signali <3

Зоки

Legenda
Poruka
51.689
evo ja tvrdim da postoje signali, i sad samo ako umes da ih pratis mozes da shvatis njihov znacaj i velicinu...
daklem radi se o ljubavi i seksu logicno, misim zato i jeste tema ovde:)
misim kad kazem signali ne kazem da su od bopga ili visih sila vez od ljudi, iskustava i enegrije kokja se vekovima prenosi na nove narastaje
i sad ako ih zanemarimo ode mas u propas
el znate vi neki, ili vise, misim budite slobodni da podelite to sa nama
nema veze i ako su gluposti el i to nesto govori o coveku samim tim cinom cete privuci ljude slicne sebi :heart:
evo ja se napr. vec duze vreme pitam kako je nastala rec prkno, i sad mi pade na pamet slusaj ovo - PR - prtsanje K-***** NO-jasno ko dan, eto mislim da je to skriveni signla :rumenko:
a sad malo vi?
cepaj

Sviđaš mi se:
... ...- .. -.. .--- .- ... / -- .. / ... .
Mnogo mi se sviđaš:
-- -. --- --. --- / -- .. / ... . / ... ...- .. -.. .--- .- ...
Prestani da buljiš u mene:
.--. .-. . ... - .- -. .. / -.. .- / -... ..- .-.. .--- .. ... / ..- / -- . -. .
Lepa si:
.-.. . .--. .- / ... ..
Pijan si:
.--. .. .--- .- -. / ... ..
Debela si:
-.. . -... . .-.. .- / ... ..
Smaraš:
... -- .- .-. .- ...

Jel dosta Zoki?

evo ja tvrdim da postoje signali, i sad samo ako umes da ih pratis mozes da shvatis njihov znacaj i velicinu...
daklem radi se o ljubavi i seksu logicno, misim zato i jeste tema ovde:)
misim kad kazem signali ne kazem da su od bopga ili visih sila vez od ljudi, iskustava i enegrije kokja se vekovima prenosi na nove narastaje
i sad ako ih zanemarimo ode mas u propas
el znate vi neki, ili vise, misim budite slobodni da podelite to sa nama
nema veze i ako su gluposti el i to nesto govori o coveku samim tim cinom cete privuci ljude slicne sebi :heart:
evo ja se napr. vec duze vreme pitam kako je nastala rec prkno, i sad mi pade na pamet slusaj ovo - PR - prtsanje K-***** NO-jasno ko dan, eto mislim da je to skriveni signla :rumenko:
a sad malo vi?
cepaj

signal je kad se on pocese za patkku :rumenko::rumenko:

Back