Si siguran da je tvoje dete zaista tvoje?

Max Hoover

Obećava
Banovan
Poruka
54
opet, statistike u srbiji nema, tu smo gde smo, balkan yebiga.
negde drugde pak rade statistiku, i u slucajevima gde muskarci traze proveru ocisinstva, DNA test kaze da u 30% slucajeva deca su komsijska.

Paternity fraud is rampant in the U.S.

30% of those named as fathers who test for paternity find they are not the biological father.

Source: http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=48871xo

kod nas je jos gore.
kupio sam caletu stan tamo u centru, burazer mi je super zahvalan jer sve udate brzo dovede na kar dok mi je cale u vikendici tokom leta..
te nase divne, nezne,, pazljive lepe i verne zenice.

pazi sta radis kolega! otvori cetvoro ociju

Poslednja izmena:
Ovo je tako ogavno sto pises,ne znam kako ti samo sve ovo pada na pamet.Gadi mi se da se sluzim istom metodom kao i ti al hajd ako polazis od ovoga onda se lepo zapitaj, jesi li ti sin svog oca i jeli tvoje dete tvoje il hranis komsijino.Sta reci nego fuj.Ispade sad cela Srbija kurvanlook.Samo mi nije jasno u koju kategoriju spadaju ti vrli muskarci koji naprave dete pa onda prepuste komsiji da ga hrani

Ovo je tako ogavno sto pises,ne znam kako ti samo sve ovo pada na pamet.Gadi mi se da se sluzim istom metodom kao i ti al hajd ako polazis od ovoga onda se lepo zapitaj, jesi li ti sin svog oca i jeli tvoje dete tvoje il hranis komsijino.Sta reci nego fuj.Ispade sad cela Srbija kurvanlook.Samo mi nije jasno u koju kategoriju spadaju ti vrli muskarci koji naprave dete pa onda prepuste komsiji da ga hrani

da, mnoge zene su ogavne, quuuureve i gold digerke. slazem se da je ogavno i to pokusavam da kazem svojim kolegama muskarcima. statistika je neumoljiva ovde, nije to kao neko nekog pita za misljenje, nego rezultati testova.
hvala na ucescu.

zaista je ogavno

Poslednja izmena:
Gadi mi se da se sluzim istom metodom kao i ti al hajd ako polazis od ovoga onda se lepo zapitaj, jesi li ti sin svog oca i jeli tvoje dete tvoje il hranis komsijino.

Ovako lepo test po rođenju i odma se zna i ko mu je otac a ko majka i kraj priče.

Sta reci nego fuj.Ispade sad cela Srbija kurvanlook.

Neradi se samo o Srbiji...

Samo mi nije jasno u koju kategoriju spadaju ti vrli muskarci koji naprave dete pa onda prepuste komsiji da ga hrani

Hoćeš reći da su žene nevine u svemu samo zato što su žene? Za bebu je ipak potrebno dvoje... Ako su varali,krivi su oboje što su varali,ali je žena ta koja pokušava da podmetne kukavičje jaje,i samim tim je njena krivica mnogo veća..

Uostalom ako su sve tako dobre i poštene,sta im smeta jedan najobičniji test!??

Ako bi se to uvelo zakonom, onda bi bilo samo više abortusa i ništa više.
Treba znati, da i test DNK nije 100% siguran i uvijek ostane ono zrno sumlje.

Kad razmišljaš o tome, treba uvijek polaziti od sebe;
Da li bi ti želio, da se sazna, da tvoj otac nije pravi tvoj otac?
Vjerovatno bi većina rekla- ostavi to sad na miru i ne želim nikakve testove jer bi mogao nastati haos u porodici.

da, mnoge zene su ogavne, quuuureve i gold digerke. slazem se da je ogavno i to pokusavam da kazem svojim kolegama muskarcima. statistika je neumoljiva ovde, nije to kao neko nekog pita za misljenje, nego rezultati testova.
hvala na ucescu.

zaista je ogavno

Testovi su US - zar ne, a ti izvodis zakljucak da je u Srbiji jos gore - imas kristalnu kuglu, pa znas?

Bitno je da si se ti nama opet pohvalio da imas para, da ti je brat veliki ye8ach (doduse, kao moralna gromada - nisi mu objasnio da je no-no dovoditi na "kar" tudje zene).

I te uzasne zene se same ye8u? A da, to su veliki ye8achi u pitanje i njihove porive ne dovodimo u pitanje, oni su sami po sebi bezgresni...

Tamo gde si ne smes da pisnes, pa si spojenim sudovima dosao ovde, gde se ti i tebi slicni tolerisu. Uzgred, kukumavchish ne k'o zena, nego kao malo dete.

Ako pomeneš test očinstva ženi ima odma da se naroguši jer kako smeš da to pomisliš...
Lično mislim da bi taj test morao da se izvrši odma pri rođenju deteta,i da se lepo zna ko je ko i onda nema problema i trauma...

Jedan moj profesor i jedan prijatelj...ista priča : dugo nisu imali dece, poslali žene u Matarušku banju i dobili decu. Posle toga nisu mogli da dobiju drugo dete. Obojica su mi to kroz šalu i smeh pričali. Jako vole tu decu i ne pada im na pamet provera očinstva. To su njihova deca i tačka.

Uostalom zar nije bolje imati dete žene koju voliš nego usvojiti dete nepoznatih roditelja?

tebe je neka zestoko opekla
u stvari, nije te neka zestoko opekla, nego su te opekle izgleda sve sa kojim si bio
to ipak malo vise govori o tebi, nego njima ;)
ti pravis pogrsne izbore

Može tako a može i ovako: u blizini dotičnog emotivnog i inteligentnog muškarca su se našle materijalističke seljanke, brzoplete, površne, samoljubive
Seljančice kojima nije najgora stvar da poduhvate odredjenu mušku osobu za polni organ iako i otac može da joj bude
Najgora stvar koja može da im se desi je trajni povratak u selo iz kog potiču

- - - - - - - - - -

Jedan moj profesor i jedan prijatelj...ista priča : dugo nisu imali dece, poslali žene u Matarušku banju i dobili decu. Posle toga nisu mogli da dobiju drugo dete. Obojica su mi to kroz šalu i smeh pričali. Jako vole tu decu i ne pada im na pamet provera očinstva. To su njihova deca i tačka.

Uostalom zar nije bolje imati dete žene koju voliš nego usvojiti dete nepoznatih roditelja?

strašno... evo zagrcnuh se kafom... kah.. kah...
svuda ista priča... ni onaj taksista ne bi znao da ni jedno dete nije njegovo da posle operacije nije radio kontrolu sperme...

nego, ima i nas muškaraca koji smo takve konstitucije, fizičke i psihičke da odmah na kec u porodilištu znamo koje je naše dete
kao prvo - kod mene ne može biti žensko (promašen pos'o i izgubljenih 7 do 9 meseci)
niko u familiji nije omanuo, u konstantnoj smo ekspanziji sa prezimenom
još pd Turaka

negde drugde pak rade statistiku, i u slucajevima gde muskarci traze proveru ocisinstva, DNA test kaze da u 30% slucajeva deca su komsijska.

kod nas je jos gore.
kupio sam caletu stan tamo u centru, burazer mi je super zahvalan jer sve udate brzo dovede na kar dok mi je cale u vikendici tokom leta..

Po toj logici ni ti nisi sin svog oca:)

kod nas je jos gore.

A od kud znas da ti je to cale a ono burazer? Mislim da je mama sarala s kim je stigla. Tesko da ste vas trojica iste krvi, ti i brat imate zajednicku majku ali cale nista s vama nema osim iluzije da ste njegovi.

strašno... evo zagrcnuh se kafom... kah.. kah...
svuda ista priča... ni onaj taksista ne bi znao da ni jedno dete nije njegovo da posle operacije nije radio kontrolu sperme...

nego, ima i nas muškaraca koji smo takve konstitucije, fizičke i psihičke da odmah na kec u porodilištu znamo koje je naše dete
kao prvo - kod mene ne može biti žensko (promašen pos'o i izgubljenih 7 do 9 meseci)
niko u familiji nije omanuo, u konstantnoj smo ekspanziji sa prezimenom
još pd Turaka

Kada ne postoji drugi, bolji, po čovečanstvo vredniji način da se "bude u ekspanziji", čoveku uvek ostaje da se teši kako je dao svoj doprinos čovečanstvu praveći mušku decu.

- - - - - - - - - -

joj slatka i tebe zeza ovaj SILVER METOD

nego, baš dobro što si stigla da kontrolišeš mišljenje o ovoj pojavi
ako zaključaš temu pojava neće postojati
kao ni seoski incest, sodomija po selu i pederluk

Nego pošto tema nije to nego ovo onda da nastavimo al da se pojedine žene ne uvrede
Biologija je jedno narodni običaji tj milje navika drugo

Sad da po[ten forumaš od banovanja kompleksaških (ovi što uredjuju a glume penis na biciklu) pita ko lakše ostavlja dete pored kontejenra žene ili muškarci
ti bi se naljutila
i armija tebi sličnih

muškarac ipak ide onom logikom - kad se rodilo valja ga i ljuljati
žena jok

mada oće žena da usvoji dete al opština da plati
to se zove ono - starateljstvo
ako opštine neće da plati samo vrati dete do kontejnera
uostalom - nije njeno a ni opština neće da plati

Poslednja izmena:
A jeste smešno, svi vi koji po vasceli dan cmizdrite na ovom pdf-u kako su žene ovakve i onakve, kako ničemu ne služe, ružne su, glupe, lenje, nisu ni za šta bolje sem da rađaju decu i muče, vi ste jači, superiorniji i dominantni, a na kraju ispade da tu istu bezvrednu ženu ne umete sprečiti da vam nabije rogove i uvali tuđe dete osim da pišete peticiju ne bi li vam država omogućila DNK test. Hahahaha, ulepšali ste mi jutro. Od srca vam hvala.

Poslednja izmena:
A od kud znas da ti je to cale a ono burazer? Mislim da je mama sarala s kim je stigla. Tesko da ste vas trojica iste krvi, ti i brat imate zajednicku majku ali cale nista s vama nema osim iluzije da ste njegovi.

srecna-porodica.jpg

na sici se sve jasno vidi

Back