Silajdžić tuži zločinačku veštačku tvorevinu (RS) Ustavnom sudu BiH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad nastupi delirium, to za okolinu deluje zastrašujuće, pogotovo noću kada su simptomi najizraženiji. Bolesnik oseća strah i ne može da zaspi. Ne zna koji je dan, mesec, godina, gde se nalazi, ali zna ko je on. Najčešće deluje uplašeno i zbunjeno, ali je moguće i agresivno ponašanje prema okolini.

:hahaha:

С којим пацијентима ми имамо посла :hahaha:

Momci i devojke, nećemo se ovako igrati. Smirite strasti i bez popularnih nacionalističkih uzrečica i nadimaka.
ova nazovi 'tema' je zapravo obicna glupava provokacija, kakvu moze da postavi samo teska b... rekoh malpre ko...i to u deliriumu ;)

zato predlazem da se zakljuca ili makar promeni naziv u 'zlocinac silajdzic tuzi Srpsku' (evo cak moze i bez zlocinac, mnogo sam tolerantan veceras :) )

Poslednja izmena:
Kad nastupi delirium, to za okolinu deluje zastrašujuće, pogotovo noću kada su simptomi najizraženiji. Bolesnik oseća strah i ne može da zaspi. Ne zna koji je dan, mesec, godina, gde se nalazi, ali zna ko je on. Najčešće deluje uplašeno i zbunjeno, ali je moguće i agresivno ponašanje prema okolini.

:hahaha:

С којим пацијентима ми имамо посла :hahaha:

Drinjača,

strašno je to što ste morali da odete na ovaj sajt: http://216.239.59.104/search?q=cach...ma+okolini.&hl=en&ct=clnk&cd=1&client=firefox da bi saznali šta je to delirium tremens.
Naravno, od tebe se očekuje da vređaš (jer ti samo to ostaje, zato što nemaš argumente), iako nemaš pojma zašto sam ja uzeo ovaj nick.
To ti je kao tvoj drugar Torrente Bgd. Ima svinju u avataru, znači on je svinja? Naravno da ne, kao što ja nemam DT.

Kulturno sam ti odgovorio, ako hoćeš drugačijim jezikom, odgovoriću ti privatnom porukom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back