Сигуран сам да Теша Тешановић болује од аутизма

Izgubljeni Slučaj 2

Aktivan član
Poruka
1.220
Испушта неартикулисане звукове, или прича претихо и неразговетно или се дере као магарац, има потпуно одсуство такта и емпатије за госте. Прекида госте у поле реченице, скаче са теме на тему конфузно како му дуне, највише му се свиђа да испитује госте о неким вулгарностима и гадостима. Нема уопште свест шта је умесно и неумесно питање, користи просте изразе потпуно неумесно и беспотребно. Сигуран сам да болује од неке врсте аутизма

Ju vr sejin?

ezgif-4-5096bb53e37b.gif

Испушта неартикулисане звукове, или прича претихо и неразговетно или се дере као магарац, има потпуно одсуство такта и емпатије за госте. Прекида госте у поле реченице, скаче са теме на тему конфузно како му дуне, највише му се свиђа да испитује госте о неким вулгарностима и гадостима. Нема уопште свест шта је умесно и неумесно питање, користи просте изразе потпуно неумесно и беспотребно. Сигуран сам да болује од неке врсте аутизма

Jaki gosti, ne mogu da objasne jedan najobicniji izraz bez Vujaklije, ortodoksan znaci na stari nacin.

Tebi onaj cirkus izgleda kao ``ozbiljna produkcija`` :think:
Лако је причати и омаловажавати туђи рад. Да је оно стварно циркус, направило би још хиљаду људи такаве канале, али очигледно нису.

Лако је причати и омаловажавати туђи рад. Да је оно стварно циркус, направило би још хиљаду људи такаве канале, али очигледно нису.
Daj bre,to ne govori da je on pametan (ocito ima teske psihicke probleme) nego da je mnogo nenormalnih oko nas...
Ko veruje u te gluposti,veruje i u Limine mantre protiv vakcine,gleda farmu i parove,veruje u ravnu zemlju,da nas truju iz aviona,da wifi greje mozak i da nas ubijaju preko 5G.

Daj bre,to ne govori da je on pametan (ocito ima teske psihicke probleme) nego da je mnogo nenormalnih oko nas...
Ko veruje u te gluposti,veruje i u Limine mantre protiv vakcine,gleda farmu i parove,veruje u ravnu zemlju,da nas truju iz aviona,da wifi greje mozak i da nas ubijaju preko 5G.
То је само ствар начина интерпретације. Ако неко нпр. зна да цигарете изазивају рак, крије те информације и добро зарађује на продаји цигарета, то може да се каже и политички коректно, а може и врло банално - да је тровач и масовни убица. Исто важи за све што си поменуо горе.

То је само ствар начина интерпретације. Ако неко нпр. зна да цигарете изазивају рак, крије те информације и добро зарађује на продаји цигарета, то може да се каже и политички коректно, а може и врло банално - да је тровач и масовни убица. Исто важи за све што си поменуо горе.
Nema veze primer koji si naveo.
Tvoj primer je istinit kako god ga kazes.Ovo sta bulazni ovaj primerak je vecina teska glupost i teorije zavera za naivne.
Nije stvar kako govoris,nego sta.

Мени је лично Теша симпатичан иако мислим све најгоре о тим теоретичарима завере. Ипак он уме да позове и неког квалитетног госта, а позивањем Вишекруне ударио је и на режим. У сваком случају, мислим да треба да постоје и такви канали у условима медијског мрака.

Nema veze primer koji si naveo.
Tvoj primer je istinit kako god ga kazes.Ovo sta bulazni ovaj primerak je vecina teska glupost i teorije zavera za naivne.
Nije stvar kako govoris,nego sta.
Па нису то никакве тешке глупости. Све је то махом инстина, само је ствар приступа материји. Већина ствари које си навео су сигурно штетне. Питање је само колико закон дозвољава да убијеш људи на свом путу до зараде.

Ma ima tih youtube novinara koliko hoces,samo sto Tesa radi hiperprodukciju,svaki dan novi gost,pa onda se stvara utisak da je eto kao uspeo.
A i vecina tih njegovih gostiju ne mogu da prismrde na bilo koju domacu televiziju a hteli bi svi da budu neki mnogo bitni ljudi koji znaju sve moguce tajne sveta,pa se onda redjaju kod Tese i po desetine puta,jer im je to jedini nacin da se eksponiraju,posto ih inace niko ne zarezuje za suvu sljivu.
Uglavnom se sve svodi na ponavljanje iste mantre ,,Vucic je izdajnik,*****,prodao je Kosovo``,truju nas na x nacina,``vanzemaljci,``zestoki momci``Milosevic`` i slicne teme,i to sve zasnovana na nekim rekla kazala dokazima i cinjenicama.
E sada sto se tice visekrune ne bi me iznenadilo da je celi cirkus izreziran od strane ``Vodje``.
Naravno nadje se i neki normalan gost u moru budala....

Вишекруна је сад у Холандији, прави дисидент. Иначе, код Теше видим искрену намеру да направи нешто добро. Очекујем да убудуће буду звали већи број квалитетнијих гостију. Слушао сам баш јуче једног стручњака за наоружање с Машинског. Већину ствари га нисам разумео, али волео бих да таквих гостију буде више.

Вишекруна је сад у Холандији, прави дисидент. Иначе, код Теше видим искрену намеру да направи нешто добро. Очекујем да убудуће буду звали већи број квалитетнијих гостију. Слушао сам баш јуче једног стручњака за наоружање с Машинског. Већину ствари га нисам разумео, али волео бих да таквих гостију буде више.
Strucnjak je zato sto je pricao nesto sto ne razumes ili zato sto ne ume da objasni normalnim jezikom o cemu prica?
Ako nisi razumeo kako znas da je strucan za temu o kojoj je diskutovao?

Back