sijamac na poklon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

<(o.O)>

Aktivan član
Poruka
1.236
Nije moj rođak je imao dve...Opasneee

:zaljubljena:

22178_104568972896007_100000287142197_114667_533266_n.jpg

moja komsinica celog zivota ima sijamce i moj prvi susret sa mackama je upravo bio sa ovom rasom. jedan od njenih je bio malo prgaviji, uvek sam cela bila izgrebana zbog njega, ali mu to nikad nisam zamerala.
i pored toga sto me je grebuckao, jako me je voleo, stalno je preko terase dolazio u nas stan i pravac moja soba. secam se kako sam se nekoliko puta budila nocu i jedino sto bih videla su njegove okice koje svetle u mraku iznad, ili pored moje glave :heart:
jako mi je bilo zao kada se (bio je vec jako star) zavukao u neku rupu ispod kade da ugine na miru u mraku :(
njegov sin je jos kod te komsinice i prava je bucmasta dobrica, ali nijednu njenu macku nisam volela kao tog prvog acu, stvarno je bio nesto posebno :mace:

inace, mislim da je ovaj lepotncic udomljen, ali provericu informaciju, pa javljam x)

pobrkala sam loncice, u privremenom je smestaju, nije udomljen.
na zalost, tamo gde je udomljen su ga izgleda tukli, pa je imao problema sa disanjem, ali sad je mnogo bolje zahvaljujuci ljudima koji ga maze i paze :heart:

pobrkala sam loncice, u privremenom je smestaju, nije udomljen.
na zalost, tamo gde je udomljen su ga izgleda tukli, pa je imao problema sa disanjem, ali sad je mnogo bolje zahvaljujuci ljudima koji ga maze i paze :heart:

Hebala bi im sve po spisku, skotovi nijedni. Pi, sto sam uvek mrzela ljude koji se izivljavaju na nekom 10 puta slabijem. Pu, hebem ti takve ljude, udomili ga da ga maltretiraju? Mukica. Joj, bas sam prsla sad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back