SIDA je poprimila epidemioloske razmere u Srbiji

Stvarno ne razumem ljude koji pokusavaju da minimiziraju realnu opasnost od SIDE???? Ako se nastavi sa ovakvim ignorisanjem SIDE i ovakvim slabim edukovanjem stanovnistva za 10 odina bice u Srbiji 500 000 obolelih ejjj.

Pitam se da li su ovi ljudi koji pokusavaju da minimiziraju SIDU u stvari neki satanisticki sektasi koji i zele da se sto vise ljudi zarazi sidom i zato minimiziraju realnu opasnost???????????????????????????????

Stvarno ne razumem ljude koji pokusavaju da minimiziraju realnu opasnost od SIDE???? Ako se nastavi sa ovakvim ignorisanjem SIDE i ovakvim slabim edukovanjem stanovnistva za 10 odina bice u Srbiji 500 000 obolelih ejjj.

Pitam se da li su ovi ljudi koji pokusavaju da minimiziraju SIDU u stvari neki satanisticki sektasi koji i zele da se sto vise ljudi zarazi sidom i zato minimiziraju realnu opasnost???????????????????????????????
E,brate,aj iskuliraj malo:roll:
Idi i opali nesto,bice ti lakse:)

brate...jel si prestao vec da se rukujes sa ljudima i prskas sve povrsine oko sebe nekim antibakterijskim sr.anjem? :lol:

Cekaj vi samo kritikujete i podjebavate. OK. Ajde recite koja je to vasa filozofija u vezi SIDE?? Ajde recite kako vi vidite tu stvar posto ovo sto sam ja napisao na osnovu realnih saznjanja se vi na to sprdate i podsmevate. Dajte Vi neku konstruktivnu pricu da ima smisla i sa cinjenicama a ne ovako pisete kao deca u osnovnoj skoli..

Strana 4 ove teme... :neutral:

Vidi, ne treba dizati paniku, i biti paranoican oko ovoga. Ta bolest uveliko postoji i to je nasa surova realnost. Problem sam je u drustvu koje je dosta needukovano i neobrazovano u ovoj sferi zivota, a ni ove organizacije isl nista ne ukazuju na moguce implikacije. Ja sam samo objasnio kako bi trebalo da se statisticki posmatra, jer u kvantitativnoj statistici to je jedna pojava, kao sto je i kisna sezona kod monsunske klime:)

Verujem da je vecina citala na ovom ili nekom drugom forumu o svemu ovome, kako se prenosi, kako se stititi itd, tako da ne treba sada dizati frku oko toga.
Ja se iskreno uzasavam same pomisli o tom smrtonosnom virusu koji je odneo milione zivota, ali ne treba biti paranoican, i stalno se osvrtati oko sebe sa sumnjom ko je u rizicnoj grupi. Zato pamet u glavu:ok:

654yuv.jpg

Back