SHVALER/KA???

ovako nesto moze da se desi nakon nekoliko godina braka, kada si tako sigurna da ce on uvek biti pored tebe da njegovo prisustvo uzimas zdravo za gotovo. pojavi se neko kome je on zanimljiv, sexy, sarmantan...a tebi vise nije, i cemu onda trud da ga po svaku cenu zadrzis pored sebe? u redu, moze taj brak da opstane, ali da li zaista vredi truda? mislim da bih isla na to da nismo bili jedno za drugo ako bi stvari dosle do varanja (ne avanture za jednu noc, nego bas afere) pa ma koliko to meni tesko palo.

mojro, podrazumevam ljubav kao primus motor delovanja prevarene osobe.
Ne mislim na zadrzavanje nevernika " po svaku cenu", jer...sta je to? Ucena "sečem vene"? Lanac za djuletom za nogu dotičnog?
"Da li vredi truda" mogu da odgovore oni koji su probali da se ne prepuste "fatumu" tipa "nismo jedno za drugo:, "nije bilo sudjeno" , " cim smo dosli do varanje nema tu..."
Mislim da zivot ima mnogo vise nijansi nego sto je lomljenje preko kolena, cepanje na panju, mada ni takve reakcije nisu neprimerene coveku... Hocu reci - neko pusti da ga voda nosi, neko mrda rukama ( i kuva omiljeno jelo :) ). Ishod ni u jednom slucaju nije garantovan.

E, bolje da se vratim na Marlen Ditrih, nekako je veselije. A i kraj storije znam! Strastveni zagrljaj...the end....pale se svetla

Aj 'vako. Ima vise vrsta svaleracije. Ne moraju sve da ugrozavaju brak. Ne postoji ni jedan, kazem NI JEDAN muskarac u mom okruzenju koji to bar jednom nije uradio. Pa sta? Muske svalere bih podelio u dve grupe. 1. grupa bi bili oni koji pored zive zene nadju drugu, pa zive u dva braka, na dva paralelna koloseka. 2. grupa bi bili avanturisti. Ono, dva boda kod kuce, jedan sa strane i *******, prvi na tabeli!
Druga podela bi bila svaleracija u losem braku i svaleracija u dobrom braku. Ona u losem traje od pocetka, a ona druga se gradi, nastaje polako i kulminira negde oko muskarčeve 40 godine. Tada drmne muske u glavu razmisljanje...bicu mlad još koju godinu, a onda ću postati deda...ko zna koliko će mi se još dizati, pa aj da se podsetim mladosti, aj dok mogu da vidim da l' mogu... Kod zena je to malo ranije, 37-38 godina.
Ima tu jos mnogo vrsta i podvrsta, ali me mrzi da pisem.
P.S. Nije to nista strasno. Ljudi se svalerisu hiljadama godina.

ma da sad je odjenom ne znam sta ako je neko SVALREKA,...te zene koje muzevi varaju treba da se zapitau zasto je tyo tako...znam 874384723094783217 slucajeva gde uzevi nisu zadovoljni svojim privatnim odnosem sa zenom....i znam slucajeve gde zena zna da je muz vara ali cuti i trpi jer ima sve sto pozeli na ovom svetu,...a inace ja volim ozenjene...volim kad mi se tako izjadaju o svojim zenama i deci i tako nekim problemima i sta ja znam...i sa njima sam zbog sexa,ako tako razmisljas od samo g starta nema sanse da te savladaju emocije...Sve je u Glavi!

Sad se izvinjavam svim ovim udatim zenama i znam da ce me sada MRZETI I KAMENOVATI I SPALITI SA OVOG FORUMA...ali jbg NISTA NIJE BEZ RAZLOGA...

Samantha Jouns:
ma da sad je odjenom ne znam sta ako je neko SVALREKA,...te zene koje muzevi varaju treba da se zapitau zasto je tyo tako...znam 874384723094783217 slucajeva gde uzevi nisu zadovoljni svojim privatnim odnosem sa zenom....i znam slucajeve gde zena zna da je muz vara ali cuti i trpi jer ima sve sto pozeli na ovom svetu,...a inace ja volim ozenjene...volim kad mi se tako izjadaju o svojim zenama i deci i tako nekim problemima i sta ja znam...i sa njima sam zbog sexa,ako tako razmisljas od samo g starta nema sanse da te savladaju emocije...Sve je u Glavi!

Sad se izvinjavam svim ovim udatim zenama i znam da ce me sada MRZETI I KAMENOVATI I SPALITI SA OVOG FORUMA...ali jbg NISTA NIJE BEZ RAZLOGA...

Ma bas te briga. Ja se slazem sa tobom. Branicu te

Narcisa:
Da li ste bili ili biste bili nechiji/ja shvaler/ka?
Da li vam se u zivot nekada umeshao/la neko treci?
Da li ste se borili protiv toga ili se pravili da nishta ne vidite i chekali da prodje samo od sebe kao letnji pljusak? 8-) :lol:
Shta je gore: alkohol, kocka ili shvaleracija?
Moram da napomenem da se samo uz shvaleracija rimuje rekreacija, mozda je vec tu odgovor... :lol:

Nevezano za sve ovo, da li josh uvek umete da se smejete...onako glasno, grleno, iz dushe, od srca? :razz:
ja sam bila sa jednim likom mesec dana za vreme letnjeg raspusta, jeste bio mnooooogo stariji od mene ali mi je odgovarao....................posle sam saznala da je on sve vreme bio ozenjen i da je ona bila u 3. mesecu trudnoce!!!!! tako da mene ne grize savest................ja se dobro provela, nije mi bilo dosadno i na kraju je on morao da se vrati svojoj zeni a ja sam i dalje slobodna luda i mlada!!!! :) :) :)

WithdrawnWater:
Ja radim sa decom - naravno da se smejem: svaki dan, iz utrobe, celim telom. Umirem od smeha, i to mi ulepsava zivot. Nekad i placem...sta da se radi - jedno bez drugog ne ide! :)

Shvaler/ka - kakva ruzna rec...Nekada se stvari nameste veoma cudno. Nekada zavolimo sasvim 'pogresne' ljude - tudje zene, i muskarce...Da, volela sam jednom nekoga ko je bio u braku i ko zbog veoma komplikovane zivotne situacije nije mogao da se razvede (strasno komplikovana situacija). Nikoga nismo povredjivali nasim odnosom, sto je meni bilo vrlo vazno. Ja sam, naravno, bila slobodna tada. Obrnuta varijanta nikako ne dolazi u ozir, bar ne za mene. U potpunosti sam uvek verna onome koga volim (cak sam i tada bila 3 godine, verovali ili ne..... verna nekome ko je bio u - braku! :? )

Bas i ne razumem???? Tvoj brak bi bio svetinja,ali zato neki drugi nije.Kako si mogla da budes s nekim ko ima porodicu,a da si pri tom sigurna da je neces bas ti razrusiti??
MIslim da nije korektno s tvoje strane.

zorab:
drbob lepo rece...
tarabica takodje
Valjda se upitas zasto je otisao drugoj?.
Lakse bi bilo da je sve crno-belo, a nije
Npr. on vara jer je kreten.
Ti ga ostavis jer te je prevario.
U pravom zivotu razmisljas o njegovim/njenim (ako si musko a draga ima svalera) razlozima i svom doprinosu celoj situaciji. U pravom zivotu podrazumeva se da si sa nekim koga volis, a to je duboka emocija i ne iskljucuje se pritiskom na prekidac "vara - ne volim ga/je vise".
Podrazumeva se da govorimo o normalnim, dakle prosecnim, ljudima, ne o nifomankama, satirijazima, avanturistima (vole ljudi i 'oce, sto da ne?), nezrelim, primitivnim tj. nagonskim itd....
Nekada ( a bice da vrlo cesto) treba pomoci slucaju ( zivotu). Ako se neko lomi, neodlucan, trenutno zaslepljen, nesiguran sta zapravo hoce, treba skuvati to omiljeno jelo..
Mozda pomogne. Mozda ne. Ali onda znas da si ucinio nesto (sve?) da spases vasu ljubav.
Za ovo ti svaka cast! Ja to isti mislim. Ne treba odbaciti godine zivota u ljubavii sve lepo sto se ima,tek tako. Ako postoji ljubav za ju se bori do poslednjeg daha.

Sa suprugom mi je i dalje(posle 14 godina braka ) super pa ne vidim razlog što bih mu tražila zamenu! Jedino ako se zaljubim al' kako nema ništa na vidiku i to odpada. A *ebanje samo radi *ebanja- neće duša...

Back