SIDA je mit!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Od pocetka sam sumnjao da sa AIDS-om nesto nije u redu....A danas sam siguran da su sve to izmislila farmaceutske industrija da bi na tome DEBELO ZARADILA.

Kao sto je izmislila i pticiji i svinjski grip i po celom svetu prodala STOTINE MILIONA (bezpotrebnih) VAKCINA i zardila mnoge milijarde dolara!

Kada se zaista pojavi nesto sto ce desetkovati covecanstvo, nece biti tolike frke.

Sada prvo hoce da nam pokupe pare.

Od pocetka sam sumnjao da sa AIDS-om nesto nije u redu....A danas sam siguran da su sve to izmislila farmaceutske industrija da bi na tome DEBELO ZARADILA.

Kao sto je izmislila i pticiji i svinjski grip i po celom svetu prodala STOTINE MILIONA (bezpotrebnih) VAKCINA i zardila mnoge milijarde dolara!

Kada se zaista pojavi nesto sto ce desetkovati covecanstvo, nece biti tolike frke.

Разлика између сиде и птичијег/свињког грипа је у томе што је сида покосила много људи, а од грипа нико није умро. Заправо у вези са тим грипом, људи су умирали од других болести, а наплашени су тим гриповима. Као што рекох, сида свакако постоји, и маните се тих педерских фора, као сида није опасна, мушкарци торбајте се у педу и тако даље.

Разлика између сиде и птичијег/свињког грипа је у томе што је сида покосила много људи, а од грипа нико није умро. Заправо у вези са тим грипом, људи су умирали од других болести, а наплашени су тим гриповима. Као што рекох, сида свакако постоји, и маните се тих педерских фора, као сида није опасна, мушкарци торбајте се у педу и тако даље.

Nije mnogo ljudi pomrlo od side, VEC OD LEKOVA kojima su ih NAVODNO lecili od side.....Smislili su oni to DOBRO....

Da je sida tako opasna i da se tako siri kako kazu da se siri - vec bi do sada celo covecanstvo bilo zarazeno.

I postojalo bi hiljde bolnica gde bi se oboleli cuvali kada su u zadnjoj fazi.

A ne postoji NI JEDNA!

Nije mnogo ljudi pomrlo od side, VEC OD LEKOVA kojima su ih NAVODNO lecili od side.....Smislili su oni to DOBRO....

Da je sida tako opasna i da se tako siri kako kazu da se siri - vec bi do sada celo covecanstvo bilo zarazeno.

A ne postoji NI JEDNA!

А шта је са онима који се НИСУ лечили од сиде а умрли су од исте? Значи никакви лекови против сиде, ништа.

И не требају болнице за оболеле у последњој фази. Јер се не шири ваздухом нити додиром. Искључиво преко крви. Чак не мора ни сексуалним односом да се пренесе, ако не дође до стварања рана приликом односа.

А шта је са онима који се НИСУ лечили од сиде а умрли су од исте? Значи никакви лекови против сиде, ништа.

И не требају болнице за оболеле у последњој фази. Јер се не шири ваздухом нити додиром. Искључиво преко крви. Чак не мора ни сексуалним односом да се пренесе, ако не дође до стварања рана приликом односа.

Preko takozvanih "humanitarnih akcija" i "lekra bez granica" zarazavaju vakcinacijama one nesrecne ljude u Africi raznim bolestinama, pa kazu da su umrli od side....Isprobavaju, isprobavaju....Tako odrzavaju svetsku TENZIJU....

Zasto Magic Johnson nije umro, a bio je "HIV pozitivan" vec 10 godina? A živ je i zdrav dan danas....

Preko takozvanih "humanitarnih akcija" i "lekra bez granica" zarazavaju vakcinacijama one nesrecne ljude u Africi raznim bolestinama, pa kazu da su umrli od side....Isprobavaju, isprobavaju....Tako odrzavaju svetsku TENZIJU....

Zasto Magic Johnson nije umro, a bio je "HIV pozitivan" vec 10 godina? A živ je i zdrav dan danas....

A zašto je onda umro Fredi Merkjuri?

.. dobro jutro Kolumbo!!! otkrio si toplu vodu "na" saksiji!!!
.. virus side je laboratorijski virus, "napravljen je u pariskom institutu Luj Paster, po narudžbini "globalnih" moćnika, a u cilju istrebljenja crne afričke populacije, iz razloga što ratovi izazvani delovanjem stranih obaveštajnih nisu doneli očekivane rezultate, a veliko rudno bogatstvo, prosto, vapi da bude opljačkano... virus su početkom osamdesetih posejali lekari dobre volje( lekari bez granica), na čijem je čelu jedno vreme bio bernar kušner(koji je jedan od suosnivača)...
.. ko nije lenj može da izgugla neku statistiku da se uveri koliki je narod satrven, bukvakno, virusom side... ali, uvek postoji neko "ali", malo se otrgao kontroli...

A ne postoji NI JEDNA!
ovde se slazem sa tobom.. naime, test na HIV virus je takav da NE DETEKTUJE sam virus vec ANTITELA na njega..medjutim ako u čovečjem organizmu postoje antitela na HIV, to jedino znaci da je virus nekada bio prisutan a ne da se virus još uvek nalazi u telu.. ljudi, pa mi svi imamo antitela na male boginje, pa ne znaci da smo svi bolesni od malihboginja.. zatim kad tu osobu proglase hiv pozitivnom krece industrija.. daju se lekovi koji od jetre naprave karfiol a od bubrega suve smokve...

ovde se slazem sa tobom.. naime, test na HIV virus je takav da NE DETEKTUJE sam virus vec ANTITELA na njega..medjutim ako u čovečjem organizmu postoje antitela na HIV, to jedino znaci da je virus nekada bio prisutan a ne da se virus još uvek nalazi u telu.. ljudi, pa mi svi imamo antitela na male boginje, pa ne znaci da smo svi bolesni od malihboginja.. zatim kad tu osobu proglase hiv pozitivnom krece industrija.. daju se lekovi koji od jetre naprave karfiol a od bubrega suve smokve...

.. otprilike... mada, svi lekovi, znači svi, štetno utiču na jetricu i bubrege, neki manje, a neki više, kao i sve što pojedemo i popijemo....

A ne postoji NI JEDNA!

Ala ti lupetas covece, toliko neinformisanog coveka davno nisam imao prilike da "upoznam", treba da te bude sramota...

Zato sto covek redovno menja krv, ide na terapije i ostale glposti. Takodje opet lupetas, covek je HIV pozitivan vec 20godina, takodje velika razlika je biti HIV pozitivan i AIDS pozitivan,,,,

idi pali babu da ti štrika najke

Blajbi, kada dodjes sledeci put u BG, javi mi se, idemo do instituta za infektivne bolesti, ja cu da ti inakulisem virus HIV-a u krvotok? Moze? :)
Pa mu ti posle objasni kako ne postoji! :D

Pa prvo se radi ELISA test koji detektuje antitela na antigene HIV virusa.
Ako se ELISA test pokaze kao pozitivan, onda se radi Western blot test, koji detektuje proteine koje kodira genom HIV virusa.
Tek ako su i ELISA i Western blot dali pozitivan nalaz, pacijent se proglasava HIV+, sto ne znaci da ima AIDS naravno.

Jedan od parametara koji se takodje gleda je broj CD4+ T-limfocita u krvi. Tek kada ovaj broj padne ispod 200 kopija se za osobu kaze da ima AIDS.

Poslednja izmena:

Jako mi je žao što imaš sidu. Nadam se da ćeš se izlečiti, lekovi se pojavljuju a imamo i prvi slučaj 100 posto izlečenog. Držim ti fige, drži se!!!

(Uvek nosi kondome sa sobom, ako partneri slučajno nemaju da im daš)

Back