Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Sisice mekana.Sutra o picu, danas nista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sisice mekana.Sutra o picu, danas nista
JesamSisice mekana.
Plašiš se kazne, a?Jesam
Ali i vozim danas pa da ne kombinujem alkohol i voznju

Garant prevozis pune gajbe picem.Jesam
Ali i vozim danas pa da ne kombinujem alkohol i voznju

Da mi ne ode na 3 meseca dozvola, sta cu ondaPlašiš se kazne, a?![]()
Vi nasli mene od ranog jutra da ubacite u masinuGarant prevozis pune gajbe picem.![]()
Drug moj, koliko si popio prije 3 večeri ja mislim da i u suzi imaš 3 promilaDa mi ne ode na 3 meseca dozvola, sta cu onda

Izvadio me burekDrug moj, koliko si popio prije 3 večeri ja mislim da i u suzi imaš 3 promilaStoga, popij slobodno
![]()
Tri meseca... slobode.Da mi ne ode na 3 meseca dozvola, sta cu onda
Ono mislim ONO nisam htjela ni komentarisati, kakav je ono burek?Izvadio me burek
Verovatno pomesao burek i pitu i pituljicu.Ono mislim ONO nisam htjela ni komentarisati, kakav je ono burek?![]()
Da, smes i da pijes, briga teTri meseca... slobode.![]()
U 3h ujutru, sve valjaOno mislim ONO nisam htjela ni komentarisati, kakav je ono burek?![]()
Mda. Sve od cigara.U 3h ujutru, sve valja
Masnu krpu bi pojeli da je neko bacio

Koje jutro bokte.. proslo podne.Vi nasli mene od ranog jutra da ubacite u masinu![]()

I to kaže RANOKoje jutro bokte.. proslo podne.![]()
Nisam ni ja tako prefinjenog ukusa.krompir nista njah... vise nisam gladan
lepo se provedi i odmori ...
![]()
Dosta forsiraju ribu i morske plodove, a ja od toga mogu jesti samo frito misto, skampe, gambore, lignje, poneku grilovanu ribicu i to bi bilo to. Pravis burek?Jok, evo pečem peciva![]()
Nije problem, samo poželiPravis burek?![]()
i napraviću, a pravila sam "pletenice" jer imam najavljene gošće (koje se izuvaju A sa cime je burek? Ja volim sa sirom...Nije problem, samo poželii napraviću
To je onda sirnica, S I R N I C A!A sa cime je burek? Ja volim sa sirom...

Kad stignem slikacu ti cenovnik u mojoj omiljenoj buregdzinici.To je onda sirnica, S I R N I C A!
Opet je negdje u svijetu neki Bosanac zbog tebe pao sa skele![]()
Kod mene je besplatno do 2 kgKad stignem slikacu ti cenovnik u mojoj omiljenoj buregdzinici.