Си-Ен-Ен: Америка иде ка ивици провалије и вуче свет за собом

У недостатку одговора и у ОЗБИЉНОЈ ЗАБРИНУТОСТИ коју је узроковао увод теме,
форумска НАТО-талибанија и шабанија се са разлогом ућутала! z:lol:

У недостатку одговора и у ОЗБИЉНОЈ ЗАБРИНУТОСТИ коју је узроковао увод теме,
форумска НАТО-талибанија и шабанија се са разлогом ућутала! z:lol:
Nemaju argumentaciju. Ovaj maks relativizuje stvari.

Ja mu objasnjavam sta radi npr samo jedan modernizovani mig 29.

I dok mu to objasnjavam na put Srbije stizu ruski pvo sistemi. (Ono sto nam je trebalo devedesetih, nema veze tu je).

On relativizira, ne valja mu maskirovka a verujem da je prvi put cuo za rusku vojnu doktrinu.

Npr, za nasu eskadrilu migova, prema nato standardima treba 30 aviona nato saveza, i to je lepo, nasi raketasi vriste od radosti. A tek svaki sesti avion natoa je operativan.

Da poentiram, zakljucak je
NE ZAEBAVAJTE SE.

Nemaju argumentaciju. Ovaj maks relativizuje stvari.

Ja mu objasnjavam sta radi npr samo jedan modernizovani mig 29.

I dok mu to objasnjavam na put Srbije stizu ruski pvo sistemi. (Ono sto nam je trebalo devedesetih, nema veze tu je).

On relativizira, ne valja mu maskirovka a verujem da je prvi put cuo za rusku vojnu doktrinu.

Npr, za nasu eskadrilu migova, prema nato standardima treba 30 aviona nato saveza, i to je lepo, nasi raketasi vriste od radosti. A tek svaki sesti avion natoa je operativan.

Da poentiram, zakljucak je
NE ZAEBAVAJTE SE.
Koliko stotina miliona Rusa smatraš da će izgubiti glavu, u tom svetskom ratu koji opisuješ

Koliko stotina miliona Rusa smatraš da će izgubiti glavu, u tom svetskom ratu koji opisuješ
Ne smarajte me necu da vas ucim za dzabe.

Jos tebi odgovorim a onda svi pravac u skolske klupe.

Koliko stotina miliona amerikanaca ce poginuti za kurtijeve registarske tablice?

Ste normalni.

A drugo, svetski ratovi ne postoje, to je jedan veliki rat, planetarna istorija je istorija ratovanja jos od momenta kada majmun nije pobegao nego uzeo granu i udario krokodila u glavu.

Bez citata, ne ucim vas vise dzabe.

Ne smarajte me necu da vas ucim za dzabe.

Jos tebi odgovorim a onda svi pravac u skolske klupe.

Koliko stotina miliona amerikanaca ce poginuti za kurtijeve registarske tablice?

Ste normalni.

Bez citata, ne ucim vas vise dzabe.
Znači priznaješ tzv. Šormazov aksiom, a to je da je amerika jedina sila sveta

ЏЕГИ, да се више не понављамо само признај : ДА или НЕ?

Да ли је цео твој бес против Руса изазвало 20$ за које су те заврнули она двојица Руса са руског КАМАЗА? z:lol:
KAMAZ-M1842.jpg
Odradila sve u jednom dahu a oni je zakinuli za tarifu....da su znali kakvo ce se prokletstvo nadviti nad Rusijom tim cinom mislim da bi joj dali i 100$

Није пропала Албанија па неће ни Америка

Сат откуцава у поноћ: Америка на ивици, милион људи у опасности​

Ако се у америчком Конгресу у последњи час не постигне договор о новом буџету, федерална влада САД би могла поново да буде затворена, јер актуелни закон о њеном финансирању истиче данас у поноћ.
То би значило да око милион стално запослених и хонорараца који раде за федералну владу престају да обављају посао, јер се не зна одакле ће бити плаћени, преноси Танјуг.
https://rs.sputniknews.com/20210930...vici-milion-ljudi-u-opasnosti-1130284217.html

Хелп РУСИЈА, ХЕЕЛП..........! Mayday, meydey, meydey...! :orkestar:

Енергетска криза се погоршава: Европа тражи од Русије више угља z:lol:

1114180846_0:160:3073:1888_1280x0_80_0_0_d7a7cd851598bde9004b2dc03bd97be1.jpg.webp

Европа у којој је тренутно несташица природног гаса, почела је да тражи од Русије више угља, пише Блумберг, позивајући се на неименоване изворе.
Данас је цена новембарских фјучерса на гас побила још један рекорд и достигла 1.073 долара за хиљада кубних метара.
Представници две руске компаније су саопштили агенцији да су произвођачи струје приморани на то како би смањили енергетску кризу у зимском периоду.
По њиховим речима, Европа је протеклих година у значајној мери смањила употребу угља из еколошких разлога, али се сада суочила са проблемима у снабдевању..........
https://rs.sputniknews.com/20210930/evropa-trazi-od-rusije-jos-uglja-1130300265.html

• Haha
Reactions: iig
Ne mogu oni ceo svet da pokupe ... samo satelite.

Upravo sateliti i plaćaju ovakve naslove jer ih USA pušta niz vodu i za njih to propast

Što se tiče USA kao USA oni će da se izvuku i da budu ono što su i bili nekad - normalna država , bez zapadnoevropskih budalaština.

Хелп РУСИЈА, ХЕЕЛП..........! Mayday, meydey, meydey...!:orkestar:
JA DA SAM RUS, DAO BIH IM SAMO NOVICOK

jel ste srali da vas trujemo, e sada se yebite - sifra: novi-kaza-cok

samo svabama i nama srbima, a evropa neka pati malo, neka se smrzne kada je eu-ROBIJA, EU-DROMFULJA KOJA NAS JE BOMBARDOVALA I TVOJ VUCICI JOJ SE KLANJA

ma ja da sam rus, ni svabama ne bih dao energente, zezao bih ih svako malo.

jel ste srali? e sada se yebite! mi ameri cemo poslati eu ukapljeni plin, ali malo sutra - crknite dusmani!

nego zeleni neka duvaju u vetrenjace, a na energente embargo- ne dajte majku im hohstaplersku!

nego su tvoji rusi glupi kao cuskije, gluplji od ukra!

vi li ste oni koji ste nas zayebavali za novicok? e sad igrajte kazacok, pa se zagrejte, a energente cete ovo - srednji prst - da dobijete!

Poslednja izmena:

Енергетска криза се погоршава: Европа тражи од Русије више угља z:lol:

ma, salji kinezima, eu-robija ima moralne skrupule - prljava tech, ugalj, bljaks, nije zelena tech..

eu-robiji, ovo - srednji prst.:besna: fak ju bajden,end fak ju merkel

Back