Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.936
Smoki i rakija idu
Upravo uživam u toj kombinaciji
Upravo uživam u toj kombinaciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dojavi ili proslediNisam jos jer sam analizirao neke druge oblasti
dojavi ili prosledi
ovde je samo pitanje kako ti na to emotivno reagujes
Ako radim analizu ne prilazim tome emotivno i sada ako jednoj kazem ruzna si,drugoj lijepa si,trecoj imas glupu facu,cetvrtoj ne bi te k... takao,a nekoj ljepotice iz bajke to radim bez emocija jer racunam da li ce mi odgovoriti znaci ako te blokira ili ti ignorise poruku nije odgovorila sve ostalo je pozitivno pa cak iako ti psuje sve po spisku znaci emocija je probudjena u zenskoj osobi i tako ako posaljes 1000 razlicitih poruka za 1000 razlicitih zena ono sto me zanima na kojih 10 poruka od 1000 one najvise odogovaraju procentualno,ono da te ne ignorise ili te blokira ali ta analiza treba da traje makar godinu dana,meni je svejedno hoce li mi odgovoriti kretenu,idiote ili da me zeli nebitno bitno je da je emotivno involivrana a odgovor 1 dio kada tu dobijem rezultate,analiziram 2 dio a to je razrada godinu i 3 dio ce biti zakljucak.Automatizam podsvjesni kod zena cu tako lako shvatiti
svetu je potreban i takav pristup. Nista nije beskorisno kad se ispituje.
Samo, bojim se da si na mestu gde rade neki drugi mehanizmi (da se lepo izrazim)

Nisam,jer sam analizom dosao i do zakljucka sta zena trazi u muskarcu,a ovdje je novo polje komunikacija to cu kasnije povezati
Dosao sam do zakljucka da prije 1 svetskog rata a posle WW1 masoni vladaju do dan danas musku djecu su vaspitavali ocevi ili ulica a prije WW 1 i ulicari su jako tesko dolazili do zena pored srpskih mladica iz porodica to su bili jaki dobri i jaki losi momci dobri momci su uzimali primat kod zena jer su i jedni i drugi bili jaki a zene su onda prije birale jako i dobro nego jako i lose ,zene pali snaga a ne dobro ili lose u muskarcu.Posle WW 1 Srbi gube trecinu muske populacije u ratu i muskarci sve vise su otudjeni od porodice i zene pocinju da vaspitavaju masovno musku djecu do dan danas i time je unistena muskost dobrih jakih muskaraca i prave se dobri i slabi muskarci i od tada jaki i losi momci koji je dzada vaspitala su uzeli primat i masovno dolazili do riba taj trend do dan danas traje, muskarci koji su bili jaki i ucili u skolama da se bore i rukuju svim i svacim postali su posle masonske okupacije Srbije umjesto junaka mamine maze i tu slabost su iskoristili muskarci sa ulice koji su sacekali svoju sansu.Zene su pocele da vaspitavaju muskarce da budu razamazeni i senzibilni i time je unisten taj muski element kod srpskih muskaraca,nazalost WW1 je unistio kontinuiter muskog vaspitanja da ocevi celice sinove koji su puni samopouzdanja i snage da brane porodice sjutra.Ulicari su profitrali jer ulica je uvijek alternativa ali danas je glavni izbor jer srpska porodica je u krizi vec 100 godina to je tako.Zene ne vole mamine maze a i same bi svoje sinove tako vaspitale kada bi ih dobile
Zene najvise vole jake i dobre muskarce pa tek u drugom redu su jaki i losi momci
A nikako ne vole lose i slabe i dobre i slabe muskarce.Zene mrze slabost muskarca i nista vise
znaci vec imas neku analizu (ili radnu teoriju)
jedino sto mi nije jasno je da li imas neki problem?
Nemam samo volim svemu da se posvetim sto radim,ne vjerujem u spontanost musko zenskih odnosa i ti odnosi kao i sve ostalo su veoma proracunati zivimo u materialnom svijetu,iako zene cesto pricaju pricu bez logike kao bitna je ta energija i sklad,bitan je proracun i taktika sa obije strane,zivimo u svijetu materijalnom ko je kul i opusten ili je beskucnik ili je na putu da to bude
Nijedan covjek koji pravi neke rezultate ne samo sa zenama nije kul,opusten i spontan lik nego debelo proracunat tip i igrac kao sto kazu Amerikanci player a tek nije opusten
Nebitno da li je to obican lik ili poznata faca Dzoni Dep ili Bred Pit su jako optereceni i proracunati likovi inace ne bi bili tu gdje jesu,opusteniji smo ja i ti od njih milion puta
Jako je bitno voleti ono sto radis. Ako volis, ostalo se slaze samo.
Mozda se ja trudim da budem opusten ali efektivno nisam. Recimo da sam uspeo da sebe istreniram.
I dalje pokusavam da povezem to sto ti pises sa opstom idejom teme - kao da ima nesto, ali onda opet pobegne.
Zasto si zapravo dosao na ovu temu? (mozda je to lakse pitanje)
(Sta si to proracunao u svrsi tako da to rezultira tvojom verzijom musko-zenskih odnosa objavljenih u ovoj temi)
((nije kritika, nego je radoznalost))
Zene su sve automatizovane i cirkulisu na principu visokih frekvencija i emocija u prevodu nije bitno sta zena misli o tebi i da li te voli ili mrzi bitno je da ima emociju u sebi i da misli o tebi kada dodje kuci i lomi glavu,a ako kaze da si djubre npr znaj da ce ta frekvencija i dalje ostati a da ce za par dana biti opterecena tobom.Ako vristi na tebe to je odlicno ili ako te obozava i to je odlicno bitno je da nije kulturna i mirna pred tobom jer to znaci da kada dodje kuci ne misli ni sekundu o tebi.A automatizovane su jer su pod totalnom vlascu svoje podsvjesti zauvijek,muskarci nisu jer imaju moc da koriste svoju svijest da istraze svoju podsvjest i upoznaju sebe,zene nemaju tu moc nema na ovom svijetu zene koja poznaje samu sebe.One su ti kao onaj skakavac sto ne zna kako da izadje iz kuce ti noc je a na zavjesi je samo sto one imaju emocije za razliku od skakavca ,zene se ne pitaju nista vode ih podsvjesne sile od mjesta do mjesta ne znaju ni sta hoce ni sta vole ni sta nece,bitno je samo da su u jakim dramama,stresovima,odusevljenjima one su na visokim frekvencijama bitno je da zena uvijek nenormalno reaguje kada prica i misli o tebi ako vristi,mrzi te,ili te pljuje pred drugima ili je odusevljena to je odlicno
Iznervirati zenu je super stvar jer time ce se osjecati zenom kada je u stanju bijesa,nerovoze, oduseveljena svega samo ne mira i balansa,takdoje i ne vole analizu jer analizira je sposobnost svjesti da istrazi podsvjest to zene
Muskarac vec ima potrebu da vlada nad emocijama i da trazi mir

ju! a ja taman pomislio - sve resenomene roboti plase![]()
ima li zvanican naziv za tu vrstu straha?mene roboti plase![]()
robotofobija sta bi biloima li zvanican naziv za tu vrstu straha?
jel se plasis ovih digitalnih (tekstualnih) ili ovih mehanickih?robotofobija sta bi bilo
uf komplikovan slucaj. Sta te zapravo tu plasi ? Konkretnije?i jednih i drugih!
Dusha moja.mene roboti plase![]()
nece oni skoro jos uveki jednih i drugih!
ce nece ovdeČeka ovaj AI da progovorim
Paranoja u najavi.
Online besplatni psiholog.jedino sto mi nije jasno je da li imas neki problem?
ovo je demokratska psihologija!Online besplatni psiholog.