SHWALLER

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kedi:
Slatkoreciv i uvek nadje neku temu. Oci kao na zejtinu, cakle se i saraju...Siguran u sebe i cesto ozenjen. Mada znam jednog zemunskog svalera koji se nikada nije zenio, nije stigao, i sve pare je spiskao na zene i kafanu.
A pre neko vece sam upoznala super modernog-turbo baju, koji mi je sedeci za sankom (sa svojom ekipom) pored mene i mog decka predlagao raznorazne pozicije za oral. I sve vreme se smeskao kao da razgovaramo o mojoj dragoj tetki. Doduse, bio je diskretan i nije vikao na sav glas. I moram priznati, da mi je za trenutak zagolicao mastu...:roll:

gde se ti to šmucaš? :D kakva su ti to mesta sa tim diskretnim šankovima?

Kedi:
Mada to diskretan je znacilo da sam morala da mu se priblizim jer ga nista nisam cula od buke...
Hmm, da, da,...obicno se ljudi priblizavaju jedni drugima zbog buke u lokalu...:)...nego, bas si mogla, kad si vec pocela, da podelis, onako diskretno i sa nama te njegove ideje :p ...mi , ovde, uvek volimo nesto novo da saznamo...

E pa ne znam, vidis da se Bettica odmah zabrinula! :)
Tip je bio u fazonu, ti tj, ja samo postoji, a ja cu da odradim ostatak posla. I mogu ti reci da je bila vrh za*ebancija. Bar za mene! 8-)

Neki tradicionalno neverni muskarci su prilicno neuglednog izgleda i ne skrecu paznju na sebe. Ja bih cak rekla da izgledaju i poprilicno bez veze, a onda se tako na finjaka bezazleno prisljamce i dok se okrenes postao je nesto kao osoba od poverenja, drug ali bas i ne, i do startovanja fali jos samo jako malo. I tako naivno i nevino skliznu u ulogu svalera i varaju svoje devojke i supruge.

phenomenon:
Neki tradicionalno neverni muskarci su prilicno neuglednog izgleda i ne skrecu paznju na sebe. Ja bih cak rekla da izgledaju i poprilicno bez veze, a onda se tako na finjaka bezazleno prisljamce i dok se okrenes postao je nesto kao osoba od poverenja, drug ali bas i ne, i do startovanja fali jos samo jako malo. I tako naivno i nevino skliznu u ulogu svalera i varaju svoje devojke i supruge.
Ou fuj, od ovog soja muskaraca mi se povraca, najiskrenije receno...
I, uopste mi nije jasno kako neko moze da se hebe sa takvim ljigavcima... :?

c005.gif

Veceras sam slusala o macvanskim svalerima. Kao, prvo poseju psenicu, pa peku rakiju, pa tek onda idu u svaleraciju...Bila sam zapanjena, ko` bi rekao da je cika seoski svaler. Mislim, sve vreme smo razgovarali o internetu, exploziji u Cupriji i Pozarevcu, i bup, odjednom cika poceo o macvanskim svalerima...Iza svakog ugla vreba, po jedan svaler... :)

uvek je fin, doteran, mirisljav. Zvace zvaku, onako, diskretno. Uvek otvara dami vrata, pridrzava kaput, stolicu u restoranu...preterano gestikulira rukama dok prica da bi dodirnuo partnerku i da bi to izgledalo slucajno. uvek je nasmejan i to samo levom stranom usne. Dok partnerka prica, slusa je kao da mu zivot od toga zavisi i tako joj stavlja do znanja da je centar njegovog sveta. Diskretno se uvlaci pod kozu...Posle prve provedene veceri, otprati partnerku do kuce ne ocekujuci poziv za nastavak u njenom stanu, stavise pozdravlja se sa njom ispred vrata neznim poljupcem u obraz i zahvaljuje se na divnoj veceri. cesto se desi da bas taj momenat odluci o pozivu u stan...

Back