- Poruka
- 43.455
ne mogu da verujem da se tebi to desiloMa šta kažeš, izgleda da nisam upoznat s njegovim opusom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu da verujem da se tebi to desiloMa šta kažeš, izgleda da nisam upoznat s njegovim opusom.

Eto, ne mogu ni ja da verujem.ne mogu da verujem da se tebi to desilo![]()
tako debele i male? uobičajeno?
sa konjem te šerujemEto, ne mogu ni ja da verujem.
sa konjem te šerujem

Da. Cesto. Americke palacinke se jedu za dorucak, a nase su vise kao desert. I njih pravim, naravno.tako debele i male? uobičajeno?

Americke su male.To su one japanske valjda, nisu pancakes (američke), te budu preko tanjira velike

Iste te ali u tacnama.Imaš pravo, sad gledam slike
---
i pitam se koje su onda debele a da prelaze preko tanjira

Trebala si ovo na onu temu Vaga
Trebala si ovo na onu temu Vaga![]()

Go, Bokice, go!Evo da vam se javim drugari da ne brinete
Idem na dejt, malko sam ga preokrenula kako meni odgovara, necu da setam, necu u kafic.
Posto i on vozi bajs, predlozih da se nadjemk pa zajedno odvozamo na plazu jednu koju volim, a nije strand....
Kaze nikad nije bio tamo
Aj ok...
I sto nekih pitanja vec se smorih i malo sam bila drska mozda, a mozda i ne , jbg iz nocne sam i prespavah dan.
Kaze on oraspolozice me, a ako ne uspe gurnuce me u Dunav
Pa ajde da vidimo![]()

Recept.. napisi mi, nikad ih nisam pravila..a tvoje izgledaju super
Kad god spavam u toku dana odem u apoteku po test...Ovo mi je drugi put u kratkom periodu da sam spavala preko dana.
I malo sam kao…zbunjena.![]()
![]()

Bilo bi jako lepo.Kad god spavam u toku dana odem u apoteku po test...![]()
Pa nije to divljina.Au, po mraku u prirodicu sa likom koga si već odbila, pa još blizu vode.... hrabro.![]()