Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Malopre sam se vratila iz setnje. Ja uvek kazem, najbolji lek za sve dileme je soping. Tako sam uradila i ovog puta. Pozvala sam moju drugaricu Sladju i otisle smo do "Usca", zatim smo isle do "Stadiona", ali tamo kao i uvek nema nista. Ipak, malo smo procunjale. Ja sam popila nesic bez mleka, a ona je popila nesic sa mlekom i ukusom cimeta. Ja sam uzela obican nesic. Ona je presrecna zbog mene. Znam da je ona dobra osoba, a znam i da je povredjena, jer je raskinula sa deckom. Ne zelim da proca ide drugim tokom, ali samo cu reci da je ona bila u vezi sa jednim prostakom, koji nije imao pojma sa zivotom, a krio je da je ozenjen i stalno se razmetao sa avionima i kamionima, ali bukvalno. U povratku kuci, ona mi je ona rekla: "Cico, sada ces se udati. Sta bi jos zelela da uradis, posto su gotovi tvoji devojacki dani. Da li ima neki decko, kojeg bi volela da vidis." I onda sam se setila da ima jedan decko, koji mi je sladak iz jedne obliznje prodavnice sijalica. On je bas sladak. Podseca me na mog bivseg decka iz Izraela sa kojim se cujem. Povremeno sam prolazila pored te njegove radnje, odn. ta radnja nije njegova, on samo tu radi. Nikada ga bas nisam izbliza videla i nista ne znam posebno o njemu. Znam da je ozenjen, da zivi u Zemunu, da je postao ozbiljniji od kada se ozenio, da mu je zena prilicno stroga, a da je on kao mnogo voli i da ona voli njega. I tako sam joj ja rekla za njega da je on mnogo sladak. Ona je rekla: Hajde da odemo u tu prodavnicu, kao hoces da kupis nesto." Predlozila je da kazemo da hocemo da kupimo pakovanje sijalica drugarici, koja se udaje. Otisle smo. Ja sam izgledala super kao i uvek, ali on mi i nije izgledao tako super. Jeste on i dalje sladak, ali iz daleka. Izbliza je on nista posebno. Ima neke farmerke, neke Adidas patike i neki prsluk sive boje sa plavim straftama, odn sa dve strafte i puno djepova. Tu i nije izgledao tako coool. Videle smo da prodaje jos nesto, pa je Sladja pitala za mikser drugarici. Meni se bas nije dopao, a Sladja kaze da joj lici malo na nekog seljaka.
Zasto nam je neko nekada tako sladak, a nekada ne?![]()
- - - - - - - - - -

Da, pokazao nam je neki bezvezan mikser i rekao, kako je dobar, iako nije neke poznate marke. Rekao je da je on takav kupio sebi i da imamo dve godine garancije.![]()