Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Inače mitska bića su dokaz da nikada nismo živeli izlovani od sveta...
Slovenski,Trački,Ilirski ...pa uticaji starih Grka,Rimljana...Kelta...bla bla bla
(sad sam ovo nabacala tako bez reda...)
Slovenski,Trački,Ilirski ...pa uticaji starih Grka,Rimljana...Kelta...bla bla bla
Veštice se sastaju jednom godišnje... Najopasnije su inače uoči Božića, o Pokladama, 1. marta i u ivanjskoj noći, ali opasne su i uoči Đurđevdana i Uskrsa...Takođe su opasne subotom noću.
momci, samo se subotom uvece napucajte mladog belog luka i ni jedna vestica obucena u roze i spitz vam nece prici, bezbedni ste!
a i ako pridje, ponudite je belim lukom, dokazace da nije vestica a mozda bude i zabavno...
bila je neka knjiga o tome, videla sam je, cak sam i imala negde, o wicca. mozad su rekli pre mene ali vidi dragomir antonic, toi je druga knjiga, juce je bas pricao o tome na tv, o chinima u srbiji