SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Sestro, istekla je infuzija...
Jel moze neki koktelčić pre spavanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od mojih koktela morao bi na respiratorSestro, istekla je infuzija...
To mi sve kažu.. Konju ti si preterani fra.. ovaj budala.E preterujes
Pa ko je rekao da moram da budem tvoj tip.Nisi moj tip, sori
Pa ok ajde nadji petla i konja da stavimo na sto da vidimo šta je lepljivije.Ne preferiram konjetinu.
Volim piletinu, da se lepi za prste
U sigurnoj si kuci, ne brini...Silveru vadi me.
Pa meni je to bitnoPa ko je rekao da moram da budem tvoj tip.
Pa kako da ti kazem ovo ali ja ne nameravam ni da se kresem ni da citamoTeraš me draga da budem prost. A i neke žene to bude u meni. A sa nekim recitujem poeziju. A sa nekim se krešem ko majmuni.
Sve je stvar projekcije. Nemam ni ja nameru da se kresem sa nekim ko ne moze da digne ni 250 kila iz benca.Pa kako da ti kazem ovo ali ja ne nameravam ni da se kresem ni da citamo
Okreni doope i zazmoorySta bi sa mojim koktelcicem?

ma ok je.. to je bilo retoricki.. nije te niko terao opusteno.Ja znam da je to nekim homo sapijensima cudno veoma.
Ali ne odredjete samo vi sa kim cete sta raditi.
Pita se nekad i druga strana nesto.
I ok je zezati se po forumu, i ja to volim do neke granice koju necu preci.
Ja mogu da budem slobodnija u komunikaciji i da vam delujem kako god.
Ali nisam neko ko namerava da se krese ko majmun s bilo kim ovde
Ja moje koktelcice pijem, kako da kazem, oralno...Okreni doope i zazmoory![]()
Bamby skini se.Pretrcala sam malo po vestima, pogledala par artikala o presudi i moram reci da se jezim od nelagode i nekog unutrasnjeg upozorenja svaki put kad vidim sliku Zorana Marjanovica.
Ne znam da li je kriv, ali je brrrr…

Ne gledaj tv, ne citaj vesti, i zivot ce ti biti mnogo lepsi...Pretrcala sam malo po vestima, pogledala par artikala o presudi i moram reci da se jezim od nelagode i nekog unutrasnjeg upozorenja svaki put kad vidim sliku Zorana Marjanovica.
Ne znam da li je kriv, ali je brrrr…