Sida ili trudnoca?

Zbog side ili zbog trudnoce?

• Zbog side.

• Zbo0g trudnoce.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
shvatam ja to potpuno, da sam ja kriv ako se zarazim...

ajd sad, necu koristiti kondom najverovatnije i dalje, pa da zavrsimo s tim. Eto iskreno.

slazem se sa tobom
postoji ionako milijarde i milijarde bolesti. A j b g ja sam uvek verovavao svojim devojkama, nemam sta da sumnjam. a i bile su nevine xD -uglavnom ( lol da kao usput xD)
Mada nikada ne bih imao nezasticen seks sa nekime koga sam upoznao na nekom mestu i posle kao dan dva. Nemam pojma, to mi je rizik vec. Mada rizik je uvek tu. Mislim da cu se presaltati vremenom na koriscenje kondoma, kada prevalim jedno recimo 21vu, posto predpostavljam da cu morati da pomeram na gore starosnu dob devojaka, i da kako pomeram to, ce biti sve manje i manje nevinih xD. Inace mrzim kondom mnogo, osecaj je bedan :/

Muskarci, da li stavljate koristite kondom da bi se zastitili od side i drugih bolesti ili da bi se zastitili od ocinstva? Zenske, da li insistirate na kondomu zbog trudnoce ili se plasite bolesti?

Oni koji ce dati odgovor u stilu "i jedno i drugo" neka izmere u svojoj glavi cega se vise plase.

Insistiram na kondomu zbog oba...ne koristim pilue.......ali mislim da je to ipak više zbog bebe...jesam bila sa par promiskuitetnih osoba, ali su bili zdravi...bar što se fizičkog zdravlja tiče.

Onaj ko je vekovima osmišljavao ku'rton rukovodio se humanim razlozima,
dakle sprečavanjem neželjenog začeća nakon muške ejakulacije.
Onaj ko je u samo par godina 'osmislio' sidu, hepatititise C, D, E, F i ostale
neizlečive tzv. polne boleštine, rukovodio se razlozima merkantilne prirode,
dakle enormnom zaradom koju donosi proizvodnja i trgovina preparatima koji
šatro štite od pomenutih B i pospešuju enormnu kupovinu istih P.

Moja malenkost redovno upotrebljava prezervative, rukovodeći se i jednim
i drugim - ne želim da mi ljubavnica "za jedno veče" (tipa Linda, Šiki, mala
Veštica, Ludača i ostale) nakon nekoliko nedelja zakuca na vrata držeći se
za vanbračno naduti stomak koji je pre samo par meseci izgledao zategnut,
sexi i prilično neodoljiv.
Takođe, ne želim da repliciram Tomu Henksu i konkurišem za Oskara u
dramskoj priči sličnoj onoj iz njegove Filadelfije. Pu, pu - daleko bilo! :mrgreen:

Back