- Poruka
- 15.545
Spamujemo.nisam išao u b0j0vne škole poput vas, JNA tetovažo broj 432056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spamujemo.nisam išao u b0j0vne škole poput vas, JNA tetovažo broj 432056
У недостатку одговора и у ОЗБИЉНОЈ ЗАБРИНУТОСТИ коју је узроковао увод теме,Spamujemo.
Nemaju argumentaciju. Ovaj maks relativizuje stvari.У недостатку одговора и у ОЗБИЉНОЈ ЗАБРИНУТОСТИ коју је узроковао увод теме,
форумска НАТО-талибанија и шабанија се са разлогом ућутала!![]()
Koliko stotina miliona Rusa smatraš da će izgubiti glavu, u tom svetskom ratu koji opisuješNemaju argumentaciju. Ovaj maks relativizuje stvari.
Ja mu objasnjavam sta radi npr samo jedan modernizovani mig 29.
I dok mu to objasnjavam na put Srbije stizu ruski pvo sistemi. (Ono sto nam je trebalo devedesetih, nema veze tu je).
On relativizira, ne valja mu maskirovka a verujem da je prvi put cuo za rusku vojnu doktrinu.
Npr, za nasu eskadrilu migova, prema nato standardima treba 30 aviona nato saveza, i to je lepo, nasi raketasi vriste od radosti. A tek svaki sesti avion natoa je operativan.
Da poentiram, zakljucak je
NE ZAEBAVAJTE SE.
Ne smarajte me necu da vas ucim za dzabe.Koliko stotina miliona Rusa smatraš da će izgubiti glavu, u tom svetskom ratu koji opisuješ
Znači priznaješ tzv. Šormazov aksiom, a to je da je amerika jedina sila svetaNe smarajte me necu da vas ucim za dzabe.
Jos tebi odgovorim a onda svi pravac u skolske klupe.
Koliko stotina miliona amerikanaca ce poginuti za kurtijeve registarske tablice?
Ste normalni.
Bez citata, ne ucim vas vise dzabe.
Odradila sve u jednom dahu a oni je zakinuli za tarifu....da su znali kakvo ce se prokletstvo nadviti nad Rusijom tim cinom mislim da bi joj dali i 100$ЏЕГИ, да се више не понављамо само признај : ДА или НЕ?
Да ли је цео твој бес против Руса изазвало 20$ за које су те заврнули она двојица Руса са руског КАМАЗА?
![]()
a *sad* veruješ sienenu?
Није пропала Албанија па неће ни Америка
Ne mogu oni ceo svet da pokupe ... samo satelite.
ma to je samo cifra, napisacemo koliko nam treba, sad vidimo vec malo nam je 3.5, treba nam 4,6 trilioncica, IMA SE MOZE SEСат откуцава у поноћ: Америка на ивици, милион људи у опасности
JA DA SAM RUS, DAO BIH IM SAMO NOVICOKХелп РУСИЈА, ХЕЕЛП..........! Mayday, meydey, meydey...!![]()
ma, salji kinezima, eu-robija ima moralne skrupule - prljava tech, ugalj, bljaks, nije zelena tech..Енергетска криза се погоршава: Европа тражи од Русије више угља