fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.690
Ili sporo kapiraš, ili ti mozak automatski obrađuje to! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, ovo jeste zanimljiva činjenica. Većina i ne razmišlja dok čita da je pisano latinicom i ćirilicom. Jednostavno naš mozak automatski prepoznaje pisma. I svaka nam čast na tome
Da, ovo jeste zanimljiva činjenica. Većina i ne razmišlja dok čita da je pisano latinicom i ćirilicom. Jednostavno naš mozak automatski prepoznaje pisma. I svaka nam čast na tome![]()
Za sve u životu što nam čudno - a postoji razlogVerovatno mogu isto i ostali narodi kod kojih je cirilica sluzbeno pismo,
Kontam da je za Srbe jedinstveno da slave posnu slavu i najedu se prasetine i urokaju se od alkohola.
Da.. to je drugi fenomen kada su prvo i zadnje slovo reči pogođene pa 'automatski' čitamo tekst....D4, 0v0 j3st3 z4n1mlj1v4 č1nj3n1c4. V3ć1n4 1 n3 r4zm1šlj4 d0k č1t4 d4 j3 p1s4n0 l4t1n1c0m 1 ć1r1l1c0m. J3dn0st4vn0, n4š m0z4k 4ut0m4tsk1 pr3p0zn4j3 p1sm4. 1 sv4k4 n4m č4st n4 t0m3.
Naravno! Poznato je da u proseku, svuda u svetu, u životu bolje prolaze oni malo 'manje' pametni!!!da..mi smo mnogo pametni
zato smo tu gde jesmo
Često je bolje biti sposoban uvlakač, nego 'pametnjaković'!!
a primetio sam i po meneNaravno! Poznato je da u proseku, svuda u svetu, u životu bolje prolaze oni malo 'manje' pametni!!!Često je bolje biti sposoban uvlakač, nego 'pametnjaković'!!
![]()
Slicno i kod mene, cutolozi bolje prolaze.a primetio sam i po mene
da sam suviše direktan i iskren
uvek bolje prolaze ovi "manje" pametni
mentalitet je u pitanju
Ма јок! Само ми, "небески народ", то можемо.Verovatno mogu isto i ostali narodi kod kojih je cirilica sluzbeno pismo,
Kontam da je za Srbe jedinstveno da slave posnu slavu i najedu se prasetine i urokaju se od alkohola.
"Јер и Бог је Србину, кад је стваро свет, оставио на чување оваја аманет..."