- Poruka
- 50.344
Prvi radni dan prosao fantasticnosad sela.
Nema sta nismo radili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi radni dan prosao fantasticnosad sela.
Nema sta nismo radili

Dzurdzina dzavolcicuPogledajte prilog 1273241Pogledajte prilog 1273242
Kosa puna žari, neke rumene žari, što sam video na Jonskom i Dorskom moru, gde nema smrti i gde neveselo, predveče, nestane vere u dušu i ostane tužno...

idi bre odmarajPogledajte prilog 1273241Pogledajte prilog 1273242
Kosa puna žari, neke rumene žari, što sam video na Jonskom i Dorskom moru, gde nema smrti i gde neveselo, predveče, nestane vere u dušu i ostane tužno...

Necu ici.idi bre odmaraj
nemo veceras da trokiras![]()
svaka cast domacice.
dođi bubimToliko sam umorna.
Joj, neeee, danima mi se jedu vanilice.
ZAnima me jedino ako je bolja plata. Ako je intenziva, anestezija, sala... i ako bi mi platili put od Novog SadaJoj, neeee, danima mi se jedu vanilice.
Tebi sam Teo da kažem nešto u vezi sa poslom, VMA prima odnedavno i civile...vidi da l te zanima, raspitaj se. Tu su VMA, VMC...nemaju kadar.
plata je da izvineš dizbiješ očiZAnima me jedino ako je bolja plata. Ako je intenziva, anestezija, sala... i ako bi mi platili put od Novog Sadaili da se udam u Beograd
Pa da. Zato i kazem hahhahaha.plata je da izvineš dizbiješ oči
plus na vma brejnvošing itd slPa da. Zato i kazem hahhahaha.
Hvala, radim i ovde za troje
Za dr specojalizante 2 soma sa dežurstvima.ZAnima me jedino ako je bolja plata. Ako je intenziva, anestezija, sala... i ako bi mi platili put od Novog Sadaili da se udam u Beograd
a za tehničare đ0kaZa dr specojalizante 2 soma sa dežurstvima.

Sestre me zanimaju, na intenzivi ili u sali, anesteticarke.Za dr specojalizante 2 soma sa dežurstvima.
nema većih džibera od hirururga na vma čas izuzecimau sali
Znam ja i ove ovdenema većih džibera od hirururga na vma čas izuzecima
opalacIma jedan dobar