? Čovek je imao priliku da bude najbolji u istoriji tenisa, priliku veću nego Federer i Nadal. ali taj voz je već napustio stanicu. Imajući u vidu iz kakve vukoebine dolazi to svemu daje novu dimenziju i težinu.

Na žalost, Nole nikad više prvi.

Mracnjaci su ga uvukli u sektu, preko brata...
I sad evo...sekta ce mu doci glave...

Prvo vest da je otpustio ceo tim, samo ne gurua Pepea GMAZA:

PROMENIO CEO STRUČNI ŠTAB Novak: Želim opet da pronađem pobedničku igru
http://sport.blic.rs/tenis/promenio...elim-opet-da-pronadem-pobednicku-igru/by9y4s5

To je vest od juce...

A onda jutros vest:

(FOTO) ĐOKOVIĆ DOŽIVEO UDES U ŠPANIJI: Fijatom Pepea Imaza udario Mini moris
http://www.kurir.rs/sport/tenis/fot...-pepea-imaza-udario-mini-moris-clanak-2817987

....

Ma kakvu sektu. Zar Novak izgleda kao da je član sekte? Apsolutno ne. Samo glupi ljudi mogu ući u sektu, slediti neke glibave gurue i davati im novac. Budući da on živi u Monaku, i tamo plaća minimalni porez (ne da našoj državi ni cent), ne verujem da je toliko glup da plaća članarinu bilo koje sekte. To što su glupaci njegov veganski način ishrane nazvali "sektašenje" nema nikakve veze sa sektama. Tačka.

Back