SIGURAN SEX

Krtolica:
Hahahahahah, ovo me podsjeti na jednog mog "jebaca" hahahahahah e zlatio se kad me napomenu...:)
Nismo uspjeli imati sex jedno 2-3 put....Pokusavali smo i on bi svrsio ili u gace ili ako stigne da se skine ....onda po meni, tako da ga ja nikad osjetila nisam.....hahahahahah (suze mi idu od smijeha)....
E pa poslije tog treceg puta , vidim ja da nema vajde od njega i kazem mu , ajde ti prijatelju polako do doktora....

Hm, ne vidim baš šta je tu toliko smešno. :?

Zato sto se isti takvi prikazuju kao MACHO , a i izgleda tako krsan momak , rekao bi covjek , kad te ovaj dohvati ....grrrrrrrrrrr.......... :twisted:
Neka nego ispadoh ja da ne valjam , da ja samo na sex mislim..... cudo jedno :rolleyes:

zelenooka trebas biti ono sto jesi, ne hvaliti se ne velicati samog sebe , pa na prvo "pucanje" , CORAK.
I meni ga je bilo zao, ali kada je on moj savjet , a tek kasnije kritiku prihvatio kao....uvredu , kao neistinu....ono sa cudjenjem...Pa sta je tebi? Desava se.
Aham....desava se jednom ...ponekad...ali ovo je zaista slucaj za posmatranje.
Nisam mu se podsmevala u lice ;) vec dok sam ovo pisala prisjetila sam se jer je to bilo prije nekih 5 godina pa sam se vratila unazad...inace nisam osoba koja voli da se igra sa necijim osjecanjima... :D

Pa OK, malo mi je tužno bilo to što si napisala, jer kad to čita neko sa strane, tj. ja, baš izgledaš onako skroz bezosećajno (nemoj me pogrešno shvatiti).
Možda si trebala da mu daš još neku šansu?

Krtolica:
Hahahahahah, ovo me podsjeti na jednog mog "jebaca" hahahahahah e zlatio se kad me napomenu...:)
Nismo uspjeli imati sex jedno 2-3 put....Pokusavali smo i on bi svrsio ili u gace ili ako stigne da se skine ....onda po meni, tako da ga ja nikad osjetila nisam.....hahahahahah (suze mi idu od smijeha)....
E pa poslije tog treceg puta , vidim ja da nema vajde od njega i kazem mu , ajde ti prijatelju polako do doktora....A on meni kaze , ma to je zato sto sam sanjao da imam sex sa tobom , mnoooogo me palis....ne mogu da vjerujem da smo zajedno...kuku ....a kakvo crno zajedno....:cool: :twisted:Bruka!
To je moje iskustvo sa "vasom" preranom ejakulacijom... :rolleyes:

Ne postoji muskarac koji tako brzo svrsava. Nego tim ti zelis reci kako si ti ustvari opasna cura koja dobro izgleda. :roll:
E ne muvaju se vise tako forumasi:lol:

Hahahah e da da , bas mi je to cilj. Da me ne cekaju ono dvoje (muz i kcerka) , mozda bih ti i povjerovala ;)
Nego zelenooka, da mi je bilo stalo i da mi se dopao , mozda bih se i potrudila , ali kada u startu nije to to....onda tu nema pomoci , bar ja reagujem tako , vrlo sam nestrpljiva, vatrena Strelcica, vjerujem u strast i ljubav na prvi pogled....a to sto ti trebas vremenom da gradis, trudis se ....ma kakvi...
A sto se tice ovih momaka sto se bune ....uhhh....bojim im se za potenciju, nemojte , nije zdravo :cool:

Ma meni je najveci smor kad mi decko tako brzo svrsi...Popizdim nacisto.Onda kada primetim da je bas zagrejan stalno krajickom oka posmatram reakcije-ako primetim da je tu negde odmah obustavljam sve radnje dok ne dodje sebi.Spasavam sto se spasiti da :lol:

Back