Си-Ен-Ен: Америка иде ка ивици провалије и вуче свет за собом

Poruka
27.467

Stephen Collinson

https://edition.cnn.com/2021/09/28/world/meanwhile-in-america-september-28-intl/index.html
UsflagBBC.jpg

"Ово је играње с глобалном економијом, оцењује америчка тв станица Си-Ен-Ен у данашњем коментару поводом неслоге између републиканаца и демократа у Конгресу да се подигне лимит за задуживање владе, како би могла да настави да измирује своје финансијске обавезе.
Сједињене Америчке Државе иду према литици јер је на Конгресу одлука о подизању плафона до којег може да се задужи америчка влада. Ако ствари крену наопако, последице ће се осетити далеко изван граница САД-а.."

С обзиром на то да америчка влада троши више него што приходује, била би приморана да престане са сервисирањем дуга - па би исплате војних плата, државних пензија и других бенефиција пресушиле.
Ако већ знамо да национални дуг Великог Сотоне тренутно износи 29.000 милијарди долара, очекивана би била
забринутост БЕОГРАДСКИХ КВИСЛИНГА и НАТО-муџахедина
, за њих ће славине бити принудно заврнуте! z:lol:

Дакле, какав ће политички утицај имати све дубља унутрашња политичка и економска криза у постојбини
демократије старије од диносауруса и птеродактила и аустралопитекуса?
:think:

Pisao sam za povlacenja.

Pogodio Siriju i Avganistan,
cekam jos Kosovo da mi prodje do kraja godine
(ma i sledece umem da cekam)
Zatim Irak.

Za 4+ prvo poluvreme.

A uplacen je tiket posebno za drugo poluvreme.

U drugom poluvremenu sam igrao 7+ na ujedinjavanje srpskog faktora, za ovo ce trebati decenija dve. Srbija nikad veca!

//////

Patata kalijente ce mi da zenu ako prodje tiket.

/////

Nece amerika propasti finansijski, ekonomski.
Jer ce pre toga goreti u gradjanskom ratu.
Terorizam ce se vratiti kuci pre dolara.

Pisao sam za povlacenja.
Pogodio Siriju i Avganistan,
cekam jos Kosovo da mi prodje do kraja godine
(ma i sledece umem da cekam)
Zatim Irak.

Za 4+ prvo poluvreme.

A uplacen je tiket posebno za drugo poluvreme.

U drugom poluvremenu sam igrao 7+ na ujedinjavanje srpskog faktora, za ovo ce trebati decenija dve. Srbija nikad veca!
Одлично! Ако хоћеш кладионицу - БЕЖАНИЈА СА КОСОВА је око2025-те! :cool:

//////
Patata kalijente ce mi da zenu ako prodje tiket.
/////
Nece amerika propasti finansijski, ekonomski.
Jer ce pre toga goreti u gradjanskom ratu.
Terorizam ce se vratiti kuci pre dolara.
Ако тикет прође, његова жена ће направити лумперајку са музиком! :orkestar:

a kako će da ušetaju, preko crnog mora?
Ti ne znas ko su Rusi.

Ne znas koja je ruska vojna doktorina.

Nisi cuo za maskirovku.

Ako bude trebalo tenkovi su tu za 15 min na teritoriji Kim. Za sat vremena su na pristinskom aerodromu.

A ako gresim i ne koriste maskirovku - tu su istog dana konflikta.

No, ovom trenutku u vremenu bi odgovarao samo 1 ruski ili srpski vojni heliKopter. 1 je dovoljan da anulira vojnu moc rosu na jarinju. Da ne pisem da na Kosovu nema letalica koje bi nato podigao na nasa 3 miga koja su nadletala. A dalje, upravo nam stizu pvo sistemi iz Rusije dok ti ja ovo objasnjavam.

Vrati se u skolu, uci, citaj, obrazuj se nije sramota.

Stephen Collinson

https://edition.cnn.com/2021/09/28/world/meanwhile-in-america-september-28-intl/index.html
UsflagBBC.jpg

"Ово је играње с глобалном економијом, оцењује америчка тв станица Си-Ен-Ен у данашњем коментару поводом неслоге између републиканаца и демократа у Конгресу да се подигне лимит за задуживање владе, како би могла да настави да измирује своје финансијске обавезе.
Сједињене Америчке Државе иду према литици јер је на Конгресу одлука о подизању плафона до којег може да се задужи америчка влада. Ако ствари крену наопако, последице ће се осетити далеко изван граница САД-а.."

С обзиром на то да америчка влада троши више него што приходује, била би приморана да престане са сервисирањем дуга - па би исплате војних плата, државних пензија и других бенефиција пресушиле.
Ако већ знамо да национални дуг Великог Сотоне тренутно износи 29.000 милијарди долара, очекивана би била
забринутост БЕОГРАДСКИХ КВИСЛИНГА и НАТО-муџахедина
, за њих ће славине бити принудно заврнуте! z:lol:

Дакле, какав ће политички утицај имати све дубља унутрашња политичка и економска криза у постојбини
демократије старије од диносауруса и птеродактила и аустралопитекуса?
:think:
Ne mogu oni ceo svet da pokupe ... samo satelite.

Ti ne znas ko su Rusi.

Ne znas koja je ruska vojna doktorina.

Nisi cuo za maskirovku.

Ako bude trebalo tenkovi su tu za 15 min na teritoriji Kim. Za sat vremena su na pristinskom aerodromu.

A ako gresim i ne koriste maskirovku - tu su istog dana konflikta.

No, ovom trenutku u vremenu bi odgovarao samo 1 ruski ili srpski vojni heliKopter. 1 je dovoljan da anulira vojnu moc rosu na jarinju. Da ne pisem da na Kosovu nema letalica koje bi nato podigao na nasa 3 miga koja su nadletala. A dalje, upravo nam stizu pvo sistemi iz Rusije dok ti ja ovo objasnjavam.

Vrati se u skolu, uci, citaj, obrazuj se nije sramota.
e sve ti verujem, ali ti precenjuješ koliko je klutin spreman da žrtvuje

Јесте! Ви НАТО-МУЏАХЕДИНИ добићете од Путина право без накнаде на чишћењу
минских поља и екслузивно право на саможртвовање у име разминирања касетних бомби! z:lol:

Јесте! Ви НАТО-МУЏАХЕДИНИ добићете од Путина право без накнаде на чишћењу
минских поља и екслузивно право на саможртвовање у име разминирања касетних бомби! z:lol:
mislim za Srbe, posebno za Aleksandra Vučića

Ne. Izvini ne ljuti se ali mislim da nisi upucen.

Putin je kgb. Kgb je osnovao Srbin.

Rusija i Srbija su nokat i palac.

Seti se narednih godina sta smo pisali danas. Uvek kazem polako mladi smo videcemo za zivota. ☺

Uci se, ne brini.

Pokazalo se na kosovu sa kartonskim maketama aviona. Srbi poredjaju avione od papira a nato ispaljuje rakete od 100.000+ dolara da gadja papirnu maketu, papirne avione... ☺
ja sam išao kroz svakakve škole i nikad u životu nam nije tema bila

e decu aj da učimo o ruskoj vojnoj taktici

Back