zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Hehehehe... :razz:a sada... Ron i Rocco... he, he!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehehe... :razz:a sada... Ron i Rocco... he, he!
Kakvi musharci/zene vas nerviraju u sexu?
........shta tu ima sa se objashnjava ,dok je muvam pogledom me skida pa pochne da pricha shta bi mi sve radila ,pa me guzom kao sluchajno ocheshe po ki.ti ,pa zavodljivo igra i strastveno mesha i onda odemo kod mene u stan skinemo se i nestane sva magija,"ugasi svetlo,ja ne volim da radim ono pri svetlosti,jer si dobro oprao ruke,znash plashim se infekcija ,ja ne volim da si dole medju mojim nogama ........." i shta reci a ochekivah heroshimu tj. da me sprzi sa zemljom
Uzas!Jel to pravilo ili nesrecni izuzetak ?
...........navaho indijance sve razumem ove druge ne ...........
Pasivni..........
Sebicni, nespretni, nemastoviti, neqrceviti, i... i ne hebem se sa onima koji me nerviraju...Kakvi musharci/zene vas nerviraju u sexu?
Dosao Nikola Zigic kod mene u stan, ja se jos nisam ni okrenula, nisam ni sela, nisam ni jaknu skinula, a on, hop, izvadio budalu. Ni on nije skinuo jaknu.
.........pa jbg. da je doshao na kafu verovatno bi izvadio 100 grama don kafe ........![]()
Nemoj tako.Ostavila sam ga te noci bez dinara u dzepu. Vozali smo se taksijem po Beogradu, opusteno, hocemo ovamo, hocemo onamo, dok taksimetar nije pokazao onoliko koliko je on imao para pa dalje i da smo hteli nismo mogli da se vozamo.
Ha ha ha ha... Onda, zove njega drug, pa onda trazi njegov drug mene na porzgovara sa mnom, sto smo se vozali, sad on treba da nas juri, da nas trazi gde smo,da dolazi po njega kolima, sto je Nikola prekidao vezu kad ga on zove! Ja da mu odgovaram na ta pitanja?! A Nikola kulira. Svidja mi se zato sto samo kulira, je be se njemu za sve.
Ja njegovom drugu kazem spavace kod mene, opusti se, ne moras da dolazis po njega. I on se stvarno decko u momentu opusti, sve je u redu, vazi, cao.