Sigurnost...

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Pa sad...
Zavisi!
Kao sto rekoh, granicu postavljas sam! ;)

Ne vidim nikakvo ponizenje ako si dosadan u potrazi za odgovarajucom osobom suprotnog pola,
narocito ako se ista necka, u tom slucaju dakle "neckanja" ITEKAKO vazi ona. "ne xxx lep, bogat
, pametan,....ili sta vec?, vec xxx-uje uporan" i tu nema ponizenja, nazalost u mom slucaju je supro-
tno, ako mi se neko npr. jako svidja odmah se povlachim ako vidim da me taj neko bar 90% ne zeli,
jer zelim neku koja je isto toliko zadovoljna mnome koliko i ja njom, naravno kada trazim tu osobu
na face-u onda su okolnosti drugacije i tu me nakon odbijanja interesuje zasto sam KONKRETNO
odbijen i obicno dobijem odgovor citiram "zato"???????? i sta ja kog vraga da zakljucim iz tog odgovora
osim da me ta osoba ne zeli da upozna.

gost 271475

Buduća legenda
Poruka
26.923
Zene je traze, sigurnost u partneru i muskarcu kojeg su same izabrale.
Koja je to sigurnost,da li je ona da zna da njen muskarac, da ga tako nazovemo , stoji iza nje, da je tu kao podrska ili da je usmeri, da li je saznanje da ima njega tu kraj sebe, da li je ljubav i sex u pitanju ne bitno.
Sta ona daje za uzvrat?

Kontam nekako da tražiti sigurnost u drugome kompenzujemo za sopstvenu nesigurnost. Meni ta sigurnost ništa ne znači ako je u svrhu kontrole (samo sex. kontrola je prihvatljiva)... opet, ima žena koje to rade iz nesposobnosti... Podrška da, prijatelj da, oslonac da... ali ne potpuno, nekako se plašim da ću atrofirati i očekivati od njega da rešava apsolutno sve moje dileme... ili ne daj bože, da će od mene napraviti nešto po svojoj meri. Ne volim da tražim ovako nešto, jer nisam sigurna koja je cena.

I koja je to tacka do koje se dolazi kada se kaze da zenama ne treba previse stavlati do znanja da ti je stalo jer ce povileneti?
Zar to nije malo nezrelo, i zasto se ljudi ponasaju previse ravnodusno kada su m-z odnosi u pitanju?

Ovo je druga tema? :lol:

To ti je ona tačka na kojoj gubiš dostojanstvo.

Zato što... jedan deo sebe ne treba davati nikome, jedan deo sebe ostaviti samo za sebe... inače se gubiš u celoj priči, ne znaš gde počinješ ti, a gde se završava on... nisam sigurna, pravo da ti kažem, da li sam uopšte razumela ovo poslednje pitanje. :lol:

Pricam o vezama odraslih ljudi, zacetku i izgradnji nekog "normalnog" odnosa :think:

Ne postoji normalan odnos, samo manje, ili više zdrav... a ni biti odrastao ne garantuje emocionalnu zrelost.

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Ne vidim nikakvo ponizenje ako si dosadan u potrazi za odgovarajucom osobom suprotnog pola,
narocito ako se ista necka, u tom slucaju dakle "neckanja" ITEKAKO vazi ona. "ne xxx lep, bogat
, pametan,....ili sta vec?, vec xxx-uje uporan" i tu nema ponizenja, nazalost u mom slucaju je supro-
tno, ako mi se neko npr. jako svidja odmah se povlachim ako vidim da me taj neko bar 90% ne zeli,
jer zelim neku koja je isto toliko zadovoljna mnome koliko i ja njom, naravno kada trazim tu osobu
na face-u onda su okolnosti drugacije i tu me nakon odbijanja interesuje zasto sam KONKRETNO
odbijen i obicno dobijem odgovor citiram "zato"???????? i sta ja kog vraga da zakljucim iz tog odgovora
osim da me ta osoba ne zeli da upozna.
Dobro ima dve strane nećkanja i tu vama uopšte nije lako :aha:
Ima slučajeva kad bre stvarno neće, i ima slučajeva kad baš i nije sigurna. Sumnjam da neka to još radi iz taktike :neutral: žene su još nesigurnije od vas da bi tako nešto radile, da nisu one bi jurile vas umesto obrnuto. I sad treba biti baja pa znati šta je stvarno nećkanje a šta ne. Mada mislim da i nije tolika filizofija.

Karlito Brigante

Poznat
Banovan
Poruka
9.307
Zene je traze, sigurnost u partneru i muskarcu kojeg su same izabrale.
Koja je to sigurnost,da li je ona da zna da njen muskarac, da ga tako nazovemo , stoji iza nje, da je tu kao podrska ili da je usmeri, da li je saznanje da ima njega tu kraj sebe, da li je ljubav i sex u pitanju ne bitno.
Sta ona daje za uzvrat?
I koja je to tacka do koje se dolazi kada se kaze da zenama ne treba previse stavlati do znanja da ti je stalo jer ce povileneti?
Zar to nije malo nezrelo, i zasto se ljudi ponasaju previse ravnodusno kada su m-z odnosi u pitanju?

Pricam o vezama odraslih ljudi, zacetku i izgradnji nekog "normalnog" odnosa :think:

nezrelo je postaviti istu temu na dva foruma a da isti forumasi pisu odgovore i tamo i ovde :lol:

nema sigurnosti... najsigurniji si kad si sam i protiv celog sveta. zena ce biti sigurna u svoju ljubav npr spram muskrac koga misli da voli samo kad treba da ode bogu na istinu...il' ko sto bi lepse reko kim arcali pisuci scenario za jedan film... tek kad sazna da je u anusu smrti i oseti onu iskonsku matericu straha... e onda ce biti sigurna. ovo vazi takodje i za muskarce koji su jos veci debili no zene. i jedni i drugi mogu samo da se zavaravaju da imaju potporu u drugome. kad tad zivot dokaze ovo sto sam ovde napisao.

najsigurniji si kad krepas ko pas.